Nová práce ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56294
3.9.17 10:53

@Fassatka já bych to asi zkusila, za to nic nedáš :think: Ve zkušebce můžeš odejít vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.17 10:54

@Fassatka Já to vidím celkem jasně. Pokud jsi samoživitelka, jsou ty peníze dost rozhodující. Navíc tedy ta pracovní doba není jenom tak někde. Teď je většina míst různě na směny od nevidím do nevidím. Rozumím tomu, že to musí působit depresivně a že to není úplně nejpříjemnější. Ale kvuli dítěti/dětem bych to udělala. Alespoň zatím. Jinak já pracovala jako studentka brigádně 3,5 měsíce v jeskyni. Ze začátku mi neustále teklo z nosu a taky jsem s tím chtěla seknout, ale na vydržela jsem a po dvou týdnech už se to tělo přizpůsobilo a začala se mi ta práce i líbit. Teď mám právě problém s tím, že si k dětem nemůžu vzít jenom tak nějakou práci, kde mi nasolí 16-tky a hotovo. A najít nějakou práci se slušnou prac. dobou, abych nemusela moc dojíždět a i si něco vydělala, to je skoro nad lidské síly. Máma od dětí není pro zaměstnavatele takové terno. Tak já nevím no. Máš nějaké jiné možnosti, kde pracovat?

• Citovat
  • Upravit
1745
3.9.17 11:21

Je fakt, že první den je depresivní téměř všude, pokud tam člověk nikoho nezná a všechno je pro něho nové. Dala bych tomu alespoň 14 dní, pak teprve dělala nějaké rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.9.17 11:30

Ja ktera nesnesu uzavrene prostory, i zivot mezi par stenami v panelaku je pro me nepredstavitelny, nepripustny, pocit nedychatelma. Bych v mistnosti bez oken tezko prezila. Nemohla bych, tam dlouhodobe pracovat.

Příspěvek upraven 03.09.17 v 12:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
3.9.17 11:52

Holky díky, dám tomu alespoň týden. Napíšu, jak se s tím peru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21308
3.9.17 12:13

Co se to deje s tim emiminem?? Pred par lety by tady zakladatelka dostala leda tak radu, at drzi hubu a krok a drzi se dobre prace zuby nehty 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26860
3.9.17 12:22
@PaníBovaryová píše:
Co se to deje s tim emiminem?? Pred par lety by tady zakladatelka dostala leda tak radu, at drzi hubu a krok a drzi se dobre prace zuby nehty 8o

Tot otazka, zda je to dobra prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.17 12:25

@Fassatka Zima by mi vadila. Nechávala bych si tam tedy tlusté svetry a zimní bundu. Jinak bych tam ale měla klid na psaní :-D. Dostávala bych peníze za to, že někde sedím a mám tam klid a čas psát… Prostě paráda :-). Vždyť si tam můžeš třeba číst, luštit křížovky, plést, odpočívat od dětí… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
3.9.17 12:37
@Spisovatelka.Olivia píše:
@Fassatka Zima by mi vadila. Nechávala bych si tam tedy tlusté svetry a zimní bundu. Jinak bych tam ale měla klid na psaní :-D. Dostávala bych peníze za to, že někde sedím a mám tam klid a čas psát… Prostě paráda :-). Vždyť si tam můžeš třeba číst, luštit křížovky, plést, odpočívat od dětí… :-D

A taky trochu pracovat by tam taky mohla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
3.9.17 12:39
@Fassatka Zima by mi vadila. Nechávala bych si tam tedy tlusté svetry a zimní bundu. Jinak bych tam ale měla klid na psaní :-D. Dostávala bych peníze za to, že někde sedím a mám tam klid a čas psát… Prostě paráda :-). Vždyť si tam můžeš třeba číst, luštit křížovky, plést, odpočívat od dětí… :-D

ona nepsala nic o tom, že její práce spočívá jen v sezení ve 12 st. naprázdno :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.17 12:40

@srpen89 V archívu to určitě nebude práce na celou pracovní dobu… Když někdo něco přinese, tak to uloží do správného fochu a má zase klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
3.9.17 12:42
@srpen89 V archívu to určitě nebude práce na celou pracovní dobu… Když někdo něco přinese, tak to uloží do správného fochu a má zase klid…
:lol: Ty jsi fakt dobrá. Je vidět, že vůbec nemáš páru o práci v archivu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5132
3.9.17 12:47

Ja bych to zkusila, dobra pracovni doba, plat, dovolena. Pokud se ti tam tak moc nelibi, najdi behem zkusebni doby neco jineho a odejdi :nevim: ja v praci taky nemam okna a denni svetlo, pracuju v obchode v obchodaku, kazdy kdo pracuje takto tak tam nema okna a svetlo jen umele. Ale zas to neni v podzemi a neni tam zima. Ja bych to asi prekousla, pokud penize jsou tak dobre a pracovni doba je vyhodna kolem deti. Dej tomu aspon mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.17 12:58

@Cipisek79 To ne, no… V archivu jsem nikdy nedělala. Když tam ale sedí celý den sama, tak jí tam nikdo nestojí za zadkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
3.9.17 13:07
@Cipisek79 To ne, no… V archivu jsem nikdy nedělala. Když tam ale sedí celý den sama, tak jí tam nikdo nestojí za zadkem.

No ty asi budes pracant. Me tedy rozhodne nemusi stat nikdo za zadkem, abych pracovala a plnila sve povinnosti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová