Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky HELP! potřebuju zformulovat jednu poptávku. Dostala jsem od šéfky tento email:
Dohledejte půjčovny, které kromě zapůjčení kanoe/raftu nabízí i vyzvednutí klienta a odvoz klienta od nás na místo odjezdu lodí a zase přivezení klienta zpět do areálu. Jde hlavně o trasu V.Brod-Rožmberk, případně V.Brod – Č.Krumlov, či Rožmberk- Č.-Krumlov s tím, že bychom chtěli nabízet, zda nám mohou dát ceny této služby. Tj. klient se o nic nestará, oni obstarají transport klienta i lodi . Kromě ceny jednotlivých tras potřebujeme vědět i jak dlouho dopředu musí klient objednat (den, dva, max. tři – jinak smysl nemá). Pošlete půjčovnám poptávku na tuto službu.
Já jsem dneska úplně tupá, prosím prosím, poraďte! ![]()
já bych tam zavolala - tohle bych písemně neřešila… Najdi si půjčivny ve Vyšším Brodě - ty to dělaj všechny… auta zůstanou tam na parkovišti a po dojezdu na místo všechny pasažéry a lodě naloží a dovezou pro auta zpět do Brodu - nebo teda alespoň řidiče ![]()
musím to poslat na všechny jihočeské půjčoviny a těch mám asi 50
A co je za problém - prostě formuluješ, co všechno potřebuješ za služby, v jakém termínu, kolik vás je a poprosíš o kalkulaci a rozešleš všem půjčovnám, kt. najdeš. Normálně česky, po lidsku, na druhém konci to bude číst taky nějaký člověk. Příp. klidně doplň, že jsi v tomto začátečník a necháš si doporučit, co je třeba, jak postupovat. To přece nepotřebuje žádný oficiální jazyk.