Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč by policie nezjišťovala, jestli byl nebo nebyl v popelnici? Pokud na ně dá někdo trestní oznámení, tak policie bude snad vyslíchat obě strany…
Zakladatelko zajímalo by mě jak to tedy vyřešíte? hodně nápadů tu padlo tak, který z nich vyberete ![]()
@Black Cat píše:
Proč by policie nezjišťovala, jestli byl nebo nebyl v popelnici? Pokud na ně dá někdo trestní oznámení, tak policie bude snad vyslíchat obě strany…
a jak by to asi prokazali?
@Pudloslava píše:
a jak by to asi prokazali?
Co? Že ho našli v té popelnici? Např. svědci?
A jak by prokázali původní majitelé, že jim ho ukradli?
Tak přemýšlím, co bych asi dělala já - omlátit o hlavu není řešení. On má sice doklady od notebooku, ale já mám doklady od nových součástech s měsíc starým datumem. Nevím, jak by se policie tvářila na nahlášenou krádež až po měsící
Otázkou je, jestli by můj doklad policii vůbec zajímal.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,,Máme takovej problém. Mám kamarádku, která se nedávno stěhovala do menšího,,a vten moment se rozešla s chlapem,, vzal notebook a nadával, ze mu nejde a hodil ho do popelnice,,ale doslova sním švihnul. Muj chlap, zrova pomáhal kamarádce ze stěhováním,, a zeptal se Míši co dělá ten notebook v popelnici,,Musím podotknout, ze ten notebook tam trčel prez noc, a pršelo,,Míša ze ho Karel vyhodil ze nejde,,Muj chlap opravuje notebooky všeho druhu,,a tak ze si ho veme mozná ze pujde zprovoznit. A hele zprovoznit šel tak si ho nehal. Měsíc nám jede uplně vpohodě. Dneska nám volala Míša, ze Karel nadával ze chce okamzitě notebook nazpátek, jinak nahlasí na policii ze ho muj chlap ukradl,, a Michalu taky..Proto se ptám jak to rešit mávli b jste nad tím rukou, nebo notebook vrátili, ikdyz ho hodil do popelnice..
ja bych ho vratila, nestalo by mi to za zadne problemy ![]()
@Black Cat píše:
Co? Že ho našli v té popelnici? Např. svědci?
A jak by prokázali původní majitelé, že jim ho ukradli?
No vytahli by doklad o koupi.
Nejsme zádná rodinka spasitelu.Moje kamarádka dělá v klokánku,,a protoze máme notebooky doma kazdý svuj,, a tenhle chlap opravil, tak jsem kamarádce rekla zda ho nechce a ona ze ho dá do klokánku,,To za vším musíte hledat něco nekalého nebo jak. Nejsem skrblík,,Jinak to, ze Karel zjistil ze notebook funguje je jednoduché,,Michala má dceru,, ta u toho byla,, kdyz se muj chlap ptal,, zda si ten notebook sté popelnice muze vzít,,Jenze,, asi pred týdnem,, se Olina(dcera od Michali) zastavila se u nás,,,a chlap zrovna něco na tom notebooku dělal,,Olina ze co budem dělat stím notebookem od Karla,,A já jsem se jí zeptala proč se na to ptá,, odpověd zněla. Ze jim notebook odešel… tak ze by jsme jim ten notebook dali.. ptala jsem se jí ze to je najednou notebook dobrej, kdyz je opravenej,, a ze at se nezlobí, ale ze lezel v popelnici prez noc, tak a sama Olina ze at si ho muj chlap veme,,Na to nerekla teda nic..Odjela…A právě dneska volala Michala,, ze karel chce ten notebook nazpátek, jinak ze rekne, ze ho Michala ukradla,,,Tím pádem i muj chlap. Olina totiz rekla Karlovi, ze ten notebook si vzal muj chlap a ze je opravenej.. a protoze Olina s Karel chrápe,, tak je to jasný jak facka..
Do háje, jsem se v těch jménech ztratila… Karel chrápe s dcerou své bývalky? ![]()
Tak jinak..Karel chodil s Michalou,, mají spolu 2 letého kluka,,Za zádama chrápal s její dcerou Olinou,, a ta s Karlem čeká dítko..Ale myslím, ze tohle je nepodstatné,, páč kdyz zu budu psát co vše se tam děje,, tak by jste mi stejně nevěrili,, a je to jak telenovela
Taky jsem se chtěla zeptat na to souložení každý s každým, napřed jsem si šla znovu přečíst původní příspěvek, jestli se mi to jen nezdá. A nezdá…
. Já myslela podle popisu, že půjde o nějaké postpubertální jedince, ale pokud tam je i dcera dost stará na to, aby souložila s expartnerem své matky… ![]()
Je to tam hodně slozité..Michala Karla opustila,, Olině sbalila kufr at táhne za Karlem..Tak Olina Šla,,,Pred týdnem mi Michala brečela do telefonu, ze jí Olina udala na sociálce,, ze se nestará o malého Tadeáše,,,Pritom to není pravda,,,No a Michala má strach,, ze jí Olina pez Karla bude házet špínu pod nohy.Jako s notebookem,, protoze podle mě Karla naočkovala OLINa
@Anonymní píše:
Je to tam hodně slozité..Michala Karla opustila,, Olině sbalila kufr at táhne za Karlem..Tak Olina Šla,,,Pred týdnem mi Michala brečela do telefonu, ze jí Olina udala na sociálce,, ze se nestará o malého Tadeáše,,,Pritom to není pravda,,,No a Michala má strach,, ze jí Olina pez Karla bude házet špínu pod nohy.Jako s notebookem,, protoze podle mě Karla naočkovala OLINa