3D UTZ Gennet/Bulovka Praha

2451
9.11.11 19:18

3D UTZ Gennet/Bulovka Praha

Ahoj holky, ráda bych se zeptala kdo jste tu byli na 3D/4D UTZ a jak jste byly spokojené??? Moc díky, chystám se na 4D do Gennetu ale zvažuju ještě Bulovku… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nba
771
9.11.11 19:39

Ahoj, byli jsme s mužem v Gennetu a přístup se nám oběma moc líbil, celkově je to tam moc příjemné. Akorát nám malá spala, tak se sestřička snažila hodinu a půl ji různě budit, stejně jako my a moc se nám to nezadařilo. Takže doporučuji nechodit poslední možné týdny, kdyby dítko hodlalo spát. Máme asi 3 fotky a byť se tam s náma opravdu párala, tak jsme platili jen za ty 3 fotky - čekala jsem, že zaplatíme plnou palbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
9.11.11 20:04

Také jsem byla v Gennetu a za mě to bylo fajn, malá s námi taky moc nespolupracovala ale musím říct že i u nás se sestřička snažila ale malá si nedala říct, obličejík ukázala tak prvních pět minut :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nba
771
9.11.11 20:21
pajuch píše:
Také jsem byla v Gennetu a za mě to bylo fajn, malá s námi taky moc nespolupracovala ale musím říct že i u nás se sestřička snažila ale malá si nedala říct, obličejík ukázala tak prvních pět minut :-)

Nám obličejík pořádně neukázala, ale za to nám zcela zřetelně ukázala prostředníček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
10.11.11 08:49
:mrgreen: :mrgreen:
nba píše:
pajuch píše:
Také jsem byla v Gennetu a za mě to bylo fajn, malá s námi taky moc nespolupracovala ale musím říct že i u nás se sestřička snažila ale malá si nedala říct, obličejík ukázala tak prvních pět minut :-)
Nám obličejík pořádně neukázala, ale za to nám zcela zřetelně ukázala prostředníček :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
14.12.11 18:56

Ahoj holky, tak to jste mě trochu uklidnily. Já jsem taky objednaná do Gennetu a zrovna dneska tam byla kamarádka a nebyla vůbec spokojená. Záznam mají prý jen 20 minut a ani přístup prý nic moc, sestra jim říkala, že to nemá cenu, že mimčo nespolupracuje apod. Tak doufám, že my budeme mít štěstí na jinou sestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nba
771
15.12.11 17:11

Sayen, tak to mě překvapuje, co tam byla i kamarádka, tak byla moc spokojená.. Nám mimčo spalo, ale sestra se snažila nám maličkou budit a dokonce jsme to i přerušili, abych se šla na čtvrt hodiny projít a dala si něco k jídlu, že se třeba probere..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
26.12.11 00:22

tak jen pro pořádek…šla jsem nakonec do gennetu, a jsme naprosto spokojení se vším :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty