Hledáme programátora PHP a JavaScriptu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
7.7.22 22:02

Hledáme programátora PHP a JavaScriptu

Sháním programátora PHP a JavaScriptu

Ahoj, od nového roku rozjíždím tvorbu webových stránek na zakázku a hledám dva parťáky/parťačky se znalostmi jazyka PHP a se znalostmi JavaScriptu.

Jsem student střední školy, ale to neznamená, že Ty musíš být také. Zaměření tvorby webů bude hlavně na menší rodinné podniky a živnostníky. Tvou pracovní dobu si můžeš rozložit sám/sama dle potřeby, ale Tvůj díl práce musíš dokončit do předem smluveného termínu. Od Tebe vyžaduji:

• Znalost jazyka PHP, nebo JS
  • Spolehlivost a bezproblémovou komunikaci,
  • Abys byl/a z Plzně a nebo blízkého okolí.

Výdělky z hotových webů se dělí podle toho, jaké množství práce každý odvedl, PLAT NENÍ MĚSÍČNÍ (pokud nebude žádná zakázka, žádné peníze nebudou). Ohledně projektů trvám také na průběžném osobním kontaktu (klidně i několikrát týdně), ne jen na tom on-line, proto musíš být z okolí Plzně a nebo přímo z ní.

Pokud jsi schopen/schopna dodržet všechny mé požadavky, pak přesně Tebe hledám! Okamžitě mě kontaktuj!

E-mail - tvorbawebu. inzerat@gmail.com

Příspěvek upraven 07.07.22 v 22:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15727
7.7.22 22:05

Email na gmail.com? Co jste za tragédy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.7.22 22:07

@Zumpa Pane „tragéde“, než se příště rozhodnete někoho kritizovat, tak si zjistěte, zda ze sebe neuděláte akorát pitomce, jelikož pokud byste měl nějakou znalost, tak víte, že E-mail je od zkratky Electronic Mail, v překladu, elektronický dopis. Hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6019
7.7.22 22:09

:lol: mě fascinuje, že hledají programátora na epipi… Tady jich je 12 do tuctu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15727
7.7.22 22:15
@Adam M píše:
@Zumpa Pane „tragéde“, než se příště rozhodnete někoho kritizovat, tak si zjistěte, zda ze sebe neuděláte akorát pitomce, jelikož pokud byste měl nějakou znalost, tak víte, že E-mail je od zkratky Electronic Mail, v překladu, elektronický dopis. Hezký večer.

Hele, když se mě snažíš nachytat na takovéto blbosti, tak se zeptej své učitelky, jak se anglicky řekne dopis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
7.7.22 22:19

No jasně, člověk s příslušnými znalostmi bude celej říčnej dělit se o případný výdělek s náhodným středoškolákem. :mrgreen: :palec: Kamaráde, ty žiješ ve světě bonbónů a lízátek. Četla jsem to manželovi programátorovi a fakt se od srdce zasmál… :lol:

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
7.7.22 22:21

Hahahahaha.

To je boží.

No nic. I naprosto nesmyslným plánem se člověk učí. TEda pokud překročí svoje ego a všime si jak nesmyslné a pitomé to bylo a příště to zkusí lépe.

Btw - proč proboha chceš dělat něco v mrtvé javě?

Příspěvek upraven 07.07.22 v 22:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.7.22 22:21

@Parninas Jsem rád, že se manžel zasmál. Každá velká věc jednou začínala jako ubohý pokus o to se nějak odlišit, něco změnit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.7.22 22:23

@Ou Nějak jsem nepochopil část o „mrtvé“ Javě? Já jednak nemluvím o Javě, ale o JavaScriptu, což jsou odlišné jazyky, jednak JavaScript je jeden z nejpoužívanějších programovacích jazyků na světě, s využitím jak ve front-endu, tak v back-endu, až po umělou inteligenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15727
7.7.22 22:23
@Ou píše:
Hahahahaha.

To je boží.

No nic. I naprosto nesmyslným plánem se člověk učí. TEda pokud překročí svoje ego a všime si jak nesmyslné a pitomé to bylo a příště to zkusí lépe.

Mezi JavaScriptem a Javou je podobný rozdíl jako mezi táborem a koncentračním táborem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
7.7.22 22:24
@Adam M píše:
@Parninas Jsem rád, že se manžel zasmál. Každá velká věc jednou začínala jako ubohý pokus o to se nějak odlišit, něco změnit :)

prosím tě přestaň tady psát tyhlencty strašlivé floskule.

Raději si najdi první zakázku a prostě to nabouchej sám, namísto toho aby si hledal někoho, kdo to bude dělat za tebe za takhle nesymyslných podmínek.

A když, už, tak hledej děcka ze základky. Těm to možná bude připadat dobrý přívýdělek. (a ano, nebude to legální - ostatně jestli ti není osmnáct, tak obceně to budeš muset dělat načerno, nebo na rodiče)

Příspěvek upraven 07.07.22 v 22:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
7.7.22 22:25
@Adam M píše:
@Parninas Jsem rád, že se manžel zasmál. Každá velká věc jednou začínala jako ubohý pokus o to se nějak odlišit, něco změnit :)

No hele tvůj podnikatelský záměr je pěkný, nic proti tomu. Jen říkám, že zkušený člověk do toho s tebou nepůjde, když může jet rovnou na sebe. Tak to prostě je.

• Citovat
  • Upravit
Parninas
7.7.22 22:26
@Ou píše:
Hahahahaha.

To je boží.

Ou, ty jedeš. Java není JavaScript, víme? :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
15727
7.7.22 22:27
@Parninas píše:
Ou, ty jedeš. Java není JavaScript, víme? :lol: :lol: :lol:

Tak Ou už známe, přechytralý človíček jen díky google za zády…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
7.7.22 22:28

@Ou joa teda chtěla bych vidět v kterém vesmíru je Java mrtvá. Možná zůstaň u odkazů na náhodné selfhelp knížky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat