Nová mamina a čtenářka s březňátkem

8
10.2.06 11:14

Nová mamina a čtenářka s březňátkem

Ahojky, doufám, že nezpůsobím žádný zmatky, dneska už na vaše stránky píšu podruhý, protože mám nějaký problémy s orientací…Chtěla bych se dostat mezi vás, tak snad teď už mi to vyjde a píšu do toho správnýho „chlívečku“. Jsem nadšená z vašich článků a rad, docela dost jsem si jich už vytiskla a třeba podle seznámku potřeb pro novorozená miminka jsem se i zařídila. Termín mám stanovenej na 8.3., sice mě furt strašej, že ten náš kluk jak buk se vyklube dřív…no, někdy bych si to aj přála…,ale doufám, že teda ještě ty 4 týdny, co mi zbývaj do konce bude hodnej a vydrží! Jsem z Brna, rodit budu na Polní a mám z toho docela bobky. Ale pořád nakukuju do vašich článků, trošku se i poučuju, tak to snad zvládnu. Zdravím a doufám, že se můj dopísek někde nezatoulá, no, snad jsem správně. Papa ZITA a březňátko KUBULA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17718
10.2.06 11:21

ahojky Zito,

tady ji v diskusi :lol: Myslím,že by jsi asi chtěla pokecat s babama :) , se kterými máš stejný TP, vid ?! Bude lepší,když přímo napíšeš komentář do deníčku UNORNÁTKA A BŘEZNÁTKA 2006.
Pokud nevíš jak, písni mi SZ - soukromou zprávu.

Irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
10.2.06 11:30

Ahoj Zito, tady klikni na tento odkaz dole a dostaneš se do aktuálního dílu našeho deníčku únorňátka a březňátka 2006 kam rozhodně patříš!!! Jinak je deníček na hlavní stránce či na levé straně jsou těhulkovské deníčky a tam jsme taky. Pak už jen dáš VLOŽIT KOMENTÁŘ a píšeš si s námi, budeme se na tebe těšit! Berun

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
10.2.06 11:30

Ahoj Zito, tak to patříš k nám do Únorňátek a Březňátek 2006, tak si na hlavní stránce e-mimina najeď na náš deníček…teď zrovna na téma úlevové pozice při porodu a přidej se k nám!!!! Je nás tam okolo 70 skoromaminek i čerstvých maminek a zrovna se tam rozjely porody ostošest. A každá nová těhulka je vítána!!! Vlož tam komentář s termínem porodu, svým jménem a rokem narození, bydlištěm a klučíkem a jeho jménem a porodnicí, ve které budeš rodit a Berun, naše milá zakladatelka a velitelka, tě zapíše do seznámku. Uvidíš, holky se tě rychle ujmou, jsou tam všichni moc fajn.
Já jsem jinak taky z Brna a rodit bych chtěla v Bohunicích. A termín mám o tři dny dřív než ty…
Tak zatím pa
vlnucha 36+5tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí