Nová práce ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.9.17 13:16

@srpen89 :-D. Pracuju z domova a neznám víkendy, na dovolené jsem byla naposledy před 4 lety. Dostávám peníze za odvedenou práci, ne za odsezené hodiny. Začínala jsem ale v kanceláři, kde jsem musela 8 hodin sedět a každý den mi přišla práce na max. 4 hodiny. Takže zbytek pracovní doby jsem se musela tvářit, že něco dělám. Tak jsem si našla ještě práci bokem, kterou jsem dělala při zaměstnání tam. A měla jsem dva platy. Když se ta druhá práce víc rozjela, s první jsem sekla a teď si pracovní dobu určuju sama, podle toho, kolik toho mám na práci. Často si nastavím budíka na 6 ráno a počítač zaklapnu v 10 večer.
To stání za zadkem jsem myslela tak, že tě kontrolor spíš zdržuje a když máš všechnu práci odvedenou, tak nevíš, co před ním dělat, aby si nemyslel, že tě platí zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
3.9.17 14:20
@srpen89 píše:
@Fassatka Tak jestli nevydrzis a budes chtit odejit, napis mi kde to je a ja to okamžitě vezmu po tobe. :) Tohle je přesně práce o ktere cely zivot snim a jeste nadstandardni prijem, takze co vic si prat.

Beru tez :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
3.9.17 14:31
@almazka píše:
Beru tez :D

Ja byla prvni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
3.9.17 14:58
@srpen89 píše:
Ja byla prvni :mrgreen:

Ja bych prave takovou praci hrala. Pracuji se seniory,tak.bych pi letech uvitala praci, kde bych nemusela odpovidat a venovat se lidem.Zimu resi teple obleceni.Ale chapu zakladatelku, ze je nestastna, pokud je spolecensky clovicek. A pracovni dibu bych tez takovou brala. Zavist :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
3.9.17 15:43
@almazka píše:
Ja bych prave takovou praci hrala. Pracuji se seniory,tak.bych pi letech uvitala praci, kde bych nemusela odpovidat a venovat se lidem.Zimu resi teple obleceni.Ale chapu zakladatelku, ze je nestastna, pokud je spolecensky clovicek. A pracovni dibu bych tez takovou brala. Zavist :)

To si jen myslíš. Jak je Ti zima od nohou a nehýbeš se, tak Ti nepomůže nic. To vím z vlastní zkušenosti. Já jsem dělala v kanceláři (hned po matuře), kde bylo cca 14°C a absolutně se to nedalo. Byla jsem každý měsíc nemocná. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22275
3.9.17 20:24
@cecetka píše:
Tot otazka, zda je to dobra prace.

To by bylo uplne jedno. Akorat by ji rekly - jdi makat. A tim by to haslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13304
4.9.17 06:56

Podmínky, které popisuješ, jsou pravděpodobně proti zákonu(hlavně pokud jde o teplotu pro tento typ práce).
Toto bych jim řekla, požadovala nápravu a pokud by to neudělali, oznámila to na příslušný úřad(inspektorát práce) a odešla středem.
Nesnáším zbabělce a takzvané hrdiny, které snesou cokoli, ačkoli to není pro tu
práci nutné.
Já byla jednou v podobné situaci, vadilo to všem, ale koule na odmítnutí jsem měla pouze já.
Sice mi nadřízení nejprve vyhrožovali, ale když poznali, že moc dobře vím, co můžou a co ne, tak situaci napravili. Nutno podotknou, že jsem jinak byla nejlepší zaměstnanec(pokud jde o měřitelný výkon, tímhle jsem si to asi podělala, ale nehodlám si zhuntovat zdraví jen proto, že si někdo chce dokazovat svoji moc).
A oblečení nepomůže, pokud se nebudeš stále hýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56344
4.9.17 08:10

@Fassatka a ptala jsi se na důvod, proč se v té kanceláři netopí?
Pracuješ tam s těmi dokumenty nebo proč? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová