Nová doktorka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20662
10.11.11 13:34
Zuzka a verunka 2mesice píše:
Katka86 píše:
Pajule22 píše:
Jo a pokud je tedy dcerka trochu oplacanejsi a sama vis,ze ji neprejidas a nedavas nejak extra sladky,nebylo by od veci nechat vysetrit treba stitnou zlazu,nebo udelat jeste jiny odbery krve :think:
Zrovna jsem to chtěla napsat,14 kg měl kluk ve třech letech.Jestli třeba nebude mít něco se štítnou žlázou.A to tak přibírala pořád,nebo až od určitého měsíce?
né mám doma váhu na mimina, a zapisuju si kolik váží po týdnu poroadla mi dokorka, váha se jí zastavyla tak měsíc na zpátek a dr to všechno věděla a ta nová dr přece musí číst kartu dítěte tak nevím proč

Určitě bych se s ní příště poradila,at veme krev,tím nic nezkazíš a budeš mít aspon v duši klid,že tu váhu nemá kvůli nějakému zdrav.problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
10.11.11 13:35

Zdá se mi tedy, že jídelníček nemá moc vyvážený, kolik gramu jí dáváš? Kolik ml vypije? Mimochodem můj syn má v 8,5 měsících 8 kilo, takže at se ti to líbí nebo ne, silnější opravdu je. I když pokud ti to doktorka řekla takhle, myslím si, že mohla mít víc taktu. Pro inspiraci přidávám náš jídelníček.
Snídaně 6 hodin 170 ml UM
Svačina 9 hodin 150g ovoce
Oběd 12 hodín 200g masozeleniny
Svačina 15 hodin 120 g jogurtu s banánen, nebo UM, nebo ovoce
Večeře 18 - 19 hodin rýžová kaše 190 ml

Rozhodně bych jí takhle pozdě večer nedávala rohlík a sušenku 8-o A co ujídání přes den? Nedáváš jí nějaké sušenky? Protože pak není možné aby takhle přibírala 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
10.11.11 13:36

Vím o jednom klukovi,co měl v půl roce 20 kg,do osmi let pak nepřibral ani deko a je uplně normální,spíš vyžle.Takže třeba se to přibírání ted zastaví,přijde více pohybu a váhu bude stát a bude jen růst do výšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
10.11.11 13:36

psala jsem víš co jí dávam jíst a že jí nedávam v podstatě nic sladkého,opravdu jen to co potřebuje

• Citovat
  • Upravit
81500
10.11.11 13:38

a co pije za čaj? je sladký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.11.11 13:39

Verunko:koukla jsme do tveho profilu a divam se mala se narodila s vahou 4750 ono rika se ze dite by v roce melo mit 3× porodni vahu.Ve vasem pripade to odpovida.
Moje dcera mela o 100g min kdyz se narodila vahu zdvojnasobila.Ale co jsem potkala par maminek takovych deti tak nektere opravdu tu vahu 3 nasobily.Vzhledem k tomu ze ma mleko jednou denne tak ten pitny rtezim mi pripada v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
10.11.11 13:40

Zuzko, pokud ma mala jidelnicek uz v poradku a caje ji davas neslazene, tak jste na dobre ceste. Pokud se snazis, dceru po tydnu vazis atd. tak te doktorka sjela opravdu nespravedlive. Zadny uceny z nebe nespadl a ty se podle me snazis. Jeste bych se jednou u doktorky ujistila, ze ma mala v poradku vsechna dostupna vysetreni a o moc vic uz delat nemuzes. Muj synovec mel v roce skoro 14 kilo take a ted je z nej uplna tyc (je mu 22 :lol: ) Naopak muj syn ma take 14, 105 cm a 3 a ctvrt roku :mrgreen:

Příspěvek upraven 10.11.11 v 13:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35482
10.11.11 13:42

A jak se ti povedlo to sladke uplne odbourat? Deti, kdyz si zvyknou, obvykle pak nic jineho nechteji… Byt tebou vynecham i susenky… a vubec cokoliv sladkeho, nepotrebuje to… k piti jen vodu…kase bych taky odbourala. Nechapu, jak muze dite pribrat kilo za mesic zrovna v tomhle veku, je to tak trikrat tolik, nez deti normalne v tonhle veku pribiraji…drzela bych je ted hodne zkratka a pokud bude i dal takhle strasne pribirat, tak bych asi tlacila na nejaka vysetreni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
10.11.11 13:42
Alpaka píše:
a co pije za čaj? je sladký?

ne kupuju jí sáčkový čaj granulovaný jí nekupuju přiklédém fotku ale tay měla 7 měsícu jinou bohužel zatím nemám

• Citovat
  • Upravit
16837
10.11.11 13:45

tak to je potom divné že tam přibírá i po tom co si upravila jídelnícek. a co tvoje holcicka umi? pokud uz leze nebo obchází nabytek tak si myslím že pak už tolik pribírat nebude, pokud nemá nějaký jiný problém napr. tu štítnou žlázu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
10.11.11 13:48

no já jsem ani nepostřehla že by nák vyváděla onasama prostě ty bobíky přestala jist nechtěla je když jsem i dala tu holandii tak dva dny ji moc nechtěla tak přestanu dávat sušenky dávám ji dvě denně ale jsou to jen takove jednohubky jak se říka. t ak kaši jí dávat teda přestNU. A na té cukrovce to jsme nešli ale raději si zažádám. díky za radu zítra tam s malou naklušu a řeknu jí to

• Citovat
  • Upravit
poletucha poletava
10.11.11 13:50
neli23 píše:
tak to je potom divné že tam přibírá i po tom co si upravila jídelnícek. a co tvoje holcicka umi? pokud uz leze nebo obchází nabytek tak si myslím že pak už tolik pribírat nebude, pokud nemá nějaký jiný problém napr. tu štítnou žlázu.

krásně chodí vzala to hopem je to tak 14 dni co začale chodit po čtyřech vubec nechtěla prostě to přeskočila

• Citovat
  • Upravit
6263
10.11.11 13:51

Zuzko kdyz uz budes u te DR. tak nezadej pouze o cukrovku. Zkus se ji zeptat, zda ji nenapada jeste nejake dalsi vysetreni. Nas tady ani nemusi napadnout, co by male mohlo byt. Ale nechci te strasit, nejspis ji neni nic, jen ted proste rychleji pribira.

Příspěvek upraven 10.11.11 v 13:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
10.11.11 13:51

NEBYLO BY LEPŠÍ SI PSÁT CO JÍ? Já to dělala do 1r mám i kakání,stříhání nehtů atd… :mrgreen:
Začala jsem od narození PŘÍKLAD v 10m

6:00 200 UM
9:00 menší kusy - půl jablka,půl hruška mix (čerstvé)
12:00 200ml brambor,špenát,hovězí maso, 1 odm UM,voda (vařeno v parním hrnci i maso kupovala jsem svíčkovou)
16:00 bílá actívia 120g
20:00 200 UM
600ml neslazeného čaje ( za celý den)

6:00 200 UM
9:00 rozmačkaný banán
12: 200ml těstoviny,cuketa,rajče,treska, voda( vařeno v parním hrnci)
16:00 bílá actívia 120g
20:00 200 UM
550ml čaje (za celý den)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.11.11 13:57

Ale pokud ji spatne stravujes jako podle toho co ctu tak chyba je jinde.Jako pokud jsi ji davala bobiky tak se neni cemu divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty