Nová práce a změna oboru
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, aktuálně hledám novou práci a přemýšlím nad změnou oboru.Mám vš přírodovědně - technický obor (zahrnuje práci v laboratoři), dále zkušenost z oblasti kvality, ale pouze na nizší pozici. Nyní pracuji v jedné automotive firmě v oddělení nových projektů. V tomto oboru již nechci pokračovat, je to velmi stresující práce, proto se poohlížím po něčem méně hektickém. Jsem spíš klidnější člověk a toto mi nevyhovuje.
Mám několik nápadů: technik 3D měření, konstruktér v CADu, práce v IT (např. datový analytik),…
Prosím máte zkušenosti s uvedenými obory? Lze získat práci i jako začátečník bez velkých zkušeností? Co je nezbytné se doučit?
Budu ráda za Vaše zkušenosti a případně další tipy na uplatnění, které mě třeba zatím nenapadly
Zkus mi napsat SZ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co by tě zajímalo? Na stará kolena jsem sedla s prací ve státním vysokém školství a šla dělat analytika. Jako úplný začátečník. A šlo to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus to a uvidíš. Já mám průmyslovku, dělám technika. Dělala jsem i v laborce, předtím editorku v novinách. Skákala jsem z oboru do oboru, ale nejvíc mi sedí ten průmysl, jednak se tam dají vydělat peníze a druhak je mě to nejblíž. ve tvým případě bych se poohlížela po nabídkách co tě zaujmou, posílala životopisy, trochu si to osahala a na pohovorech uvidíš, co to obnáší a jestli to chceš zkusit. co konkrétně musíš umět je těžký říct, každá firma požaduje něco jinýho, to zjistíš jedině přímo u nich.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, aktuálně hledám novou práci a přemýšlím nad změnou oboru.
Mám vš přírodovědně - technický obor (zahrnuje práci v laboratoři), dále zkušenost z oblasti kvality, ale pouze na nizší pozici. Nyní pracuji v jedné automotive firmě v oddělení nových projektů. V tomto oboru již nechci pokračovat, je to velmi stresující práce, proto se poohlížím po něčem méně hektickém. Jsem spíš klidnější člověk a toto mi nevyhovuje.
Mám několik nápadů: technik 3D měření, konstruktér v CADu, práce v IT (např. datový analytik),…
Prosím máte zkušenosti s uvedenými obory? Lze získat práci i jako začátečník bez velkých zkušeností? Co je nezbytné se doučit?
Budu ráda za Vaše zkušenosti a případně další tipy na uplatnění, které mě třeba zatím nenapadly