Nová kuchyňská linka

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3544
11.4.11 15:17

za me jedine IKEA presne jak psaly holky vyse, maji planovace, tisice druhu dekoru dvirek, pracovnich desek, uchytu.......cenove vyjde dobre a tu se kterou mam doma jsem maximalne spokojena, vypada jako kdyby byla minimalne od Hanaka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
11.4.11 15:18

Ahoj Talu :mavam: doporučuju stáhnout si ze stránek Ikea ten jejich plánovač a tam si vyzkoušet, co by jsi chtěla. Mě se ty jejich kuchyně líbí a hlavně jsou cenově dostupné a kvalitní. Řekla bych, že do 20 tis se vejdeš, máte tu linku krátkou. Ten plánovač je dobrý, ikdyž si vybereš linku jinde, uděláš si představu, co a jak by jsi chtěla..ať se vám rekonstrukce daří a dej o sobě někdy vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.4.11 15:23

Peo ahojky… co ty? Že k nám nezavítáš…???

omlouvám se za OT :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
11.4.11 15:40

Holky díky, mám tu jednu nabídku, kde se vejdeme do 10 tis. i s montáží, tím pádem jsem studio zavrhla, protože finance nazbyt fakt nejsou, tak chceme něco skromnějšího :mrgreen:
Peo ahojky - na ten plánovač jsem se dívala, ale to je nad moje chápání a navíc Ikea je nejblíž v Praze a my to chceme i s montáží (kutilové nejsme ani jeden :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.4.11 15:43

Ieka je i jednoducha na montaz.Pokud zvladnete navrtat par direk tak to zvladnete.Dovoluju si rict ze bych to zvladla taky.Mimochodemskrinky jsem si davala dohromady ja.Pritel jen vesel a daval dvirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
11.4.11 15:44
Tallulah píše:
Holky díky, mám tu jednu nabídku, kde se vejdeme do 10 tis. i s montáží, tím pádem jsem studio zavrhla, protože finance nazbyt fakt nejsou, tak chceme něco skromnějšího :mrgreen:
Peo ahojky - na ten plánovač jsem se dívala, ale to je nad moje chápání a navíc Ikea je nejblíž v Praze a my to chceme i s montáží (kutilové nejsme ani jeden :oops: )

My dostali instruktážní DéVéDé! :mrgreen:
Máme taky Ikea a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.4.11 15:44
Tallulah píše:
Peo ahojky - na ten plánovač jsem se dívala, ale to je nad moje chápání a navíc Ikea je nejblíž v Praze a my to chceme i s montáží (kutilové nejsme ani jeden :oops: )

Jinak trosku pocitej i stim ze se ti ta skrinka muze casem i rozpadnout za t u cenu.Kamosce uz se rozizdi dvirka.

Příspěvek upraven 11.04.11 v 16:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
11.4.11 15:54

kattkko, s tím rozpadnutím mě ani nestraš 8-o :-D no ale radši počítám i s tím, i když ze zkušeností známých co si zařizovali barák/byt vím, že se to může klidně stát i u dražších kousků :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.4.11 16:14

U drazsich kousku se to muze stat taky to netvrdim.Ale pravdepodobnost bude nizsi nez z te za 10tis.
Ja nevim ale tady nam slouzi ta kuchyn uz druhym rokem v predchozim byte tretim a nic s ni neni.Proste porad vypada jak nova.
Zkusila bych tu ikeu a navic jde videt rozdil oproti lince za 10tisic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
11.4.11 21:12

obe tebou navrhovane moznosti maji stejnou mouchu - nerespektuji rozmery kuchyne, takze se ve vysledku nesetri mistem. I kuchynska studia pouzivaji modulove skrinky a kdyz jim nekde vybyde 10 cm prostoru, tak ti to jen zadelaji prkynkem, abys tam nemela fuku. jenze to bys musela k truhlarovi.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
12.4.11 06:25

Pudli, i v kuchyňských studiích skříňky předělávají na míru.. Tedy samo jak kde. Málokomu by vyhovovali jenom ty jejich skříňky a rozměry. Třeba to naše upraví skříňku na požadovaný rozměr za 200kc/ks. A většinou potřebuješ upravit jen jednu skříňku na stěnu, která nevychází :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14552
12.4.11 10:32

Ahoj Talu, no já se přiznám, že mám štěstí. Mně dělal kuchyn můj bratr - je to kuchař a kutil všeho druhu…ale docela se narozčiloval, protože ono to sice v paneláku vypadá nenáročně, ale aspon u nás ta zed prostě rovně nejde :-x
Jinak ta tvoje kuchyn je skoro jak ta moje původní. Když už budete předělávat i koupelnu, předpokládám bourat umakart. Doporučuji přetáhnout si vodu na dřez od sporáku dál…aspon mně teda fakt štvalo, že vedle dřezu mám hned sporák. My si mohli dovolit zazdít dveře a posunout sporák z rohu pryč.
A ty světýlka tam určitě zabudovat jdou, já mám na horní liště bodová, ale doporučuju zabudovat je přímo nad linku…tzn. prakticky pověsit si skřínky o něco výš, abys do té spodní části mohla dát další prkno a do něho vyvrtat díry na ty bodovky - musí to být požáru vzdorné, proto tam musí být místo. Nebo jednodušší a asii levnější varianta je zářivka a ta je bez problémů. Šikovný elektrikář si s tím určo poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
12.4.11 10:57
madi píše:
Pudli, i v kuchyňských studiích skříňky předělávají na míru.. Tedy samo jak kde. Málokomu by vyhovovali jenom ty jejich skříňky a rozměry. Třeba to naše upraví skříňku na požadovaný rozměr za 200kc/ks. A většinou potřebuješ upravit jen jednu skříňku na stěnu, která nevychází :nevim:

oresi nam to teda nenabidlo a truhlar nakonec nebyl o moc drazsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
12.4.11 11:05

Na Oresi jsem moc chválu neslyšela.....prý se jim jejich dvířka začínají olupovat.....ale asi taky záleží na kuse zrovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
12.4.11 11:07
Pudloslava píše:
madi píše:
Pudli, i v kuchyňských studiích skříňky předělávají na míru.. Tedy samo jak kde. Málokomu by vyhovovali jenom ty jejich skříňky a rozměry. Třeba to naše upraví skříňku na požadovaný rozměr za 200kc/ks. A většinou potřebuješ upravit jen jednu skříňku na stěnu, která nevychází :nevim:
oresi nam to teda nenabidlo a truhlar nakonec nebyl o moc drazsi

Nam to nabídli :palec: Dělají to běžně..
Jinak se mi moc líbí kuchyně od Mirisky.
Chválu na Oresi jsem slyšela tak půl na půl, nicméně kdyby byla tak špatná, asi by ji nekupovala taková kvanta lidí :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný