Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
chyba sítě
Taky se mi to stává, Když zavolám zachvilenku tak už to je dobrý.
A byla si trpělivá?
Většinou je ticho, pokud je telefon zapnutý, ale v oblasti, kde není signál a síť se ho snaží najít ale po nějaké době by se měla ozvat ta hláška o nedostupnosti nebo to občas začne i vyzvánět.
Mě se to poslední dobou u vodafone stává, že to nechám hluché třeba 10-15vteřin a pak až se ozve, že je účastník nedostupný ![]()
@werunkaw123 Jojo, to je přesně to, o čem píšu, síť ten telefon vyhledává, ale není ten zrovna nemá signál…
je to do vodafonu a hluchy je to uz asi hodinu
tak teda nevím, nechávám to dlouho, ale ta „hláška“ se neozve ![]()
EDIT: tak je to tech 10- 15 sekund hluchý a pak ta hláška… tak to je bez signálu nebo vyplej? jsem zvyklá, že u vyplýho je ta hláška hned…
@1miss1 Tak to znamená bez signálu… kdyby byl vyplý, tak se ozve hned. Protože když vypínáš telefon, tak on se před vypnutím odhlásí od sítě, ale pokud přijde o signál, tak se neodhlásí a síť si stále myslí, že tam někde je a proto ho hledá.
@j.a.n.i1 děkuji moc
i když teda nechápu kde ten dotyčný s tím mobilem je, že je bez signálu
![]()
Ono závisí i na citlivosti telefonu, třeba kamarád ztrácí signál normálně doma (na určitých místech) a nám ostatním to funguje.
Případně se to stejně stane, i pokud se nestandardně vypne, třeba pokud ze zapnutého telefonu vyndáš baterku, to se pak taky od sítě neodhlásí.
Klid, neboj ..... Já se takhle mému chlapovi věčně nemůžu dovolat, nosí tlf v kapse a tam to je věčně hluché … ![]()
Jako to bych pochopila, ale určitě není celý dvě hodiny uplne bez signálu. Co jsem psala sms tak taky nedošla. Kdyby měl občas signál, tak to dojde. je to nějaký záhadný ![]()
Asi to má vyplý… Já občas zkusím zavolat jakoby dvakrát za sebou, většinou to první je dlouho hluché, le to druhé už mi začne po chvíli hlásit, že je nedostupný… Když pak volám zase za pul hodky, tak zase dobu hluché…
Ahoj
mám takový dotaz ( možná pro někoho banální)
Ted se mi stalo, že jsem volala někomu z mobilu, ale vůbec to nevyzvání a ani to nehlásí "volaný účastník je dočasně nedostupný " apod, ale je úplné ticho…
Nevíte, co to znamená?
Kdyby byl vyplý, měl by to přece hlásit…