Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chtěla bych se zeptat, jestli by jste mi některá nemohla doporučit výživového poradce v okresu Břeclav, jestli máte někdo zkušenosti. Našla jsem si tuhle firmu: http://www.pure-hubnuti.cz/…vovy-poradce no ale nějak se mi to nezdá, přijde mi to trochu jako podvod… Co vy na to? Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Předem děkuji za odpovědi
Jako podvod mi to zatím nepřijde, pokud ti budou sestavovat jídelníček z normálního jídla. Pokud začnou doporučovat své vlastní dietní výrobky (prášky a různé podpory hubnutí, tak bych do toho nešla. Já jsem moc spokojená s www.enduraining.cz . Je to teda přes net, ale zaměří se tam jak na jídlo tak na sport, který ti tam dávkují. Vichrice
Ahoj holky, máte některá nějaké aktualní informace, zda je pure-hubnuti „koser“?
Chtěla bych si nechat sestavit jídelníček, tak sháním, kam vyrazit. Ale nerada bych se napálila nebo do toho cpala tisice… Dokonce jsem slyšela, že to jde i přes doktora nějak…
Já mám 20 kg nahoru po porodech a pořád přibírám…
![]()
ale vím, že blbě jím, někdy jen 1× za den…
Nebo máte typ na někoho spolehlivého v Břeclavi nebo okoli?
Předem moc děkuji a přeji krásnou dobrou noc!
@Anonymní píše:
Nebo máte typ na někoho spolehlivého v Břeclavi nebo okoli?
Předem moc děkuji a přeji krásnou dobrou noc!
jíst jedno denně je to nejhorší co můžeš udělat. Čím víc budeš jíst, tím víc budeš hubnout. Není potřeba utrácet za výživ. poradce.
Dostatek tekutin, nějaký pohyb, ten asi máš, když máš děti
.
Ovoce, zeleninu, klidně si dej na co máš chuť, tělo si samo říká co chce, ale nepřeháněj množství. Klidně i čokoládu, ale pozor na složení, čím víc % kakaa tím lépe. Vyhýbej se Milce ap tam je to o tucích, to není čokoláda ![]()