Hluchý mobil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Gibbo
3.6.12 16:09

Klid, neboj ..... Já se takhle mému chlapovi věčně nemůžu dovolat, nosí tlf v kapse a tam to je věčně hluché … :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1aktak1
3.6.12 16:26

Jako to bych pochopila, ale určitě není celý dvě hodiny uplne bez signálu. Co jsem psala sms tak taky nedošla. Kdyby měl občas signál, tak to dojde. je to nějaký záhadný :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Gibbo
3.6.12 17:10

Asi to má vyplý… Já občas zkusím zavolat jakoby dvakrát za sebou, většinou to první je dlouho hluché, le to druhé už mi začne po chvíli hlásit, že je nedostupný… Když pak volám zase za pul hodky, tak zase dobu hluché…

• Citovat
  • Upravit
1aktak1
3.6.12 18:46

Tak mobil se mu vybil, tak nechápu proč se ta „hláška“ neozvala hned :think: mají v tom bordel :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
101754
3.6.12 18:53
@1miss1 píše:
Tak mobil se mu vybil, tak nechápu proč se ta „hláška“ neozvala hned :think: mají v tom bordel :mrgreen:

Protože se nestihl odhlásit od sítě, než se vypnul, to je jednoduché :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
3.6.12 18:59

@j.a.n.i1 fakt? aha, takže když ho vypínáš sama chtěně tak to stíhá se odhlásit, ale jakmile se vypne sám vybitím tak ne? Já myslela, že on pozná, že se bude vybíjet a taky se vypne tak pomalu jako když ho vypíná někdo chtěně ;)

• Citovat
  • Upravit
101754
3.6.12 19:29

@1miss1 No, já myslela, že to aktuální telefony už umí, ale evidentně ne, starší telefony to 100% neuměly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.6.13 16:29

hluchy mobil

Mam tokovy problem byla em venku a lilo zmokla mi taška a mela sem tam mobil přišla sem domu chtela zavolat mamce a neslyšela sem ji mluvit ani to nepipaloo je hluchy nevite nekdo co by to mohlo byt :( :( :( :( :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
24.6.13 11:26

Já od rána mám ten samý problém, nevím co s tím, jsem už pěkně vytočená a zoufalá, potřebuju nutně telefonovat a mám to hluchý, ani tůtů ani žádnej hlas, nic prostě ticho…už fakt nevím. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
19.8.15 11:44

Zkusím se zeptat zde, mám problém s telefonem, už od rána je nulový signál a píše mi, že O2 síť je nedostupná, pouze tísňová volání. Telefon už jsem několikrát zapnula i vypnula, vyndala a zandala sim-kartu… Nevíte, čím to může být? Výpadkem na straně O2 asi těžko, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
19.8.15 11:47

Ahoj zrovna pisou na netu, ze ma O2 vypadek, manzel si taky myslel, ze mu umrel telefon :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
19.8.15 11:48

Mě se to stalo, když jsem měla vadnou (starou) SIMku. Čip už byl jetý, fungovalo jen nouzové vysílání. Vyměnili mi ji zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
19.8.15 11:51

@taibi
Aha, a kde to píší prosím tě? Já právě hledala na stránkách O2 a nic jsem nenašla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
19.8.15 11:53

Ted jsem to cetla na seznamu v novinkach, ze maji prekopnuty kabel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
19.8.15 11:53

@anairda síť nešla od cca 7 do cca 10:30, teď už by mělo být vše v pořádku, vypnout/zapnout telefon a mělo by být OK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová