Nová kadeřnice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nová kadeřnice 1
Dobrý den, jsem začínající kadeřnice a potřebovala bych poradit.Chci si rozjet kadeřnictví. Jenže nemám ještě žádnou klientelu. Nechala jsem si udělat letáky, které jsem všemožně roznesla po okolí, ale můj problém je v tom, že absolutně nevim jak si vypracovat ceník. Budu pracovat, ze značkou Cotril. Nemám se s kým o tom poradit. Děkuji moc..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A odkud jsi? to budeš mít celou provozovnu sama pro sebe? Já když začínala byla jsem tam se 2 dalšíma kadeřnicema, už staršíma a dost sem se inspirovala od nich, neni od věci třeba i oběhnout konkurencui v okolí a mrknout jak jsou na tom cenově jinde, abys neměla ceny zbytečně přemrštěný a klienty to neodrazovalo. Jinak s tou klientelou hodně štěstí, já sem z Plzně, dělala sem v provozovně přímo v centru a po pár měsících sem to vzdala, protože sem na tom víc prodělala než vydělala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jestli už máš letáky, to už musíš mít i ceník, ne?
zhruba víš, kolik měsíčně musíš nezbytně platit za odvody a třeba pronájem místa v kadeřnictví. taky víš, kolik tě stojí kadeřnické výrobky a víš, jaké jsou zhruba ceny v okolí.
podle toho si urči peníze tak, abys měla na minimálně tyhle výdaje plus něco navíc.
Pokud jsi vyučená, tak ve škole se přece tohle probíralo.
- Citovat
- Upravit
Já jsem si udělala mobilní kadeřnictví. Jako, že já přijedu za lidmi domů. Takže místo ani prostory neplatim.Jen cenu nafty a materiálu a práce teda.Jsem z malé vesnice, ale ta je u města na jižní moravě a tam je kadeřnic hromada.Tak bych chtěla nastolit takové ceny, aby to přilákalo lidi a já nebyla jen furt v mínusu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lola123 tak mi pošli do SZ kontakt a odkud jsi a můžu se objednat.
U nás mají různé služby na nástěnce u obchodu s takovými těmi odtrhávacímí lístečky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Včera jsem si roznesla ty letáky kde sem jen mohla. A teď mi volala první paní. Budu to muset nějak udělat dneska.Pro mě je matika a počítání noční můra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit