Nová plomba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
29.3.23 12:25

Nová plomba

Dobrý den mám další dotaz a opět se týká zubů, propadla se mi stará bílá plomba kvůli kazu a měla jsem tam díru ( kaz už byl mírně v dentinu) plombu už mám novou bílou nevadí mi ani mě nebolí ale při skusu cítím jakoby malinký tlak ale žádný hrbol nebo tak, prostě o ní vím že tam je ( plomba je lehce na 3, a v mezeře na 4ku. Měl někdo něco podobného? Normálně bych šla k zubařce a řekla jí to ale byla jsem tam poslední dva měsíce snad 6× :lol:. A už je mi to trochu trapné, samozřejmě pokud nikdo z vás nebude mít stejnou zkušenost a nepřestane to tak zase opět půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tajemnadama
29.3.23 14:02

Bila plomba boli až dva mesice.

• Citovat
  • Upravit
11559
29.3.23 14:07
@Adelerotov píše: .. ale při skusu cítím jakoby malinký tlak ale žádný hrbol nebo tak, prostě o ní vím že tam je

A je to jakoby mechanická záležitost - přeci jen něco možná překáží, nebo je to při skusu spíš až citlivé na tlak? Dělá to i při „neskusu“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.3.23 14:16
@Ivan PPZ píše:
A je to jakoby mechanická záležitost - přeci jen něco možná překáží, nebo je to při skusu spíš až citlivé na tlak? Dělá to i při „neskusu“?

Při neskusu o ní vůbec nevím a citlivé to jakoby taky úplně není. Nevim jak bych to měla popsat, a zapomněla jsem dodat že někdy je to horší někdy skoro vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
29.3.23 19:46

Za oněch časů se i kousaly papírky, ale to už bude vícero let. Prostě při skusu nemůže být ani náznak divnosti. Nicméně, dokud je to živé, tak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
29.3.23 19:47
@Ivan PPZ píše:
Za oněch časů se i kousaly papírky, ale to už bude vícero let. Prostě při skusu nemůže být ani náznak divnosti. Nicméně, dokud je to živé, tak… :nevim:

Papirky se kousou i za techto casu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
29.3.23 20:04

Tak prohlašuji, že už jsem nějaký to léto nekousal. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová