Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám obojí. Jak piercing v nose, tak tetování.
Pracovala jsem v mezinárodní společnosti a bylo mým úkolem jednat s klienty, ale i vedením velkých společností a nikdo se na mě kvůli piercingu špatně nedíval.
Samozřejmě záleží na tom, jaký motiv zvolíš. Pokud si do nosu dáš lebku posázenou červenými kamínky, tak asi moc úspěchu nesklidíš ![]()
Já mám jen takovo stříbrnou „tečku“ a nikdy jsem s tím problém neměla. Většina lidí si toho v podstatě ani nevšimne ![]()
S tetováním to bylo horší. To se na mě opravdu špatně koukali… Ale mám ho na zádech mezi lopatkama a tam ho vždycky schovám ![]()
@mari1912 píše:
Já moc nejsem na akrylátové,ale pokud bych si měla vybrat tak třetí,nebo čtvrtý odkaz
díky a v jaké barvě? já přemýšlím o tom třetím odkazu ![]()
@Roxan píše:
Já mám obojí. Jak piercing v nose, tak tetování.
Pracovala jsem v mezinárodní společnosti a bylo mým úkolem jednat s klienty, ale i vedením velkých společností a nikdo se na mě kvůli piercingu špatně nedíval.
Samozřejmě záleží na tom, jaký motiv zvolíš. Pokud si do nosu dáš lebku posázenou červenými kamínky, tak asi moc úspěchu nesklidíš
Já mám jen takovo stříbrnou „tečku“ a nikdy jsem s tím problém neměla. Většina lidí si toho v podstatě ani nevšimne
S tetováním to bylo horší. To se na mě opravdu špatně koukali… Ale mám ho na zádech mezi lopatkama a tam ho vždycky schovám
no já bych chtěla jen kamínek do nosu, ale asi bude lepší zvolit něco skrytého ![]()
@Penelopka píše:
díky a v jaké barvě? já přemýšlím o tom třetím odkazu
No na první pohled mě zaujal v tom třetím odkazu ten černý,ale za ty peníze… ![]()
@mari1912 píše:
No na první pohled mě zaujal v tom třetím odkazu ten černý,ale za ty peníze…
líbí se mi ten modrý a žlutý
a jaký máš ty? z titanu?
@Penelopka
Já bych se toho nebála… Když to sladíš třeba ještě s naušnicemi nebo přívěskem, tak to snad problém nebude…
Nevím ale kde pracuješ. Spousta firem má dneska přísné dress-cody. Tak se doporučuju podívat, jestli ho nemá i vaše společnost a jestli v něm není zmínka o piercingu a tetování ![]()
@Roxan píše:
@Penelopka
Já bych se toho nebála… Když to sladíš třeba ještě s naušnicemi nebo přívěskem, tak to snad problém nebude…
Nevím ale kde pracuješ. Spousta firem má dneska přísné dress-cody. Tak se doporučuju podívat, jestli ho nemá i vaše společnost a jestli v něm není zmínka o piercingu a tetování
ta firma je moje
jen jde o to, že jsem denně v kontaktu s klienty a nechci působit blbým dojmem ![]()
@Penelopka píše:
líbí se mi ten modrý a žlutýa jaký máš ty? z titanu?
Momentálně je z pupíku pryč-jsem těhule,ale jinak ano,ocel.Ale mám i akryl-žlutý ![]()
@Penelopka píše:
ta firma je mojejen jde o to, že jsem denně v kontaktu s klienty a nechci působit blbým dojmem
Hi,tak to bych se nebála vůbec ![]()
@mari1912 píše:
Hi,tak to bych se nebála vůbec
Přesně tak ![]()
Určitě kvůli tome nebudeš vypadat neseriózně. To se rozhodně bát nemusíš.
@Roxan píše:
@mari1912Přesně tak
Určitě kvůli tome nebudeš vypadat neseriózně. To se rozhodně bát nemusíš.
nevím, jak se rozhodnout, ale nechci vypadat blbě
hrozně se mi líbí v nose takový čirý kamínek, takže by ani moc vidět nebyl ![]()
Můj brácha má asi 4 tetování, taťka mu onehdá říkal, jak budeš vypadat, až ti bude sedmdesát? Tak jsem musela poznamenat, že bude stejně vypadat blbě tak jako tak - tetování netetování
.
V dnesni dobe uz neni ani piercing ani tetovani nic neobvykleho. Mam uz asi deset let piercing v nose a propichane i usi a nikde v praci jsem s tim problem nemela a to jsem se s klienty i zakazniky potkavala bezne…pokud clovek nevypada jako bezdomovec tak si myslim, ze je celkem jedno jestli ma piercing nebo tetovani
Mě se líbí všechny, ideálně nějak na střídačku
Každopádně si zjisti jak je to s pícháním.Já na píchnutí musela mít z chirurgické oceli.Stejně jsem pak u nich ale zůstala.