Tetování nebo piercing?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zichisek
2.6.12 17:59

Mě se líbí všechny, ideálně nějak na střídačku :)
Každopádně si zjisti jak je to s pícháním.Já na píchnutí musela mít z chirurgické oceli.Stejně jsem pak u nich ale zůstala.

• Citovat
  • Upravit
2228
2.6.12 18:00

Já mám obojí. Jak piercing v nose, tak tetování.
Pracovala jsem v mezinárodní společnosti a bylo mým úkolem jednat s klienty, ale i vedením velkých společností a nikdo se na mě kvůli piercingu špatně nedíval.
Samozřejmě záleží na tom, jaký motiv zvolíš. Pokud si do nosu dáš lebku posázenou červenými kamínky, tak asi moc úspěchu nesklidíš :lol:
Já mám jen takovo stříbrnou „tečku“ a nikdy jsem s tím problém neměla. Většina lidí si toho v podstatě ani nevšimne :)
S tetováním to bylo horší. To se na mě opravdu špatně koukali… Ale mám ho na zádech mezi lopatkama a tam ho vždycky schovám 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.6.12 18:01
@mari1912 píše:
Já moc nejsem na akrylátové,ale pokud bych si měla vybrat tak třetí,nebo čtvrtý odkaz ;)

díky a v jaké barvě? já přemýšlím o tom třetím odkazu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.6.12 18:02
@Roxan píše:
Já mám obojí. Jak piercing v nose, tak tetování.
Pracovala jsem v mezinárodní společnosti a bylo mým úkolem jednat s klienty, ale i vedením velkých společností a nikdo se na mě kvůli piercingu špatně nedíval.
Samozřejmě záleží na tom, jaký motiv zvolíš. Pokud si do nosu dáš lebku posázenou červenými kamínky, tak asi moc úspěchu nesklidíš :lol:
Já mám jen takovo stříbrnou „tečku“ a nikdy jsem s tím problém neměla. Většina lidí si toho v podstatě ani nevšimne :)
S tetováním to bylo horší. To se na mě opravdu špatně koukali… Ale mám ho na zádech mezi lopatkama a tam ho vždycky schovám 8)

no já bych chtěla jen kamínek do nosu, ale asi bude lepší zvolit něco skrytého :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
2.6.12 18:04
@Penelopka píše:
díky a v jaké barvě? já přemýšlím o tom třetím odkazu :think:

No na první pohled mě zaujal v tom třetím odkazu ten černý,ale za ty peníze… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.6.12 18:08
@mari1912 píše:
No na první pohled mě zaujal v tom třetím odkazu ten černý,ale za ty peníze… :pankac:

líbí se mi ten modrý a žlutý :think: a jaký máš ty? z titanu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2228
2.6.12 18:08

@Penelopka
Já bych se toho nebála… Když to sladíš třeba ještě s naušnicemi nebo přívěskem, tak to snad problém nebude…
Nevím ale kde pracuješ. Spousta firem má dneska přísné dress-cody. Tak se doporučuju podívat, jestli ho nemá i vaše společnost a jestli v něm není zmínka o piercingu a tetování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.6.12 18:11
@Roxan píše:
@Penelopka
Já bych se toho nebála… Když to sladíš třeba ještě s naušnicemi nebo přívěskem, tak to snad problém nebude…
Nevím ale kde pracuješ. Spousta firem má dneska přísné dress-cody. Tak se doporučuju podívat, jestli ho nemá i vaše společnost a jestli v něm není zmínka o piercingu a tetování :)

ta firma je moje :mrgreen: jen jde o to, že jsem denně v kontaktu s klienty a nechci působit blbým dojmem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
2.6.12 18:11
@Penelopka píše:
líbí se mi ten modrý a žlutý :think: a jaký máš ty? z titanu?

Momentálně je z pupíku pryč-jsem těhule,ale jinak ano,ocel.Ale mám i akryl-žlutý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
2.6.12 18:12
@Penelopka píše:
ta firma je moje :mrgreen: jen jde o to, že jsem denně v kontaktu s klienty a nechci působit blbým dojmem :think:

Hi,tak to bych se nebála vůbec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2228
2.6.12 18:16
@mari1912
@mari1912 píše:
Hi,tak to bych se nebála vůbec ;)

Přesně tak :pankac:
Určitě kvůli tome nebudeš vypadat neseriózně. To se rozhodně bát nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.6.12 18:22
@Roxan píše:
@mari1912Přesně tak :pankac:
Určitě kvůli tome nebudeš vypadat neseriózně. To se rozhodně bát nemusíš.

nevím, jak se rozhodnout, ale nechci vypadat blbě :mrgreen: hrozně se mi líbí v nose takový čirý kamínek, takže by ani moc vidět nebyl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
2.6.12 18:45

Můj brácha má asi 4 tetování, taťka mu onehdá říkal, jak budeš vypadat, až ti bude sedmdesát? Tak jsem musela poznamenat, že bude stejně vypadat blbě tak jako tak - tetování netetování :lol: .

• Citovat
  • Upravit
31744
2.6.12 18:48

Takovejch důchodců s tetováním bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
2.6.12 20:36

V dnesni dobe uz neni ani piercing ani tetovani nic neobvykleho. Mam uz asi deset let piercing v nose a propichane i usi a nikde v praci jsem s tim problem nemela a to jsem se s klienty i zakazniky potkavala bezne…pokud clovek nevypada jako bezdomovec tak si myslim, ze je celkem jedno jestli ma piercing nebo tetovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová