Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím o pomoc!
Kdybyste kdokoliv viděl tohoto kluka, je z Kopřivnice Lubina a ve středu dne 30.5.2012 odešel z domu a už se nevrátil.
Odešel nejspíše s dívkou taktéž z Kopřivnice, která má sklony k sebevraždě, po té pátrá policie, protože je nezletilá, ale zatím bezvýsledně. Už jednou spolu odešli, ale jen na jeden den ![]()
Jakoukoliv informaci mi prosím pište do vzakzu, budu Vám vděčná, děkuji.
Okres Nový Jičín, severomoravský kraj ![]()
Pozn. nosí dioptrické brýle!
@Sasanka30 píše:
Prosím o pomoc!
Kdybyste kdokoliv viděl tohoto kluka, je z Kopřivnice Lubina a ve středu dne 30.5.2012 odešel z domu a už se nevrátil.
Odešel nejspíše s dívkou taktéž z Kopřivnice, která má sklony k sebevraždě, po té pátrá policie, protože je nezletilá, ale zatím bezvýsledně. Už jednou spolu odešli, ale jen na jeden den
Jakoukoliv informaci mi prosím pište do vzakzu, budu Vám vděčná, děkuji.
Okres Nový Jičín, severomoravský kraj
Pozn. nosí dioptrické brýle!
hooooooooooooooodně štěstíííííííííííííííííííí
![]()
@Kornel píše:
hooooooooooooooodně štěstíííííííííííííííííííí![]()
![]()
![]()
děkujeme ![]()
To by si byla strasne moc hodna.Ano toto je me kamaradky bratr,takze to overene je.Po Face uz to taky leti,ale cim vic lidi to uvidi tim lip.Moc dekuju.
@Kallkapa píše:
@Sasanka30 Sasanko, ještě se nenašel?
Bohužel ještě ne
Policie stále hledá, ale nic ![]()
Třeba až jim dojdou peníze, on chtěl prodat telefon, tak se třeba vrátí, ale to čekání je šílený ![]()
@Sasanka30 píše:
Bohužel ještě nePolicie stále hledá, ale nic
Třeba až jim dojdou peníze, on chtěl prodat telefon, tak se třeba vrátí, ale to čekání je šílený
To je mi líto
kdyby se našel tak dej vědět..držím palce..
Vyhlasit patrani jde i po nem samotnem…i kdyz mu je 18 a vic, pokud ho rodina pohresuje. Takze doporucuji oboji…pokud by je nekde kontrolovali kazdeho zvlast…Sice PČR pak nesdeli rodine KDE je, ale ZE JE ZIV a zdrav - na to maji opravneni. Takze drzim palce
@Kallkapa píše:
To je mi lítokdyby se našel tak dej vědět..držím palce..
Určitě sem napíšu, jak to dopadlo, ale zatím bohužel nic ![]()
@JaniceB píše:
Vyhlasit patrani jde i po nem samotnem…i kdyz mu je 18 a vic, pokud ho rodina pohresuje. Takze doporucuji oboji…pokud by je nekde kontrolovali kazdeho zvlast…Sice PČR pak nesdeli rodine KDE je, ale ZE JE ZIV a zdrav - na to maji opravneni. Takze drzim palce
Děkuju za radu, to už se určitě rodiče kluka na něčem domluvili, já dostávám zpravy akorát jak to pokračuje ![]()
VŠEM DĚKUJI ZA POMOC, KLUK SE NAŠEL, ALE HOLKA JEŠTĚ NE. PODROBNOSTI ZATÍM NEVÍM, CO SE STALO A KDE HO NAŠLI.
JEŠTĚ JEDNOU DĚKUJU ![]()
Diky, aspon ze tak, je v poradku?? Budu nahlizet a cekat na dalsi info… !!