Braní nové antikoncepce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.12.11 17:53

aha...

takže normálně začít brát 21 prášku z té nové ? mně jde o to, že z té předchozí jsem dobrala jen 19, tak se bojim co to udělá.. a měla bych to tedy dostat i tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
12.12.11 17:54
mikitaa píše:
terinecka1 píše:
v té nové píší něco o tom, že se nemá dělat pauza, ale nevím, jestli to znamená po dobrání 21 prášků původní nebo kdykoliv.. nechci udělat nějakou chybu..
no prave…pisou ze bez pauzy…tak proste dober 19 tamte…a pak najed na tuhle..podle pokynu…ja vzdy MS normalne dostala kdyz slo o zmenu na jinou HA i pres to ze jsem nemela pauzu.

No, to sice píšou, ale v další větě píšou, že odstup nesmí přesáhnout 7 dní, z čehož vyplývá, že se dá ta pauza normálně udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
12.12.11 17:56

heheh…tak asi to muzes udelat uplne jak chces jestli tam pisou i toto…to ze mas te prvni jen 19 je uplne jedno..jen to proste dostanes o dva dny driv nez obvykle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.11 17:58

jo

takže bude asi fakt nejlepší ta pauza :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
12.12.11 18:32

Ahoj, já bych začala brát hned to druhý plato z nový HA, vůbec nevadí, že přecházíš na jinou, já tak přecházela 4×, ale co je horší, neměla bys brát menší počet než těch 21, protože se pak snižuje účinnost! Takže na to bacha! Buď udělat tu pauzu a pak se ten měsíc s novou chránit ještě jinak a nebo bez pauzy a chránit jinak se už nemusíš. Dr. mi říkal, že víc prášků brát můžu, míň však už ne, mohla by selhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí