Nová práce ano či ne?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
704
3.9.17 09:37

Nová práce ano či ne?

Ahoj holky, chcise s Vámi poradit: Možná se vypovídat: Takže, v pátek jsem nastoupila do nové práce, konkrétně do médií, o práci jsem velmi stála, prošla jsem třemi koly výběrového řízení. Práce na 30 hodin týdně + nadstandartní peníze(alespoň pro mě + 5 týdnů dovolené. Šéfová se zdá velmi milá paní. Ale…jedná se o vedoucí archivu, mám dva podřízené. O co mi tedy jde: Je to tmavá kopka ve 4 podzemním podlaží, tudíž bez oken, v místnosti je permanentně 12 stupnů k vůli těm materiálům, jež jsou tam uloženy. V tom archivu jsem sama, ty podřízení sedí jinde.Jsem velmi společenský člověk, který má rád lidi.Jsem z toho úplně rozhozená, od rána žaludek jak na vodě až se mi chce zvracet, zřejmě z nervů. Jsem samoživitelka a takový plat už jen tak nedostanu, nevím vůbec, jak se k tomu postavit. Dík, že jsem to mohla napsat. Hezkou neděli všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30922
3.9.17 09:40

@Fassatka Zkuse vydrzet, treba se ty pocity zlomi. Pokud se tam normalne sviti, tak to nebude tak zle. Jinak tma a cca 12 stupnu, to jsou hornicke podminky, ktere zvladaji tisice lidi, tak to zkus zvladnout take.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
3.9.17 09:40

Ty bláho, to je opravdu kopka, pokud záleží na penězích, a je to opravdu pěkná cifra, skusila bych to. Třeba bude šance se přestěhovat někam výš, nebo je opravdu nezbytně nutné sídlit ve sklepě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
3.9.17 09:42

Je to bohužel tak. To místo mě při výběrovém řízení neukázali, zřejmě abych se nepolekala. Stěhovat se to rozhodně nikam nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.17 09:44

Ty jo, tak si promluv s vedením, jestli ta práce se nedá dělat o pár pater jinde - tohle jsou asi ztížené podmínky a proto ty „dobré“ peníze, ne? Do toho bych nešla ani za milion. Možná jen krátkodobě.

• Citovat
  • Upravit
704
3.9.17 09:50

Asi jsou ty peníze kvůli tomu. Já jsem už v různých archivech pracovala a vždy tam okno bylo..Do toho archivu prý ani nikdo moc nechodí. Těšila jsem se, jak se budu do nové práce čančat atd.Sem se rozhodně v šatičkách nechodí. A ty podřízení jsou dva mladí muži, kterí nikdy neviděli antiperspirant a ani snad zubní pastu bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
3.9.17 10:06

Určitě jsi ve zkušební době, tak zkus ještě chvíli vydržet a uvidíš, jestli se to zlepší. Pokud bys měla být z toho na nervy, tak za to snad žádné peníze nestojí, lepší najít si místo jinde, sice za míň peněz, ale být tam spokojená. Zničila by sis nervováním zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
3.9.17 10:08

Díky holky, uvidím…Zítra napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
3.9.17 10:16

@Fassatka Nekdy je rozcarovani z nove prace velke :?

12 stupnu? To neplni zakladni hygienicke pozadavky podle vyhlasky. Totez nepristupnost denniho svetla a nemoznost vetrani. Archiv neni vyrobni hala. Mela bys mit stul a zidli v normalni kancelari, archiv slouzi k archivaci, nikoliv k umisteni lidi. Navic jako vedouci archivu bys mela mit svuj stul a PC v normalnich podminkach.
Zeptala bych se na to, pripadne ve zkusebce odesla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
3.9.17 10:20

@Fassatka Tak jestli nevydrzis a budes chtit odejit, napis mi kde to je a ja to okamžitě vezmu po tobe. :) Tohle je přesně práce o ktere cely zivot snim a jeste nadstandardni prijem, takze co vic si prat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
3.9.17 10:24

Jo to já v tý kopce mám stůl, počítač židli, ale je to přímo v tom archivu.Je to 4 podzemní podlaží a na tom celém patře jsem sama.Jsem přesvědčená, že mě to pracovní místo neukázali před nástupem záměrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
3.9.17 10:37
@Fassatka píše:
Jo to já v tý kopce mám stůl, počítač židli, ale je to přímo v tom archivu.Je to 4 podzemní podlaží a na tom celém patře jsem sama.Jsem přesvědčená, že mě to pracovní místo neukázali před nástupem záměrně.

Co si porad stezujes, kdyz se ti tam nelibi, tak odejdi, jsi prece ve zkusebni dobe. Co ja bych za to dala tam pracovat! Je to presne to, o čem snim a mluvim cely zivot. A cim jsrm starsi, tim vic si to preji. Je to presne to, co chci. Jen nevim, jestli bych mela tu správnou kvalifikaci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
3.9.17 10:39

Pokud je to dobře osvětlené, tak by mi nevadilo, že je to pod zemí. Na to bych si zvykla. Pak by mi asi ze začátku vadil chlad, ale chápu, že je to potřeba. I na to bych si zvykla. Nejvíc by mi asi vadilo, že jsem tam sama na celém patře. Ještě bych to zkusila, pokud tam jsou dobré platové podmínky. Pokud by jsi z toho měla mít jakékoliv trauma, hledala bych jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66804
3.9.17 10:45

Přsíné klimatické podmínky platí jen pro místnosti archivů (co já teda vím, optimální teplota je kolem 18 stupňů), v kanclu může být tepleji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32064
3.9.17 10:47

Prosím kobka, jinak tomu dej šanci, zkus třeba týden a uvidíš, když to nepůjde, ani nadstandardní příjem ti ke spokojenosti nepomůže, mně by teda vadila jak zima, tak ta samota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová