Nechápu doktorku - stále nespokojená

poletucha poletava
15.8.11 16:47

Nechapu doktorku

Ahoj všem maminkám. Nám problém s děckou doktorkou. už od začátku se jí něco nelíbí, ať dělám co dělám pokaždé si něco najde. moje dcera na 7 měsíců a ještě nebyla nikdy nemocná žádná rýma zády kašel vůbec nic. a mě přijde jako by to doktorce vadilo!! prý to není možné a podobně. Dnes mě např seřvala že je malá hodně tlustá že váží 11kg jenže noc zapomíná na to že je hodně velká na 85cm když se narodila tak měla 4750g a 53cm. Od narození je na UM. říkala mi že jí vyložené přezírám!! jenže když má hlad tak jí nenechám plakat zkoušela jsem jí šidit čajem ale nepomáhá to je pravda že má velkou spotřebu 1 balení nutrilonu mame na 5 dní a to jí davám kaše a příkrmy už nevím co stím co myslíte vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
486
15.8.11 16:50

Určo bych změnila doktora já našla až na potřetí jinak bude prudit dál sépie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3543
15.8.11 16:52

změnit pediatričku.. sama jsem měnila a jsme spokojené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
15.8.11 16:53

Změnit doktorku za nějakou více lidskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.8.11 16:54

Tak důležitý je percentil poměru váhy k výšce, ne?
Teď jsem mrkla do knížečky, mám teda jen klučičí, ale 85cm/11kg je tam na 25.percentilu, to je podprůměr :roll:
Pije taky vodu? Určitě bych nedávala mlíko k běžnému pití, ale jídla bych dala podle potřeby, pokud jí zeleninu, ovoce, přílohy, trochu libového masa, jogurty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
15.8.11 17:06

Já bych hned vyměnila pediatra za někoho soudnějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
15.8.11 17:16

No zejtra si zajdu k jine dr já ji davam od všeho trochu napíšu vám co za den sní rano vstane kolem pul 8 dam ji čaj to vypije 150tku hned na to sní 1 velkeho bobíka chvilku je vpohode a pak zacne zase tak ji dam pulku bananu nebo rajce kolem 11 hodiny ji dam masozeleninovej přikrm velka sklenice da si čaj a jde spat probudi se kolem pul 2 a pak to zacne sni 220ml kaše dotoho vypije 60ml caje po hodce zacne rvat tak ji dam okurku na zuzlani protoze uz mame 5 zoubku tak to do ni pada hodne rychle potom nasleduje dalsi bobík velky a porad dokola holky opravdu jsem zoufala protoze moc hodne moc mi jí ja dene necham v obchode jen pro ni 90kc to je porad dokola 4× bobík 3 banany okurky a rajcata u selijak to stridam ale je to mazec nevim jak stoho ven

• Citovat
  • Upravit
1666
15.8.11 17:21

Tak jako první bych vysadila Bobíka…je to přeslazenej, tučnej humus a místo toho dala jogurt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
15.8.11 17:23

Přesně, nedávej jí ty bobíky, ale kvalitní bílej jogurt - ten jí dá mnohem víc, z bobíka si nic nevezme. Asi ho bude dost prskat, co si zvykla na sladké, ale nepovolila bych.
A co jiné ovoce? jablka, hrušky, švestky, teď akorát zrajou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
15.8.11 17:25

Taky bych klidně zařadila do jídelníčku pečivo, ovoce jsi taky nepsala tak jí klidně nastrouhej jablíčko, nektarinku, namazej chleba atd…nemá moc pestrej jídelníček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
15.8.11 17:25

určitě bobíka pryč…dala bych jen jogurt, já dávám ty řecký (nebo choceňský), ty jsou teda taky tučný, ale můžeš je střídat s hollandií nebo aktivií.

jinak mu to přijde v pohodě, my máme spíš opačnej problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
15.8.11 17:27

a změnit doktorku…

sofinka má třeba ráda namazanej chleba na kousíčky, nebo obyčejnou housku, nebo křupky kukuřičný (ty vidím teda míň ráda), jablko na kousání, hroznový víno, brambory s creme fraché (příp. kys. smetanou) a máslem. Špagety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
15.8.11 17:31

Tak teda apetit má holka velký,ale jak se jednou roztáhne žaludek,tak to pak jede.Nechci byt teda zlá,ale podle mě ji překrmuješ.Jak píšou holky bobíka pryč.Můj syn má 7,5 m a jí o polovinu mín.nic slazeného a mliko 3× denně+ 2 příkrmy+kukuřičnou křupku do ruky.Okurka a rajče v 7 m?Tak to fakt zírám.Je to sice tvoje dítě a můžeš si mu dávat co chceš,ale já bych tohle takhle starému dítku fakt nedala.Ono ne každý řev je hlad.Jak si dítko naučíš,že stačí zakňourat a hned dostane najíst,tak se pak nediv,že tak baští.Za stravu si zodpovědná ty,takže se budeš muset rozhodnout jak a dál a stát si za tím.Bez kraválu se to určo neobejde,bohužel.
A k té mudře,tu bych určitě taky vyměnila.Malá je opravdu velká.Já bych prostě upravila jídelníček,at je malá spokojená a ty taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
15.8.11 17:39

Diky holky jste zlata tak bobíka už nekoupím a zkusím ty bílé jogurty jak jste psaly hrušku švestky nemůže vy kukuřicne křupky papá jablko jí nechutná to plive už od zacádku pečivo jí dávám taky akorát teda kamaradka mi rekla že když tak noc jí tak že jí nám dělat pudink ale já nevím dneska jsem koupila tu děckou krupicku za 140kc mám jí to zkusit dát? Dr říkala že mám zmenit i mléko že jí mám dávat BEBU nebo Sunar ze po nutrilonu se hodne přibíra jenže Bebu zvrací a po sunaru se nevykadi

• Citovat
  • Upravit
50186
15.8.11 17:41

Ta doktorka je fakt pitomá, všude se najde blbec, vyměnila bych jí. Kluk mojí švagrovky měl v 7 měs taky 10 kg a to ho pouze kojila :-) Ted je mu rok a má snad 14, je taky velikej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty