První pohovor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.7.22 18:42

První pohovor

Ahoj, jsem čerstvě vyučená a v pondělí ráno mě čeká první pohovor 8o už teď jsem nervózní co tam předvedu snad nebudu koktat a nebo snad tam nebudu stát jak sloup :lol:. Jak už jste pochopili jsem hrozný strašpytel a introvert hodně řeším co si o mě kdo myslí a mám strach že třeba nezapadnu do kolektivu :roll: jak jste vy prožívali svůj první pohovor byli jste taky nervózní stal se vám nějaký trapas? :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anais Brno
9.7.22 18:50

Hlavně si na nic nehraje, bud přirozená. Nachystej si aspoň jednu smysluplnou otázku, když se tě zeptají, zda máš nějaké otázky. Vytiskni si životopis, na stole budeš mít jako tahák v případě, že se na něco zeptají.
Ujasní si, proč se na tu pozici hlasis, co ti mají přijde zajímavé a proč tu práci chceš dělat.
Dej si do hlavy, co jsou tvé silné stranky a co jim můžeš nabídnout i přesto, že jsi po škole.
Určitě se nepodcenuj a ikdyz to třeba nevyjde, ber to jako tréning pohovoru a pak si sepis, co se ti povedlo, co příště uděláš jinak
Jo a určitě se zeptej, do kdy se ti ozvou a jakou formou, zda emailem nebo telefonicky. Pokud se tě budou ptát na plat, tohle vždy úspěšně otáčím zpět, kolik mi nabízíte vy :mrgreen: ale je dobré vědět, kolik je na podobné pozici reálný plat ( najdeš srovnání platů na netu)
Držím palce 🌟

Příspěvek upraven 09.07.22 v 18:54

• Citovat
  • Upravit
2068
9.7.22 18:51

Já tě teď trochu pobavím. Ano stalo se mi že mi těsně před pohovorem praskla sukně. Naštěstí manžel respektive tehdy ještě přítel měl v autě zavírací špendlík tak tu sukni nějak přichytil aby mi nekoukal zadek :mrgreen: ale to víš že to trochu vidět bylo. :oops: Ale naštěstí mi to pak ve finále už bylo jedno protože se z té pozice vyklubalo takové místo o které jsem nestála protože to byla nějaká pochybná firma :lol: Hlavně se neboj. Já si myslím že při pohovoru je každý trochu nervózní. S každým dalším pohovorem to bude lepší a lepší. A nebo zrovna budeš mít štěstí a vyjde ti to a žádný další pohovor nebude třeba. :hug: držím palce :palec:

Příspěvek upraven 09.07.22 v 19:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
9.7.22 18:53

Jo a trapasů u pohovorů bylo… Kupodivu, tam kde to nešlo jak po másle, to většinou vyšlo a práce byla zajímavá :P
Párkrát jsem pohovor ukončila sama, to koukali jak na drát, ale nemělo smysl ztrácet čas.
No a několikrát mi utekl můj Dream job… Prostě život

• Citovat
  • Upravit
2068
9.7.22 19:00

Jo a určitě měj připravenou alespoň jednu nebo třeba i dvě otázky. Protože někteří ty personalisti to berou tak že když se na nic nezeptáš tak to prostě berou jako nezájem o danou pozici nebo firmu. Takže se třeba zeptej co přesně bude tvým úkolem A s kým budeš spolupracovat? Nebo jak prostě vypadá takový běžný den na dané pozici. Já jsem to taky úplně nesnášela vymýšlet si nějaké otázky ale ono to fakt vypadá blbě když se tě někdo zeptá jestli máš dotaz a ty řekneš že ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
9.7.22 21:53

Mám za sebou teď taky pohovor. Ne první, ale první po celkem dlouhé pauze (rodičák) a byl to snad nejdůkladnější pohovor co jsem zažila :mrgreen: :mrgreen: jednalo se o místo pokojské/snídaňové obsluhy a připadala jsem si jak na pohovoru na post manažerky. Vše bylo tak nějak ok, ale na konci mě vykolejily jejich dvě otázky..jaké jsou vaše 3 nejlepší vlastnosti a jaké 3 nejhorší :lol: :lol: to mě tak znejistělo, že jsem na nejhorší odpověděla:

• že se bojím pavouků
  • jsem cholerik
  • nerada ráno vstávám :mrgreen: :mrgreen: odpovědi hodné pokojské (úklid) a snídaňové obsluhy (práce od 6:30) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak si to připrav kdyžtak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat