Nová doktorka

poletucha poletava
10.11.11 13:06

Nová D

zdravím maminky, přišla jsem si pro radu.Moje doktorka se kterou jsem uplně spokojená bohužel se stěhuje do jiného města.A mě nezbylo nic jiného než přihlásit dcerku u jiné.Duvod proč píšu je ten, že po první kontrole mi DR řekla že moje desetiměsíční dcera je vypasená!! že má 14 kg že čím ji láduju že jak si to přectavuju a podobně.Jenže mě se to nezdá Verunka je prostě dlouhá, každý si myslí že jí je něco málo přez rok.Naší doktorce ke které jsem chodila neříkala nic protože věděla že nemuže mít při víšce 76cm váhu 9kg. otec dcery má přes dva metry, a já taky nejsem zrovna malá. Tak jsem se chtěla zeptat jestli má někdo podobnou zkušenost jako já.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
10.11.11 13:09

Zuzi, a opravdu ti to řekla takovým stylem jak píšeš :?:
Nějak se mi tomu nechce věřit :nevim:

Moje dcerka je taky macík, ale Dr. nikdy připomínky neměla a nemívá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
10.11.11 13:11

ahoj no v deseti měsících 14 kg na 76cm je asi trochu víc,ale pokud ji netláskáš sladkym (samo asi ne co? :mrgreen: ) tak bych to nerešila. naše malá měla v roce 75cm a 10kg

Příspěvek upraven 10.11.11 v 13:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
Zuzka a verunka 2mesice píše:
zdravím maminky, přišla jsem si pro radu.Moje doktorka se kterou jsem uplně spokojená bohužel se stěhuje do jiného města.A mě nezbylo nic jiného než přihlásit dcerku u jiné.Duvod proč píšu je ten, že po první kontrole mi DR řekla že moje desetiměsíční dcera je vypasená!! že má 14 kg že čím ji láduju že jak si to přectavuju a podobně.Jenže mě se to nezdá Verunka je prostě dlouhá, každý si myslí že jí je něco málo přez rok.Naší doktorce ke které jsem chodila neříkala nic protože věděla že nemuže mít při víšce 76cm váhu 9kg. otec dcery má přes dva metry, a já taky nejsem zrovna malá. Tak jsem se chtěla zeptat jestli má někdo podobnou zkušenost jako já.

A jí hodně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837

ahoj a ona má fakt tech 14kilo? 8-o no jako pokud ti to rekla takhle tak se mohla trochu krotit a ne ti to takhle říct. a to nemůžes k té doktorce dojíždet kdyz si sní spokojená? ono po roce už se s dětma k dr.tak často nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9172

ukaž fotku, a my posoudíme. Pokud se dr drží nějakých tabulek, tak je hloupá tak akorát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
10.11.11 13:13
Katrinka píše:
Zuzi, a opravdu ti to řekla takovým stylem jak píšeš :?:
Nějak se mi tomu nechce věřit :nevim:Moje dcerka je taky macík, ale Dr. nikdy připomínky neměla a nemívá :wink:

Je to stará paní. o pravdu mi to tak řekla já mám prostě na doktory smulu. Já jsem se jí ptala že se mi to nezdá a že naše dr neměla nikdy připomínu. Vytáhla tabulky a začala předčítat tak nevím :zed:

• Citovat
  • Upravit
4118
10.11.11 13:14

8-o 14kg? To má můj čtyřletej syn. A kolem 76cm a 9kg má 15ti měsíční dcerka :mrgreen:
Každopádně nová doktroka je dost ústnatá, to by mě taky rozhodilo :zed: Prostě je dcerka velká, no a? Bohužel doktoři nemají rádi, když někdo neodpovídá jejich tabulkám :zed:
Má dcerka nějaké problémy? Máš pocit, že ju zbytečně moc láduješ? Jestli ne, neřeš to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
10.11.11 13:15

jestli ti to řekla takhle, tak to bych vzala kartu a šla o dům dál, ať je dcerka macík nebo ne.

edit: Moje dcerka 3roky, má 99cm a má taky 14kg 8-o

Příspěvek upraven 10.11.11 v 13:16

• Citovat
  • Upravit
9044
10.11.11 13:15

No,14 kilo je asi trochu vic,ale az zacne behat,tak uz tolik nabirat nebude.Pokud ti tohle na doktorce vadi,tak bez k jine.
Nas nema 14 kg ani ted a to ma 92cm ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
10.11.11 13:16

Tak, pokud se neláduje velkým množstvím sladkostí apod. tak bych to neřešila, asi bude paní Dr. svéraznější /stará škola/, tak si holt budeš muset zvyknout, nebo přejít k další :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
10.11.11 13:17

no myslim ze doktorka to mohla rict jemneji … ale musim rict ze 14kg je fakt dost ;-) syn mel v roce 12kg a 79cm a byl fakt hodne tlustouckej … ale moje doktorka to nikdy neresila …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
10.11.11 13:18

Jo a pokud je tedy dcerka trochu oplacanejsi a sama vis,ze ji neprejidas a nedavas nejak extra sladky,nebylo by od veci nechat vysetrit treba stitnou zlazu,nebo udelat jeste jiny odbery krve :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
10.11.11 13:21

Zuzko V srpnu si tu zakládala diskuzi, že tvoje doktorka je nespokojená s váhou dcery-v té době 7 měsíců a 11 kg. Teď je o 3 měsíce později, dcera je 10 měsíců a má 14 kg a nová doktorka je opět nespokojená. Upřímně bych řekla, že asi bude chyba někde u tebe a v tom, co jí dáváš jíst. Přijde mi 14 kg na 10 měsíců strašně moc, myslím, že to nemá dobrý vliv na srdíčko ani na další orgány. V té původní diskuzi jsi dostala nějaké rady, co jí dávat (ne bobíka a spol) a hodně holek taky vyjádřilo názor, že ji překrmuješ. :nevim:

Doktorka se mohla vyjádřit jemněji, ale hlavně si myslím, že by jsi měla zapracovat na tom jídelníčku. :nevim:
Tvoje původní diskuze: https://www.emimino.cz/…torku-78329/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
10.11.11 13:21
Pajule22 píše:
Jo a pokud je tedy dcerka trochu oplacanejsi a sama vis,ze ji neprejidas a nedavas nejak extra sladky,nebylo by od veci nechat vysetrit treba stitnou zlazu,nebo udelat jeste jiny odbery krve :think:

Zrovna jsem to chtěla napsat,14 kg měl kluk ve třech letech.Jestli třeba nebude mít něco se štítnou žlázou.A to tak přibírala pořád,nebo až od určitého měsíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty