Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj
manžel teď odjel s Kryštofem na pohotovost, kdy je tak mám čekat? Abych věděla, jestli čekat se spaním druhého dvojčete nebo ne.
kuju
Ahoj. Záleží, kolik tam bude dalších pacientů a s čím tam jeli. Byla jsem tam nedávno s Anežkou (se spálou). Přijeli jsme tam a byli jsme tam sami, takže nás hned vzali a hned jsme jeli domů. Ovšem bylo to kolem půlnoci a my museli pro ATB do lékárny u Štrosmajeráku (na Bulovce je otevřená jen do určité doby, tuším do 23h), takže jsme se vrátili asi za hodinu.
Já bych určitě po manželovi chtěla, aby mi dal vědět, až tam dorazí, jak to vypadá.
Nejvetsi naval byva na chirurgii a rentgenu. My jsme v normalni ambulanci byli s laryngitidou taky sami, bylo to k ranu cca ve 4 hod.
s bulovkou mam ty nejhorsi zkusenosti, nejezdime tam a to ji mam na dohled. Misto toho do Motola.
Vim ze jsi to asi slyset nechtela, ale pro priste ![]()
Já mám naopak s dětskou pohotovostí na Bulovce dobré zkušenosti, přijeli jsme, vzali nás hned na řadu, doktorka byla sympatická, pomohla nám…takže dobrá/špatná zkušenost bude asi dost individuální podle toho, na jakého se natrefí doktora.
Jinak, vzhledem k tomu, kolik je hodin, už asi dotaz není aktuální, že?:-)
me2dova píše:
Já mám naopak s dětskou pohotovostí na Bulovce dobré zkušenosti, přijeli jsme, vzali nás hned na řadu, doktorka byla sympatická, pomohla nám…takže dobrá/špatná zkušenost bude asi dost individuální podle toho, na jakého se natrefí doktora.Jinak, vzhledem k tomu, kolik je hodin, už asi dotaz není aktuální, že?:-)
byli jsme tam 3×…jednou z toho si nevedeli rady a poslali nas…do Motola, takze jezdime uz jen tam
a ty zbyvajici 2 navstevy byly taky dost nanic. Ale souhlasim, ze je to vzdy o lidech
Byli jsme tam dvakrat - v patek a v sobotu vzdy navecer kolem sedme hodiny a jednou jsme prijeli v deset a podruhe o pulnoci.
Uz je to teda pase a doufam, ze je orckovi lip - ale napisu svou zkusenost, kdyby si to nekdo pozdeji vyhledal. My tam byli ve vsedni den kolem osme vecer a cekali jsme asi 5minut. V cekarne nikdo nebyl, jedno dite pred nami v oirdinaci. MUDra mila.