Nová kuchyňská linka

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8569
9.5.13 09:20

@prcekniky no.. takže já mám linku do L a mám ten komín s troubou a mikrovlnkou.. a vedle spižírnu… to vše na délce cca 2×4m
a stálo to cca 70tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
9.5.13 09:23

Jo.. a mám tam 1× 50cm a 2× 90cm šuplíky plnovýsuv tichý dojezd BLUM,
ve spižírně mmám vnitřní šuplíky (nechtěla jsem ten kovový celovysouvací blbinec..)
no a samozřejmě rohové skříňky a pak spoustu ještě tech horních výklopných…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
9.5.13 10:20

@sweet78 Fajn, díky…a psala jsi, že to máte dělané na míru, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
9.5.13 13:06

Tak my máme novou kuchyň 14 dní, nechali jsme si ji udělat na míru od Tosca interier a vyšla nás na 135 tisíc se vší všudy i s osvětlením. Nikde jinde nám nedokázali udělat to, aby varná deska byla na prodstředku zdi, všude pracují s modulama a vesměs všechna studia mají stejný ceny. Chtěli jsme na prostředku varnou desku a pod ní šuplíky 80 cm a máme je :D Máme ji do L a je kousek protažena na tý jedný straně jako U a k tomu máme ještě na protější stěně sloup s mikrovlnkou a troubou + šuplíky a nechali jsme si na naši lednici a k tomu je tam úzká skříňka. Naprostá spokojenost, můžu doporučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
9.5.13 15:54

@prcekniky jj dělaná na míru… věřím že když zkusíš obejít truhláře.. a třeba i nějaká studia tam kolem tak si určitě vybereš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evulinka.b
30.5.13 19:28

Brněnské studio

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat. Budeme předělávat domeček a už uvažujeme nad kuchyní. Máte někdo zkušenosti s Brněnským studiem Hezká kuchyň? Pán nám tam přijde strašně supr, příjemný, zpracovává návrhy, dal nám i předběžnou cenovou nabídku. nechci obíhat všechny studia a hledat tu, která nám ušmudlá někde slevu, to mi za to nestojí, když bych měla být spokojená od tohoto studia, klidně bych si i připlatila za ten servis. Ale ráda bych znala i jiné názory a zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
30.5.13 19:33

studio Hezká kuchyň Brno

Ahojte, budeme pořizovat do nového domku kuchyň a našli jsme si studio v Brně s názvem Hezká kuchyň. máte někdo zkušenosti? pán je hrozně příjemný, ochotný a zpracovává nám graficky návrhy podle přání. Jiná studia jsme nenavštívili, popravdě když jsem tam zatím spokojená, nemám zapotřebí obíhat kde mi kdo nabídne lepší nabídku. Když bych měla být spokojená tady, tak jsem ochotná dát za to víc za cenu toho servisu a služby. Ale ráda bych někoho, kdo má s nimi nějakou zkušenost, aby jsme se mohly podělit… děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.13 19:35

:-) mám to tam dvakrát, prtože jsem myslela že se to tam bez registrace nevloží :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
30.5.13 20:20

Ahoj, nedávno jsem řešila podobné, nakonec budu mít linku za 34 tis. i s deskou na zeď místo obkladů, ale bude pěkně na míru, co jsem chtěla. Nenechávali jste si předělávat i elektroinstalaci? Na kolik vás to vyšlo, nám to má elektrikář spočítat, ale úplně se děsím té sumy, když vykládal, co všechno bude třeba udělat:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.18 21:46

Kuchyňská linka

Ahoj holky chci se zeptat…Stavíme domeček a vybíráme kuchyň.Prosím o radu kde jste si nechávali dělat vy kuchyňskou linku u jaké firmy?nebo znáte šikovného truhláře?Děkuji za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný