Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Šuplíky celovysuvne, výborne se tam dává a vyndava nádobí a je to přehledné. Nahoře mám skříňky otevirane nahoru, dole klasickou do boku. Troubu mame vysoko tak, abych se k ní nemusela zohybat.
@Vend dřez u okna je super ve dne máš aspoň přirozené světlo, já musím svítit
Jinak se mi líbí vyvýšený dřez, od kamarádky vím, že se v tom supr meje, nemusíš být zhrbená. Taky co nejvíc šuplíků, lepší a přehlednější než skříňky a nahoru určitě dvířka s otvíráním nahoru ![]()
@Vend U horních skříněk je super otevírání nahoru s podporou, kdy jen otevřeš a jakoby hodíš nahoru a ono to samo dojede… dřez pod oknem je dobrý…já ho mám tedy jen částečně, je lepší mít pod oknem pracovní plochu. Další super věc jsou místo skřínek šuplíky. Je to perfektní věc. Vytáhneš šuplík a máš přehled, co tam máš a nemusíš lovit nic zezadu skřínek. Materiál…lamino potažené folii, barvu folie si můžeš sama vybrat.
Určitě už bych si do rohu nenechala dát rotační drátěný program… nevyužije se celá plocha skříňky a je to k ničemu, skoro nic se na to nevejde. Obečně ten drátěný program je neptaktický.
Posílám pro inspiraci fotky naší kuchyně
My mame kuchyn od fy. Augustin Vondrich, muzu doporucit, jsou sice drazsi, ale pouzivaji jen kvalitni material a s panem Vondrichem je vyborna spoluprace, prijede, poradi, vysvetli, navrhne. Ja osobne jsem chtela skrinky oteviraci do stran, nahoru mame jen jednu, nad mikrovlnkou. Zalezi co komu vyhovuje, ja zkousela ty nahoru v Ikee a slo mi to ztuha a trochu jsem se toho bala, ze mi to spadne na hlavu
Okno mam oteviraci jen na ventilacku, takze drez mi tam takhle vyhovuje. Jsem moc rada, ze nam bylo doporuceno udelat skrinky az do stropu, vznikne o dost vic mista na veci, ktery moc casto nepouzivam a nemusim lezt po vyskach a otirat prach z hornich skrinek ![]()
Jeste bych nedavala kachlicky, ty jsem mela driv, a udrzba hrozna, hlavne drhnout ty spary…
Lamino stejny jako pracovni deska, nebo sklo se otre raz dva ![]()
Oživují diskuzi. Vím že to tady sice nepatří ale byla bych vám opravdu vděčná kdyby jste klikli na odkaz a dali hlas. Je to soutěž o novou kuchyňskou linku, moje mamka má kuchyň opravdu hroznou, tatka ji chtel opravit jen ji znicil a vykaslal se na to. Mamka je ve financí tísni takže na opravdu kuchyně nema a takhle to už má par let.. Prosím vás opravdu moc. Predem děkuji jestli bude někdo tak hodný a dá hlas http://soutez.living.iprima.cz/…/kuchyn-1868
@G.a.b.c.a20 a co tam chceš lajkovat? Fotku uloženou nakřivo a navíc na ní téměř nic nejde vidět?
@berry4 já za to nemůžu že mamka nemá nevim jak dobrý fotak. A vidět tam jde toho dost si myslím stačí otevřít oči
a navíc já se neptala na názory ale jen jsem prosila o hlas když dávat hlas nechces nemusís komentovat.. ![]()
Každopádně by ta fotka měla být natočená alespon správným směrem.
@G.a.b.c.a20 píše:
@berry4 já za to nemůžu že mamka nemá nevim jak dobrý fotak. A vidět tam jde toho dost si myslím stačí otevřít očia navíc já se neptala na názory ale jen jsem prosila o hlas když dávat hlas nechces nemusís komentovat..
Líné neschopné socky s lachtaníma rukama zatoužili po nové kuchyni, hlavně aby byla zadara a někdo to udělal, komu by se to nelíbilo, hrůza třepe kurníkem, ani fotit neumí -
a ty tu ještě držkuješ
![]()
@redbulka píše:
Líné neschopné socky s lachtaníma rukama zatoužili po nové kuchyni, hlavně aby byla zadara a někdo to udělal, komu by se to nelíbilo, hrůza třepe kurníkem, ani fotit neumí -![]()
a ty tu ještě držkuješ
![]()
![]()
Tolik agrese kvůli jedné fotce?
![]()
@redbulka píše:
Líné neschopné socky s lachtaníma rukama zatoužili po nové kuchyni, hlavně aby byla zadara a někdo to udělal, komu by se to nelíbilo, hrůza třepe kurníkem, ani fotit neumí -![]()
a ty tu ještě držkuješ
![]()
![]()
Taky žasnu, co v některých lidech je nenávisti…chuděrky
@G.a.b.c.a20 já ti neberu, že za to můžeš. Ovšem-fotka, to je prodejní základ. S takovou „prezentací“ nemáš šanci. To hovoří za vše. Bohužel jsem si ty fota prošla, jsou tam abonenti s přes 1000 lajky.
Ovsem koukaly jste se na ty dalsi kuchyne? Nektere vypadaji jak nove, prave dodelane a obsahuji komentar ve stylu, ze ma pani rada nove veci nebo ze by potrebovala jiny styl
Vtipna soutez.