Tetování nebo piercing?

97
2.6.12 17:01

Tetování nebo piercing?

Ahoj, už dlouho přemýšlím nad tetováním nebo piercingem a stále si nemůžu vybrat. Pokud jde o tetování, tak bych chtěla jména dětí, ale ještě nevím místo, určitě nějaké, které až tak hrozně nebolí :D Pokud jde o piercing, tak určitě v nose, trochu se bojím, abych pak před klienty nevypadala jako puboška :mrgreen:

Pro co byste se rozhodly vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Naima
2.6.12 17:13

Kdysi jsem řešila to stejné dilema a rozhodla jsem se pro piercing v nose. Teď bych zase spíš volila tetování, které není na viditelném místě. Piercing v nose ani omylem, v práci bych vypadala neprofesionálně a víceméně jako debil :lol: .

• Citovat
  • Upravit
97
2.6.12 17:17
@Naima píše:
Kdysi jsem řešila to stejné dilema a rozhodla jsem se pro piercing v nose. Teď bych zase spíš volila tetování, které není na viditelném místě. Piercing v nose ani omylem, v práci bych vypadala neprofesionálně a víceméně jako debil :lol: .

toho se právě bojím, protože nechci před klienty vypadat blbě :think: a bolelo tě to propichování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
2.6.12 17:23

Ne, ten vpich je tak nepatrný a navíc mi to přetřeli lokálním znecitlivovákem, že to bylo úplně v pohodě. Coby puberťák mi dělali i obočí, tam už se na míru bolesti nepamatuji, ale určitě to nebylo také nic extra silného :).

• Citovat
  • Upravit
27259
2.6.12 17:24

Piersing mám v jazyce, ale nosím minimálně. Tetování mám písmeno V na levou půlou zadku. Vidět z kalhot je minimálně, teď je teda vidět z plavek. Bolelo to tam málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
2.6.12 17:26

Myslím, že samotný píchnutí piersingu nebolí, mě v uchu bolelo, až když mi tam dávali naušnici. V jazyce jsem to cítila až druhý den, kdy jsem si dala kyselý rybíz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
2.6.12 17:28

Mám oboje…v 16ti pupík, pak se přidal jazyk a nos (oboje už nemám)…v 19ti tetování na lopatku, druhé na bok…teď už se mi konečně dokreslilo třetí a je to datum narození dcerky, nechávám si to dát zezadu na krk…ani jedno tolik nebolí, samozřejmě, že záleží kam to je, každopádně určitě se rozhodni pro místo, které případně můžeš schovat v práci… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.6.12 17:31

no když na o tak přemýšlím, tak ten nos by fakt vhodný nebyl, klienti by to nerozdýchali :,( takže pokud půjdu do piercingu, tak asi do pupíku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
2.6.12 17:43
@Penelopka píše:
Ahoj, už dlouho přemýšlím nad tetováním nebo piercingem a stále si nemůžu vybrat. Pokud jde o tetování, tak bych chtěla jména dětí, ale ještě nevím místo, určitě nějaké, které až tak hrozně nebolí :D Pokud jde o piercing, tak určitě v nose, trochu se bojím, abych pak před klienty nevypadala jako puboška :mrgreen:Pro co byste se rozhodly vy?

Mám obojí už léta.
Piersing mám v pupíku a tetování na kotníku a za uchem přes krk a pod vlasy není vidět ;)
Takže za mě klidně obojí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.6.12 17:46
@mari1912 píše:
Mám obojí už léta.
Piersing mám v pupíku a tetování na kotníku a za uchem přes krk a pod vlasy není vidět ;)
Takže za mě klidně obojí :pankac:

taky bych šla klidně do obojího, ale dost se bojím, abych tu bolest vydržela :( kámoška pořád straší, tak nevím :think: koukám na ty piercingy do pupíku a stejně jako u piercingů do nosu se mi líbí ty akrylátové…potřebovala bych poradit, jaký si vybrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
2.6.12 17:49
@Penelopka píše:
no když na o tak přemýšlím, tak ten nos by fakt vhodný nebyl, klienti by to nerozdýchali :,( takže pokud půjdu do piercingu, tak asi do pupíku :think:

Taky mám v pupíku.Propichování nebolí vůbec, mě to zmrazila sprejem.Ani pak to vůbec nebolelo, jen když jsem v prvních dnech třeba zachytila tričkem.
V těhotenství jsem jej měla vytažený hned od začátku a dírka není vůbec nijak vytahaná ani zvětšená.Dokonce ani nezarostla :) Jen to břicho už po malé nějak není to co bývalo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31744
2.6.12 17:50
@Penelopka píše:
taky bych šla klidně do obojího, ale dost se bojím, abych tu bolest vydržela :( kámoška pořád straší, tak nevím :think: koukám na ty piercingy do pupíku a stejně jako u piercingů do nosu se mi líbí ty akrylátové…potřebovala bych poradit, jaký si vybrat :mrgreen:

To není nějak extra bolest,ale záleží jaký máš práh bolesti.Ten pupík,to je jen chvilka-v podstatě kamkoliv ho píchneš,tak je to jen chvilková bolest.
To tetování,to je na dýl,ale stojí to zato. :pankac: A máš za sebou porod,takže to dáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.6.12 17:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
2.6.12 17:54
@Penelopka píše:
http://www.stribro4u.cz/…a01052-4917/
http://www.stribro4u.cz/…a01053-4918/
http://www.stribro4u.cz/…a01055-4920/
http://www.stribro4u.cz/…a01049-4912/tak který se vám líbí?

Já moc nejsem na akrylátové,ale pokud bych si měla vybrat tak třetí,nebo čtvrtý odkaz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
2.6.12 17:59

Mě se líbí všechny, ideálně nějak na střídačku :)
Každopádně si zjisti jak je to s pícháním.Já na píchnutí musela mít z chirurgické oceli.Stejně jsem pak u nich ale zůstala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová