Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michaelakkk píše:
Rathem to začalo Rathem to skončí to se obávám, že v tomlhe má pravdu…
jo, zrovna to sem píšu ![]()
„Oni mi nedali možnost…vrátit ty peníze, nebo jít na policii!“
To je fakt komedie..
A Schwarzenberg opět dělá jen ostudu.. že tam vubec leze ![]()
@Michaelakkk píše:
A proč? má konexe postavení…
PRoč by měl o něčem rozhodovat člověk, který ani neví o čem se mluví? Ty kdyby si usla v práci, tak tě vyhodí a nikdo se tě na nic ptát nebude.
Ano, má prvadu, aby se policie podívala i na ministry a náměstky,a le tímhle se přeci normální člověk nemůže obhajovat…to si jako myslí, že mu někdo uvěří ![]()
hrabe je fakt vtipnej…ty jo, kdybych vedela, ze budu v zaberu, tak se vystajluju a hazim sladky usmevy a on spi
trochu mam obavu, ze se bouchne do hlavy o stul.
@M-a-j-a píše:Když by šlo o něco důležitýho třeba spát nebude
PRoč by měl o něčem rozhodovat člověk, který ani neví o čem se mluví? Ty kdyby si usla v práci, tak tě vyhodí a nikdo se tě na nic ptát nebude.
@Michaelakkk píše:
Rathem to začalo Rathem to skončí to se obávám, že v tomlhe má pravdu…
Bohužel jo. V tom má pravdu, že kdyby se do toho pustili, tak by museli zabásnout celej parlament, vládu a státní zastupitelství
![]()
@Cheyenne píše:
„Oni mi nedali možnost…vrátit ty peníze, nebo jít na policii!“![]()
To je fakt komedie..
A Schwarzenberg opět dělá jen ostudu.. že tam vubec leze
A ještě je takhle pěkně v záběru
Čekám,kdy hodí čelíčko ![]()
@zoubky píše:
Ano, má prvadu, aby se policie podívala i na ministry a náměstky,a le tímhle se přeci normální člověk nemůže obhajovat…to si jako myslí, že mu někdo uvěří
Ano přesně tak. On má obhajovat sebe a zatím vytahuje vše jen na ostatní. JE jasné, že on není jediný, ale o ně ty jiné teď přeci nejde.
@Gina108 píše:
Bohužel jo. V tom má pravdu, že kdyby se do toho pustili, tak by museli zabásnout celej parlament, vládu a státní zastupitelství![]()
@M-a-j-a píše:
Ano přesně tak. On má obhajovat sebe a zatím vytahuje vše jen na ostatní. JE jasné, že on není jediný, ale o ně ty jiné teď přeci nejde.
jde na to opatrně…
ale je fakt zlomenej, jde mu o život, už s epřirovnává k Tymošenkové
já musím říct, že je to na
pokud je jen z části pravda to co Rath říká, tak tu zničí člověka za chviličku a s jakými praktikami ![]()
Navíc je jasné, že by se měly řešit i jiné kauzy, které vůbec ani nezačaly a neuvěřitelné peníze vylétly oknem ![]()
a spící ministr to je vážně fraška a ukázka našeho debilismu, pokud někoho takového volíme a chceme v parlamentu ![]()
jsem znechucena