Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Budeme rekonstruovat koupelnu + WC v paneláku. Výměna umakartu za zděné jádro a vzhledem k tomu, že je ta jedna umakartová stěna napojena na kuchyňskou linku, budeme vyměňovat i ji. Chtěla jsem se zeptat, jestli byste spíš volili koupi kuchyňské linky např. přes nějakou prodejnu nábytku, dívala jsem se po netu, že se dají sehnat linky kolem 10.000 Kč, nemáme nijak nestandardní rozměr, celkově kolem 240-250 cm délka včetně sporáku anebo jestli jít do nějakého kuchyňského studia, kde dají návrh ale cena asi bude jinde. Máme limit tak 20 tis. Jak jste to řešili vy? Jako doklad posílám naši současnou „hrůzu“
![]()
Já bych zkusila oresi. Ceny nemají nijak moc vysoké a máš větší volnost než při nákupu v nábytku. Každopádně si tam můžeš nechat udělat návrh a když se ti nebude zdát cena jít jinam.
Tak my mame kuchyn na miru, delali nam ji polaci - prijeli, navrh jsme delali spolecne na notebooku, vybrali barvu, frezovani, spotrebice. Cena byla jinde nez v obchode, ale taky jinde nez v nasich ceskych studiich, takze neco mezi. Kontakt by se dal jeste dohledat. Babi dole v baraku ma kuchyn z obchodu a taky nevypada spatne a zatim stoji, tak to taky neni zadna hruza. Je fakt, ze namiru mas zcela dle svych predstav, ale ani tyhle BOHUZEL NEVARI SAMY ![]()
Hojky…my jsme si stáhli z netu Ikea plánovač a kuchyň si poskládali sami
a pak už jen vyrazili do obchodu. V tom plánovači jsou i ceny. Já bych jinde než v Ikei nekoupila.
Ahoj!Já bych volila nějaký obchod s kuchyněma.Mají docela velký výběr a cenově budou přijatelnější než tam kde ti udělají vizualizaci,tu by jsi nakonec mohla platit taky.Někdy mívají i super akce a pak to vyjde ještě levněji ![]()
Jak píše Aspera, zkus Oresi. Když to porovnám s cenou naší kuchyně, co od nich budeme mít, tak by ses cenově vejít mohla. Můžeš si ji sestavit tak, jak ti bude vyhovovat. Nebo další možnost je ještě sehnat si dobrého truhláře. ![]()
pokud jste omezeni 20 tis. tak kuchyňské studio bych asi nevolila i když je pravda, že my jsme linku kupovali v klasickém nábytku a vyšla nás na 34 tis. ale to bylo protože, že máme nestandartní rozměr, navíc rohovku 250×240, takže jsme neměli linku jako kus, ale objednávali jsme to na díly a to se vždycky prodraží. Jinak si myslím, že hezké linky mají např. v Jamalu ![]()
SPISE LEVNEHO TRUHLARE - svagr to tak delal a ma polovicni nez my, bez spotrebicu a cenove skoro co my
A tp byl jeste znamy ![]()
Děkuju za názory
Nejsme nijak nároční, nepotřebujeme vymýšlet nějaké extra záležitosti, líbí se nám spíš taková klasika něco jako např. toto http://www.jena-nabytek.cz/…a-Z1878.html
Obávám se, že v kuchyňském studiu by nás to vyšlo mnohonásobně víc a účel by to plnilo asi stejně, neb se v naší kuchyni stejně nic moc vymyslet nedá, pokud máme takhle osekaný rozpočet ![]()
Jde mi taky o to, jak je to např. s osvětlením linek, jestli se tam dají zabudovat zářivky atd - přiznám se, že jsme se osobně ještě na žádných linkách podívat nebyli (zatím vše řešíme jen teoreticky
) A také jak je to s obklady k lince, to by se asi dalo dohodnout s obkladačem, který nám bude dělat koupelnu že? S tím máme schůzku na konci srpna. Rekonstrukce je plánovaná na listopad.
v klidu jdete do sektorove kuchyne, Ikea nebo Oresi nebo cokoli podobneho, my ted taky budem delat novou kuchyn (chteli jsme jeste pockat, ale muzovi se podarilo vybourat diru do sachty se stoupackama
) a obesli jsme par studii, nevim, jak skvely pouzivaji material, ale cenove je to palka, rekli jsme si, ze v panelaku stejne nechceme byt nadosmrti, tak nepotrebujeme buhvico. A treba na Ikeu jsem neslysela, ze by nekdo nadaval, co se funkcnosti tyce, svagrova ji ma tri roky a pry vsechno funguje jak ma, takze tak.
Kdyz clovek nema nestandartni rozmery a nema penez nazbyt, tak sektorova kuchyne je idealni reseni ![]()
mrkni se do Obi - tam mají levné linky ![]()
a vypadají podobně jako ta co se ti líbí v tom odkazu ![]()
Monny89 píše:
mrkni se do Obi - tam mají levné linkya vypadají podobně jako ta co se ti líbí v tom odkazu
to je pravda, moji rodice si koupili linku v Bauhausu taky za par penez a jsou spokojeni, dobry napad ![]()
Etcetera78 píše:Monny89 píše:to je pravda, moji rodice si koupili linku v Bauhausu taky za par penez a jsou spokojeni, dobry napad
mrkni se do Obi - tam mají levné linkya vypadají podobně jako ta co se ti líbí v tom odkazu
je to levné, vypadá to hezky, a aspoň trochu kvalitní ![]()
Za me Ikea. Podle planovace krasne se tam vlezete.Mame Ikeu a jsme spokojeni navic muzete si ji casem doplnit prodlouzit apod.Tak jako my.
Anonymní píše:
Za me Ikea. Podle planovace krasne se tam vlezete.Mame Ikeu a jsme spokojeni navic muzete si ji casem doplnit prodlouzit apod.Tak jako my.
Nevim proc anonyme se mi to zobrazilo ale psala jsem to ja.