Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
takže normálně začít brát 21 prášku z té nové ? mně jde o to, že z té předchozí jsem dobrala jen 19, tak se bojim co to udělá.. a měla bych to tedy dostat i tak..
mikitaa píše:terinecka1 píše:no prave…pisou ze bez pauzy…tak proste dober 19 tamte…a pak najed na tuhle..podle pokynu…ja vzdy MS normalne dostala kdyz slo o zmenu na jinou HA i pres to ze jsem nemela pauzu.
v té nové píší něco o tom, že se nemá dělat pauza, ale nevím, jestli to znamená po dobrání 21 prášků původní nebo kdykoliv.. nechci udělat nějakou chybu..
No, to sice píšou, ale v další větě píšou, že odstup nesmí přesáhnout 7 dní, z čehož vyplývá, že se dá ta pauza normálně udělat.
heheh…tak asi to muzes udelat uplne jak chces jestli tam pisou i toto…to ze mas te prvni jen 19 je uplne jedno..jen to proste dostanes o dva dny driv nez obvykle ![]()
Ahoj, já bych začala brát hned to druhý plato z nový HA, vůbec nevadí, že přecházíš na jinou, já tak přecházela 4×, ale co je horší, neměla bys brát menší počet než těch 21, protože se pak snižuje účinnost! Takže na to bacha! Buď udělat tu pauzu a pak se ten měsíc s novou chránit ještě jinak a nebo bez pauzy a chránit jinak se už nemusíš. Dr. mi říkal, že víc prášků brát můžu, míň však už ne, mohla by selhat.