Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Možná někdo pomůže…nejde mi vypnout notebook, vypínací /zapínací/ tlačítko nereaguje, monitor je černý, nereaguje na nic
Tlačítko svítí modře, jako by byl pořád zapnutý, ale nereaguje na nic ![]()
Poradí někdo, jak ho znovu zaponout, resp. vypnout ![]()
Když se mi to stalo, tak jsem vyndala baterku. Drastické, ale pomohlo to.
No jsem antitechnický typ, zakže rozšroubovat kryt a baterku ven
![]()
Buď dlouze podržet vypínací/zapínací tlačítko… a nebo jak je výše uvedeno přistoupit k drastickému kroku ![]()
Stává se mi to, když je noťas přehřátej. Vyndám baterku a nechám ji chvili vychladnout ![]()
Take se mi to stava, jak rika Billi, vyndat baterku, kazdy notebook to ma jinak, takze prozkoumat… Myslim, ze ale sroubovat ne, ze to musi jit nejakym cudlem ![]()
@Katrinka baterka je pod krytem na šroubování?
já jí mám tedy normálně dostupnou aniž bych musela něco šroubovat ![]()
Stává se mi to, jak holky psali, vytáhni baterku a chvíli počkej. Jo a ještě bych zkusila ten čudlík na vypínání nějak profouknout, jestli pod ním nejsou drobky, chlupy, prach. Baterka se nešroubuje, většinou jde lehce vytáhnout zpod krytu.
@Katrinka koukni, nemusí to být šroubovací. Máme v rodině asi 10. ntb (za posledních 10 let) a ani jeden z nich neměl šroubování. Otoč ho a koukni ze spodu bývá klapka se symbolem baterky, většinou ji stačí překlopit a baterku vyndat.
Zkus ten vypínací čudlík dlouho držet až se notaas vypne uplně, jakože zhasnou všechny světýlka, pak mu dej chvilku a zapni tím samým čudlíkem ![]()
Tak bohužel ani jedno výše zmiňované nefunguje
Baterku jsem vyndala, ale musela odšroubovat kryt. Furt to svítí modře ta vypínací kontrolka a obrazovka černá ![]()
Počkej, jak to může svítit bez baterky?
Nebo to mslíš tak, že co jsi ji tam vrátila, tak to zase jen svítí a nic? Může to bejt fakt přehřáté, pak to dlouho nemusí reagovat.
Baterku jsem vyjmula na chvíli počkala a dala zpět. Pak to zase svítilo. Mám TENTO TYP
Pokud se to snažíš vypnout, tak že vyndáš baterku tak to musíš i odpojit od sítě. Bez baterky ti bude notebook dál fungovat na elektriku. Jinak u mě zatím vždy pomohlo přidržet vypínací tlačítko.
Jsem jelito, nevím, co jsem prve rozšroubovala a vyndala, ale baterka to nebyla, baterka je opravdu z boku noťase a jde jen vycvaknout, už to frčí
Díky všem za spolupráci ![]()