Hledáme programátora PHP a JavaScriptu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6019
7.7.22 22:28

@Adam M

Jenže ty se nechceš odlišit. Ty chceš dělat něco, co už dělá spousta firem. Nějaký dynamický web se dělá v prváku na vejšce.

A možná by to někoho zaujalo, kdybys měl za sebou kus práce. Kdyby ti byl někdo ochotný věřit to, že zakázky skutečně seženeš. Co můžeš nabídnout ty? Máš nějaké kontakty, které ti umožní ty zakázky nasmlouvat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6019
7.7.22 22:31
@Parninas píše:
@Ou joa teda chtěla bych vidět v kterém vesmíru je Java mrtvá. Možná zůstaň u odkazů na náhodné selfhelp knížky.

Jo přesně, na javu mi nesahejte, já ji mám ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
7.7.22 22:36

@Adam M Ale teď bez mých ironických poznámek. Rozjeď si prvně vlastní projekty, zkus si najít mentora, aktivně se zapojuj do komunity kvůli networkingu a až pak teprve začni uvažovat o nějakém byznysu. Do té doby budeš působit jen jak wannabe bussinessman a lidi z oboru z tebe budou mít srandu.

• Citovat
  • Upravit
5
7.7.22 22:37

@Modesta Odlišení se je relativní pojem. Ano, dělají to tisíce firem, weby na zakázku, to je pravda. Tím se nijak neodliším, ale z hlediska odlišení se od mých vrstevníků, kteří si užívají s kamarády, se opravdu odliším. Nedělám to kvůli tomu… i když, vlastně ano. Nechci chodit na diskotéky a trávit celé dny venku s kamarády, chci dělat něco, co má smysl, pro mě. Diskotéky mi smysl nepřináší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
7.7.22 22:41

Tak hlavně, že už víme, jaké máš požadavky, na čem trváš a co vyžaduješ :mrgreen:

Možná to příště zkus jiným tónem… zní to spíš jako výhružný anonym na domovní schůzi než jako seriózní nabídka spolupráce ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11071
7.7.22 22:54
@Adam M píše:
@Modesta Odlišení se je relativní pojem. Ano, dělají to tisíce firem, weby na zakázku, to je pravda. Tím se nijak neodliším, ale z hlediska odlišení se od mých vrstevníků, kteří si užívají s kamarády, se opravdu odliším. Nedělám to kvůli tomu… i když, vlastně ano. Nechci chodit na diskotéky a trávit celé dny venku s kamarády, chci dělat něco, co má smysl, pro mě. Diskotéky mi smysl nepřináší.

Vždyť jo, nikdo tě nenutí chodit na diskotéky. Ale najdi si kámoše ze školy, nebo začni sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.22 02:02

Je mi náct, „trvám“, „požáduji“, hledám programátora na epipině, mail se překládá jako dopis, no prostě lol.

Navíc jawa už je fakt pěkných par let mrtvá, teď fičí Honda. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
8.7.22 05:45
@Adam M píše:

Tohle je prostě nabídka pro tvoje vrstevníky nebo kamarády. Nikdo zkušený ti do toho nepůjde, jelikož je to směšný. Každý schopný programátor si dokáže práci zajistit sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15727
8.7.22 07:50
@Parninas píše:
@Adam M Ale teď bez mých ironických poznámek. Rozjeď si prvně vlastní projekty, zkus si najít mentora, aktivně se zapojuj do komunity kvůli networkingu a až pak teprve začni uvažovat o nějakém byznysu. Do té doby budeš působit jen jak wannabe bussinessman a lidi z oboru z tebe budou mít srandu.

Asi tak. Jen bych doplnil, že by bylo dobré udělat jeden, dva vzorové projekty zdarma, čas ber jako nepeněžní formu investice.
Navíc bych se nesnažil najít někoho, kdo je zavalen prací, bere min. 100tis měsíčně jako zaměstnanec, o freelancerech se ani nebudu bavit, na nějaký projekt, který ani neumím ufinancovat.
A jako další věc bych si zaregistroval vlastní doménu, investice za necelé dvě stovky ročně. Na adresu končící gmail.com se fakt nikdo polonormání nebude ani obtěžovat napsat jediné písmeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18256
8.7.22 08:03

@Adam M

živnost máš vyřízenou? Tam začni

pokud nechceš vypadat jek jeliman, jak už tady je zmíněno, zaplať si doménu, sice za 200peněz na rok je to nic moc, ale asi ti to bude stačit

dnes probíhá všechno on-line

jsi schopný reagovat na úpravy, opravy webu? To není jen o tom, že něco vytvoříš, ale jde o následné opravy, úpravy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
8.7.22 08:30

Nelíbí se mi, jak tady někteří docela zle kritizujete studenta a stredoskolaka ještě k tomu za to, jak aktivně se snaží rozjet svůj business - co vaše smradata na SŠ, mnozí tady píšete jak chudáci nemohou najít brigádu a co jim někdo nezajistí a nestrci je někam tam nejsou.

Tak laskavě s tou kritikou začnete u sebe nejlépe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
8.7.22 08:34
@Adam M píše:
Sháním programátora PHP a JavaScriptu

Ahoj, od nového roku rozjíždím tvorbu webových stránek na zakázku a hledám dva parťáky/parťačky se znalostmi jazyka PHP a se znalostmi JavaScriptu.

Jsem student střední školy, ale to neznamená, že Ty musíš být také. Zaměření tvorby webů bude hlavně na menší rodinné podniky a živnostníky. Tvou pracovní dobu si můžeš rozložit sám/sama dle potřeby, ale Tvůj díl práce musíš dokončit do předem smluveného termínu. Od Tebe vyžaduji:

• Znalost jazyka PHP, nebo JS
  • Spolehlivost a bezproblémovou komunikaci,
  • Abys byl/a z Plzně a nebo blízkého okolí.

Výdělky z hotových webů se dělí podle toho, jaké množství práce každý odvedl, PLAT NENÍ MĚSÍČNÍ (pokud nebude žádná zakázka, žádné peníze nebudou). Ohledně projektů trvám také na průběžném osobním kontaktu (klidně i několikrát týdně), ne jen na tom on-line, proto musíš být z okolí Plzně a nebo přímo z ní.

Pokud jsi schopen/schopna dodržet všechny mé požadavky, pak přesně Tebe hledám! Okamžitě mě kontaktuj!

E-mail - tvorbawebu. inzerat@gmail.com

Příspěvek upraven 07.07.22 v 22:10

Ale božínku… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hodně štěstí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
8.7.22 09:47
@Ahep píše:
Nelíbí se mi, jak tady někteří docela zle kritizujete studenta a stredoskolaka ještě k tomu za to, jak aktivně se snaží rozjet svůj business - co vaše smradata na SŠ, mnozí tady píšete jak chudáci nemohou najít brigádu a co jim někdo nezajistí a nestrci je někam tam nejsou.Tak laskavě s tou kritikou začnete u sebe nejlépe!

Nebudeš tomu věřit, ale spousta lidí co sem píše je z oboru, takže mu dává poměrně relevantní rady a kritiku. :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5683
8.7.22 10:41
@SAJ píše:
Ale božínku… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Hodně štěstí. :mavam:

Aj ty ho budeš potřebovat, don't worry, be happy.
A učený z nebe ještě nespad, tedy ty cest vyjimkam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
8.7.22 10:43
@Parninas píše:
Nebudeš tomu věřit, ale spousta lidí co sem píše je z oboru, takže mu dává poměrně relevantní rady a kritiku. :mavam: :mavam: :mavam:

Jasne, všichni mají ramena přes celý záda a pritom jsou to tukani až na půdu, viz J x JS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat