Vlčí deti

1185
4.6.12 00:01

Vlčie deti

Ahojte, zakladám diskusiu, pretože ma zaujíma názor ostatných na tú kauzu, ktorá sa teraz tak rieši…vlčie deti - dnes o nich bola znova reportáž v tv. Neviem, čo si mám o tých rodičoch myslieť.....takto sa „starať“ o dve deti - nepúšťať ich von, zanedbávať, atď…možno to nemysleli zle, no aj vám to pripadá, že dohromady nemajú IQ ani 50??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
4.6.12 00:11

No, taky z toho nesjem odvázaná … co si budeme povídat sociální interakce prostě delžitá je … bez ohledu na sociální sttaut rodiny … respektive jestli si můžu dovolit takovou a makouvou mikinu, to přijde, ale později ..... nehledě na to, že prostě sma mám určité sociální interakce a nedovedu si předtsavit, jak bych zabukobala že jsem těhotná … vícekrát … že mám děti ..... ježiš, žiju se vsou rodinou ...... ne zrovna v jednom domě, bytě, městě ..... ale ..... ne, nedovedu si představit, že zatajím, že mám dvě děti ..... :nevim: … chvílema mám spíš pocit, že moje děti mají mořná i nedostatek sociální interakce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: páč cizích dětí můžu mít dost!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová