Nová práce a děti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Bubla Bůčková dočítala jsi, že je to proto že mi dítě ve 2 letech přestalo spát přes den a v noci spí 22- 7.00.? Ve 2,5 jde do školky. Začnu opět normálně pracovat přes den. Navíc mi zůstane benefit HO, atd.. nemusím řešit 3l dítě na plné docházce, šílený že opět OCR a kam s ním, nemusím řešit že návštěva lékaře, atd…
- Citovat
- Upravit
@Bubla Bůčková jestli je to standardní pro každého fakt nevím. Psala jsem jak to mám, protože mi dítě přestalo spát přes den ( čili mi chybí ty +-2 hodiny). Jako každý ať volí jaké má možnosti a schopnosti.
Pro někoho by zase nebylo vstávat pouze na ráno, někomu by vadily směny, někdo nechce chodit domů v 18.00 hodin s cestou ze školky.
Mně zase jednu dobu vyhovovalo chodit čistě na noční ( 21- 6.00 ). To má přeci každý jinak. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Sonmi píše:
To je zajímavý, ta matka se teda úplně vypařila ze života těch dětí, ale její matka (babička dětí) ne?
Matka bývalé ženy mého manžela odchod své dcery od rodiny odsoudila, s dětmi má normální vztah, vídají se často, navštěvujeme se. Se svojí dcerou nemluví.
Matka se s dětmi chtěla vídat, byla i snaha o nějakou střídavou péči, ale moc jí to nešlo a nefungovalo to. Teď aktuálně už se skoro rok neukázala a neozvala. Dětem je bez ní líp, starší ji vídat už nechce.
Ona není žádný sociální případ, má VŠ a pracuje ve státním, ale zblbla se do bývalého feťáka a šla za svým štěstím. I to se stává. Ale to je dlouhý příběh a o tom diskuze není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aničce teď budou tři roky a já jsem se rozhodla, že s ní ještě zůstanu rok doma, nedala bych to odloučení… bude chodit jen na dopoledne do školky a já mám nějaké studijní povinnosti… hrozně to nechci pustit - tohle bytí spolu, už se to nikdy nevrátí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková píše:
A co je to pokazdy za dotaz? Boule za usima nebo černou nohu z toho dítě jistě nemá v deseti letech. To jak to vnimalo ti může říct až samo v dospělosti.
No tak třeba jestli děti brečely apod. viděli rodiče snad hned, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sonmi nemám kde ty 4 hodiny na práci denně vzít, když mi dítě nespí už po obědě. Což píšu. Pokud spalo po obědě měla jsem 2 hodiny v poledne k dobru.
a žije:) dokonce i dobrovolne ( má rád ticho a klid ráno v práci ).
Pracuji i s dítětem přes den, protože ne vše se dá dělat v noci. Od září jde do školky. Jde o přežití 5 měsíců
Jinak mně vstavacka ve 3 nevadí. Můj manžel roky vstává ve 4.00 úplně normálně
Ty by jsi dělala co těch 5 měsíců?
Příspěvek upraven 30.04.23 v 16:54