Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den mám další dotaz a opět se týká zubů, propadla se mi stará bílá plomba kvůli kazu a měla jsem tam díru ( kaz už byl mírně v dentinu) plombu už mám novou bílou nevadí mi ani mě nebolí ale při skusu cítím jakoby malinký tlak ale žádný hrbol nebo tak, prostě o ní vím že tam je ( plomba je lehce na 3, a v mezeře na 4ku. Měl někdo něco podobného? Normálně bych šla k zubařce a řekla jí to ale byla jsem tam poslední dva měsíce snad 6×
. A už je mi to trochu trapné, samozřejmě pokud nikdo z vás nebude mít stejnou zkušenost a nepřestane to tak zase opět půjdu.
@Adelerotov píše: .. ale při skusu cítím jakoby malinký tlak ale žádný hrbol nebo tak, prostě o ní vím že tam je
A je to jakoby mechanická záležitost - přeci jen něco možná překáží, nebo je to při skusu spíš až citlivé na tlak? Dělá to i při „neskusu“?
@Ivan PPZ píše:
A je to jakoby mechanická záležitost - přeci jen něco možná překáží, nebo je to při skusu spíš až citlivé na tlak? Dělá to i při „neskusu“?
Při neskusu o ní vůbec nevím a citlivé to jakoby taky úplně není. Nevim jak bych to měla popsat, a zapomněla jsem dodat že někdy je to horší někdy skoro vůbec
Za oněch časů se i kousaly papírky, ale to už bude vícero let. Prostě při skusu nemůže být ani náznak divnosti. Nicméně, dokud je to živé, tak… ![]()
@Ivan PPZ píše:
Za oněch časů se i kousaly papírky, ale to už bude vícero let. Prostě při skusu nemůže být ani náznak divnosti. Nicméně, dokud je to živé, tak…
Papirky se kousou i za techto casu ![]()