Nová práce a chyba v zakázce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak záleží, jestli to byla chyba z neznalosti nebo z nepozornosti. Každopádně se to prostě stává, jak tam dva mesice, nevím co by chtěli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicole 1234 spíš nepozornost. Bylo toho moc ke konci roku a já nastoupila do rozjetého rychlíku ![]()
- Citovat
- Upravit
Jeho problem, mel si to udelat sam
Kdyz dam neco novackovi, tak pocitam s tim, ze se to muze po_at. A i tak se muze neco po*at. Umrel kvuli tomu nekdo? Nejspis ne. Kakabus at se zacne chovat jak dospely
Taky mame v praci jednoho takoveho nevyzraleho, kdybych si nim mela nechat kazit naladu, tak uz se z toho v zivote neoklepu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Věřím že tě to trápí, taky bych to brala jako své selhání, protože musim mít také všechno OK.Ale ty jsi byla nováček, obzvláště v té logistice tě neměli nechat na pospas. Držím ti palce, to půjde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dotyčný kolega měl po tobě práci zkontrolovat. Naštvaný může být tak akorát na sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam v praci holky vic jak rok a stejne je musim hlidat a opravovat. Nekdy me to dost stve. Pokud je to chyba co se opakuje, umim byt i neprijemna. Ale behem prvnich 2 m se jen rozkoukavaly a zaucovaly, zodpovednost nula.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuju se vypovídat a vědět i názor nezávislých.Od 10/2022 jsem v nové praci, dělám něco co jsem nikdy předtím nedělala
Prakticky jsem tam 2 měsíce(???) čistého času - povinná dovolená, školení, kurz, nemoc a posledně člověk co mě má na starosti onemocněl. Teď má dovolenou. Jsem tam zas sama… Dělám prakticky logistiku, zakázky.. a nebylo jich málo, dvě jsem po…byly mým jménem, ale vypracovat je měl někdo jiný.
Nakoupilo se méně zboží než mělo ( z necusastnenebo zdroje mám info, že se může o to víc koupit pristě ). Dotyčný který tu zakázku měl dělat a dál jí me… Je dost nasr. Tím myslím dost
Odsekává, slovo prosím/děkuji je pro něj cizí a ještě čumí jak… Chybu uznávám, ale v množství a v tom, že se to učím se bohužel stalo
Jako, že jsi vystavila objednávku na nižší množství? Pokud nebylo min objednací množství nějak vázané na cenu, nebo to zásadně neovlivnilo zakázky, výroba ( nevím, co jste za firmu), tak si hlavu nedělej.
Víš kolikrát se mi stalo, že měla přijít dodávka, já urguju u dodavatele, kde to je a z druhé strany, ale my tohle PO nemáme ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuju se vypovídat a vědět i názor nezávislých.Od 10/2022 jsem v nové praci, dělám něco co jsem nikdy předtím nedělala
Prakticky jsem tam 2 měsíce(???) čistého času - povinná dovolená, školení, kurz, nemoc a posledně člověk co mě má na starosti onemocněl. Teď má dovolenou. Jsem tam zas sama… Dělám prakticky logistiku, zakázky.. a nebylo jich málo, dvě jsem po…byly mým jménem, ale vypracovat je měl někdo jiný.
Nakoupilo se méně zboží než mělo ( z necusastnenebo zdroje mám info, že se může o to víc koupit pristě ). Dotyčný který tu zakázku měl dělat a dál jí me… Je dost nasr. Tím myslím dost
Odsekává, slovo prosím/děkuji je pro něj cizí a ještě čumí jak… Chybu uznávám, ale v množství a v tom, že se to učím se bohužel stalo
A to ti to alespoň ten dotyčný, který to měl původně na starosti nějak zkontrolovat?
Neumím so představit, že bych svojí práci dal kolegovi, který je v zaměstnání 2 měsíce a nechal to jen tak být. Jo jasně, rád bych to udělal, ale vina by tak jako tak byla na mně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, potřebuju se vypovídat a vědět i názor nezávislých.
Od 10/2022 jsem v nové praci, dělám něco co jsem nikdy předtím nedělala