Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nevím asi to sem nepatří případě zkusím poprosit o odstranění jestli to přijde a bude problém
sestra mě poprosila o pomoc scháním pro synovce noty nebo zpěvníky. Začíná s kytarou a paní učitelka říkala, že nejlepší jsou takové ty notové zápisky kde to je i s písničkou a akordy vytištěné. Nechcete se toho někdo zbavit??odkoupení nebo výměna za něco co potřebujete vy. Děkuji a přeji hezký večer Jiřinaa
Kolik synovci je? Noty mu stejně nejspíš dodá učitelka podle toho, co budou hrát.
Pokud začíná, tak mu bude stačit pár písniček, které nejlépe stanete z netu podle toho, co ho baví. Jinak základní výbavou bývá „já písnička“, zelená pro mladší, žlutá pro starší. Je možné ji najít na netu v pdf, novou seženete tak za 150, z druhé ruky třeba za 50…
@klkakla dobře díky za odpověď ![]()
On bude mít výuku online je nemocný a nemůže ven. Je mu 16 let. Koupím mu tu já písnička. Děkuji ![]()
Prubla bych antikvariát. Někdy se na netu něco najde. Viděla jsem v knihkupectví i encyklopedii akordů ale je to už strašně dlouho. Ještě jsem si kupovala takový zpěvník, sešit, myslím, že se jmenoval vysloveně kytara. Bílý kreslená přední strana.
Ale já písnička je dobrá. Je to tam dobře vidět.
V 16 už možná bude spíš chtít nějaké současné písničky, co poslouchá, ne trampskou klasiku. Zeptala Buch se jeho, co by rád hrál. Když bude hrát něco, co má rád, tak ho to bude mnohem více bavit.
@klkakla píše: Více
To ano ale většina těch moderních má akordy formou písnen. Podle toho začátečník nepozná jak má dát prsty. Potřebuje videt jak je poskládat a to je právě v těch starých zpěvnících. A ano na internetu taky ale musí hledat. Ne každá stránka má prstoklad. Aby si každý akrod hledal zvlášt je zdlouhavý
@Atisia já tomu vůbec nerozumím neumím ani notu. Tak si bude nejlepší koupit oboje ať si vybere
a k té kytaře potřebuje aby tam byli i noty nebo stačí ty akordy jakoby písmena?
omlouvám se za blbí dotaz( opravdu to nevím ) ![]()
@Jiřina a píše: Více
Tak pokud úplně začíná budou mu písmena nejspíš k prdu. Bude si to muset hledat na netu nejmíň. Pokud bude mít online s někým, tak mu třeba něco pošle ![]()