Poštovné golfových holí?

24
4.6.12 21:49

Poštovné golfových holí?

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Chci prodat golfové hole. Kolik by stálo poštovné? Musím je zabalit do kartónu nebo je stačí zabalit do fólie? Děkuji za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3380
4.6.12 21:57

Určitě do kartonu. Pokud chceš posílat českou poštou tak by ti jinak mohli napočítat 100 za neskladnost. Taky je menší pravděpodobnost poškození. A cena - na stránkách ČP je ceník dle váhy. Zadej obyčejný balík a najdeš to. Jak je to u DPD,PPL a tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
4.6.12 22:01

Už jsem na to ceník poštovného koukala, píšou tam, že je cena konečná. Jenže… už se mi párkrát stalo, že cena byla jiná a vyšší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
4.6.12 22:02

Do 10kg 73 Kč,do 15kg 87 Kč. Taky záleží jestli chceš ještě dobírku a tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
4.6.12 22:04

Já teda občas posílám, vždy obyčejně, bez dobírky a cena vždy sedí. Musíš to po zabalení dobře zvážit a zkontrolovat rozměry a tak. Ty jejich požadavky jsou přímo v tom ceníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
4.6.12 22:07

Ne ne, jen čistě poštovné bez dobírky :) Děkuji za odpověď :) Teď stačí sehnat jen ten kartón. Dostali jsme golfky,bohužel už jedny máme. Tak je chci prodat, jsou úplně nové, neježděné, nepolohovatelné, bez stříšky, supr na dovolenou. Ještě musím vymyslet cenu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
4.6.12 22:11

Kartony většinou „seženu“ v kontejneru na papír :mrgreen: I když to nemá zrovna tvar co potřebuju tak z toho něco pravoúhlého vyrobím. Někdy poslepuju izolepou z víc krabic.. a na závěr omotám tou fólií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
4.6.12 22:21

Ten kontejnér mě taky napadnul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3754
4.6.12 23:15

TAk zas já bych to obyčejně neposlala - protože pokud Ti někdo zaplatí předem a pošleš to jen obyčejně - nemáš žádný doklad o odeslání - a když Ti kupující řekne, že balík nedorazil, nemáš žádný důkaz, žes to poslala.....
já posílám vždycky doporučeně - cenu poštovného rovnou píšu - tyhle malé golfky jsou lehoučké, také jsem je posílala, ty polohovací a větší mě vyšly na 120,– poštovné a ještě jsem je pojistila proti ztrátě…
a balím do černé silné folie, stáhnu širokou bezbarvou lepenkou…
a kdyby se ztratily nebo byl balík poškozen tak ČP zaplatí ztrátu a nepřijdeš o peníze Ty, ani kupující…
toť moje zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová