Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já bych tu antikoncepci asi vysadila a promluvila si s lékařem (GYNEKOLOGEM) co a jak treba ti tu antikoncepci změní na jinou.tahle si myslím že ti asi nesedí. Ale nejsem doktor abych poradila ![]()
Určitě ti poradí ze změnou antikoncepce
taky jsem měla jednou HA která mi neseďela
Ahoj holky omluvte docela osobní a citlivé téma proto anonymní
změnila jsem antikoncepci mám ji 10 měsíců, cyklus je pravidelný ale vždy místo menstruace jen špinim dokážu jít jen s intimkou někdy klidně i bez
.. je to normální? Presne po půl roce užívání najednou menstruace strašně silná, najednou krev žádné špinění bolesti břicha bylo velmi zle motala se mi hlava na zvracení z ničeho nic černé myšlenky úzkost a deprese s nástupem menstruace. Pocity úzkosti a deprese =pláč se ustalily. Momentálně mám menstruaci a zase jen špiním… úzkost přetrvává je to normální jen “špinit “ špinění je velmi tmavě hnědé a husté..(omlouvám se )
Je možné že se po půl roce najednou hormony pobláznily vypukla mi úzkost k tomu ta menstruace a teď opět jen špinění až na pocity a stavy. Poslední dobou se strašně potím i když jen lezim/sedím a jsem v klidu k tomu nervozita protivnost. Nic se nestalo ani ve vztahu ani v práci, v rodině abych měla úzkosti a tak
zajímá mě zda to muže souviset a jestli nemám vyzkoušet jinou HA
předem děkuji