Notebook hodil do popelnice, teď ho chce zpět

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
2.5.15 14:39

Dle zakonika mají smulu. To je dobra historka. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50141
2.5.15 14:40

Podle mě, když ho hodil do popelnice, že nefunguje, tak si ho může vzít kdokoliv :nevim: My jsme tady vyhodili nefunkční starou TV a ve sběrném dvoře si jí někdo vzal a pak opravil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
2.5.15 14:43

Dle mého by je měli ještě popotahovat, protože elektronika do obyčejné popelnice nepatří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
2.5.15 14:45
@Amys píše:
Dle mého by je měli ještě popotahovat, protože elektronika do obyčejné popelnice nepatří ;)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
2.5.15 14:56

A jak se dozvěděl, kdo si ho vzal a že je funkční?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
2.5.15 14:57
@jannina1 píše:
A jak se dozvěděl, kdo si ho vzal a že je funkční?

na to jsem se taky ptala a nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.5.15 15:02
@Anonymní píše:
Ahoj holky,,Máme takovej problém. Mám kamarádku, která se nedávno stěhovala do menšího,,a vten moment se rozešla s chlapem,, vzal notebook a nadával, ze mu nejde a hodil ho do popelnice,,ale doslova sním švihnul. Muj chlap, zrova pomáhal kamarádce ze stěhováním,, a zeptal se Míši co dělá ten notebook v popelnici,,Musím podotknout, ze ten notebook tam trčel prez noc, a pršelo,,Míša ze ho Karel vyhodil ze nejde,,Muj chlap opravuje notebooky všeho druhu,,a tak ze si ho veme mozná ze pujde zprovoznit. A hele zprovoznit šel tak si ho nehal. Měsíc nám jede uplně vpohodě. Dneska nám volala Míša, ze Karel nadával ze chce okamzitě notebook nazpátek, jinak nahlasí na policii ze ho muj chlap ukradl,, a Michalu taky..Proto se ptám jak to rešit mávli b jste nad tím rukou, nebo notebook vrátili, ikdyz ho hodil do popelnice..

a od koho Karel ví že je notas funkční a že jste si ho vzali? navíc vytažené z popelnice už není jeho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
2.5.15 15:17
@neumisa píše:
Uf… rodinka spasitelů… vytahují nefunkční noťasy z popelnic, na své náklady je opravují a pak je nezištně chtějí dát Klokánku… kruci, co mi tady nesedí?

Jo, přesně tohle mě napadlo taky… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
2.5.15 15:23
@JayLee píše:
urcite vrátit maj k nemu doklady ne a muzou dokázat ze je jejich a Polici nebude zajímat historka o vyhozeni do popelnice takze ja bych jim ho vratila a naúčtovala opravu ale enstalo by me za to aby na me někdo podat tretsne oznameni za udajnou kradez :roll: ostuda po celym meste by byla a tahlo by se to s nim :nevim:

souhlas, policie nebude zjistovat, zda byl skutecne v popelnici a rozbity, neriskovala bych

zeptala bych jich takto : takze mi date 1500 za opravu, nebo si ho prejete uvest do puvodniho stavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
2.5.15 15:26

Jinac tedy my jsme dostali „rozbity“ mixer s tim, ze manzel je kutil a zkusi ho opravit a muzem si ho pak nechat (jim lezel pred tim 5 let ve skrini v rozbitem stavu). Doma jsme ho sestavili, zapli a sel - oni asi jen poradne nezavreli vicko. Zvazovali jsme jim ho vratit, ale nakonec jsme usoudili, ze by to asi bylo predevsim trapne pro ne, tak jsme si ho nechali. Proto se divim, ze jste se opravou toho notase chlubili, pokud se s nimi povazujete za pratele, tak vas muselo napadnout, ze je to bude stvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
2.5.15 15:37

@Akivasha. :) až na to, že vyhozením do popelnice, se daná věc stává majetkem obce. Tak aby je ještě nepoptahovali :jazyk:
Btw, jak se ten ex dozvěděl o funkčním nb, když jej vyhodil?
Mně by to za dohadování nestálo. Oprava za 4 tis. znamená, že to, co jsem do toho pořídila, vytáhnu a vrátím mu nb i s účtem za čas, strávený opravou (i když ty asi neuvidím) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
2.5.15 15:47

Omlatit mu to o hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
2.5.15 15:49
@mimiii250 píše: