Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, ráda bych se zeptala kdo jste tu byli na 3D/4D UTZ a jak jste byly spokojené??? Moc díky, chystám se na 4D do Gennetu ale zvažuju ještě Bulovku… ![]()
Ahoj, byli jsme s mužem v Gennetu a přístup se nám oběma moc líbil, celkově je to tam moc příjemné. Akorát nám malá spala, tak se sestřička snažila hodinu a půl ji různě budit, stejně jako my a moc se nám to nezadařilo. Takže doporučuji nechodit poslední možné týdny, kdyby dítko hodlalo spát. Máme asi 3 fotky a byť se tam s náma opravdu párala, tak jsme platili jen za ty 3 fotky - čekala jsem, že zaplatíme plnou palbu.
Také jsem byla v Gennetu a za mě to bylo fajn, malá s námi taky moc nespolupracovala ale musím říct že i u nás se sestřička snažila ale malá si nedala říct, obličejík ukázala tak prvních pět minut ![]()
pajuch píše:
Také jsem byla v Gennetu a za mě to bylo fajn, malá s námi taky moc nespolupracovala ale musím říct že i u nás se sestřička snažila ale malá si nedala říct, obličejík ukázala tak prvních pět minut
Nám obličejík pořádně neukázala, ale za to nám zcela zřetelně ukázala prostředníček ![]()
nba píše:pajuch píše:Nám obličejík pořádně neukázala, ale za to nám zcela zřetelně ukázala prostředníček
Také jsem byla v Gennetu a za mě to bylo fajn, malá s námi taky moc nespolupracovala ale musím říct že i u nás se sestřička snažila ale malá si nedala říct, obličejík ukázala tak prvních pět minut
Ahoj holky, tak to jste mě trochu uklidnily. Já jsem taky objednaná do Gennetu a zrovna dneska tam byla kamarádka a nebyla vůbec spokojená. Záznam mají prý jen 20 minut a ani přístup prý nic moc, sestra jim říkala, že to nemá cenu, že mimčo nespolupracuje apod. Tak doufám, že my budeme mít štěstí na jinou sestru.
Sayen, tak to mě překvapuje, co tam byla i kamarádka, tak byla moc spokojená.. Nám mimčo spalo, ale sestra se snažila nám maličkou budit a dokonce jsme to i přerušili, abych se šla na čtvrt hodiny projít a dala si něco k jídlu, že se třeba probere..
tak jen pro pořádek…šla jsem nakonec do gennetu, a jsme naprosto spokojení se vším ![]()