Nova práce, smutek, strach
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Zalezi, jakou vyplatu mas a jestli potrebujes skudlit kazdou korunu. Pro me by o dva tisice mensi vyplata nebyl takovy rozdil, paklize by mi to melo ulevit od trapeni a nervu (pokud si myslis, ze na te druhe pozici to bude lepsi).
Jinak preju pevne nervy, uz tak toho zvladas hodne. Bude lepe, neboj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emmara píše:
Zalezi, jakou vyplatu mas a jestli potrebujes skudlit kazdou korunu. Pro me by o dva tisice mensi vyplata nebyl takovy rozdil, paklize by mi to melo ulevit od trapeni a nervu (pokud si myslis, ze na te druhe pozici to bude lepsi).Jinak preju pevne nervy, uz tak toho zvladas hodne. Bude lepe, neboj.
To jsem asi potřebovala slyšet, moc děkuji❤️️ Mám nějáky minimální strip, na který krásně dosáhnu i na té menší pozici, teď se ještě musí modlit abych prošla kvůli zraku prohlídkou, jen bych prostě chtěla být šťastná, ale to je na dlouhé vyprávění.
děkuji za posporu❤️️❤️️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@np10021 píše: Šla bych tam, kde tě to bude více bavit.
Hrozně moc děkuji ❤️️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@np10021 kéž by to tak bylo, od března se v tom hrozně plácám, snad to v pondělí vyjde ❤️️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem,
asi to bude trochu pro smích… moje psychika je po smrti rodičů dost špatná a hodně věcí si beru, je mi 23 a dělám ošetřovatelku, teď už ale k věci…
Bohužel není nikdo kdo by to se mnou probral a partner jen kývá rameno.
Zítra mám nastoupit do nové práce, už teď vím, že je něco špatně, vím že to psychicky nedám, protože z tý práce nejsem úplně nadšena, práci ošteřovatele ale zbožňuji, každopádně zařízení a finance jsou pěkné, mam ale ještě jednu nabídku v záloze kam mě to táhne víc, he tam asi o 2000 méně, ale vím, že tam budu spokojenější. Bojím se, že až ráno vstanu, že se sesypu a taky vím, že když budu pracovat v daném zařízení, nedopadne to dobře. Omlouvám se za můj hysterický výlev, ale jak říkám nemám to s kým probrat a přítel je v tomhle prostě marný… děkuji všem ❤️️