Nová přítelkyně ex

Anonymní
29.11.22 20:30

Nová přítelkyně ex

Mám syna ve své péči. Otec o něj takový zájem nejeví, ale našel si novou partnerku (bezdětnou a ještě nactiletou)
Máte někdo zkušenosti jestli kvůli nové partnerce začne o své dítě jevit najednou zájem nebo spíše to zůstane při starem? :palec:
Popřípadě mě zajímá jak nové partnerky přijímají děti z předchozích vztahu pokud své nemají. Co slýcham je peklo a převážně je nechteji :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29.11.22 20:40

Myslím, že je všechno individuální a o povaze každého. Někdo přijme, někdo se změní, s někým to ani nehne. Takže to nejde říct, když to může mít každý jinak. Znám dva případy, kdy si našly dětného chlapa a mají i dítě s nima, oba případy, ale neměly problém s dětmi partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
29.11.22 20:49
@Anonymní píše:
Mám syna ve své péči. Otec o něj takový zájem nejeví, ale našel si novou partnerku (bezdětnou a ještě nactiletou)
Máte někdo zkušenosti jestli kvůli nové partnerce začne o své dítě jevit najednou zájem nebo spíše to zůstane při starem? :palec:
Popřípadě mě zajímá jak nové partnerky přijímají děti z předchozích vztahu pokud své nemají. Co slýcham je peklo a převážně je nechteji :nevim:

to ti přece nikdo nemůže takhle říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
29.11.22 20:51

Ta moje (i když se už kamarádíme na fb) byla problém.

Tak nějak ho naváděla, popuzovala a když se to spojilo s jeho egem, kdy se chtěl ukázat jaký je chlap a otec, tak to bylo peklo.
Věčné urážky, že jsou děti nemocné, zanedbané, špinavé, nevychované, že špatně peru, uklízím, no všechno špatně. Bydlí od nás cca 600km, ale i tak poznal, že jsou děti nemocné. Já napsala, že v týdnu měli zvýšenou teplotu a hned mě zavalil emailama, že děti horečkují, nestarám se…uffff :lol:
Neřešila jsem. Jen jsem vždycky řekla, pokud je problém, je otec a může je kdykoli vzít k lékaři nebo na OSPOD ukázat, jak jsou zanedbaní.
Když s ní byl, aspon si je bral celkem pravidelně, dělalo to na ní dojem. Co se rozešli moc je nechce… a poslouchám sladké kecy, jaká jsem skvělá máma, co vše dělám, tím maskuje svůj nezájem o děti.
Ona byla starší a má dítě skoro ve stejném věku jako ty moje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
29.11.22 20:53

To je strašně individuální.. Sama se tohohle bojím (ze strany exmanželovy budoucí přítelkyně).
Já se třeba těším až poznám syna mého přítele, ale je to puberťák dost naočkovanej od maminky, tak to bude asi boj. Mě je třicet a určitě bych nikdy vztah neomezovala, spíš naopak, podle mě je fajn když otec má zájem.
Možná když je slečně teprve náct tak bude mít k dětem blízko a bude to v pohodě. Třeba lepší než nějaká zapšklá ženská… Nebo taky bude ještě nevybouřená žárlivka a nebude chtít aby se s dětmi vídal… je to 50/50 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.22 20:59

Přesně tohoto případu se obávám :potlesk: Jste silná žena když jste to brala pouze takto :palec:

• Citovat
  • Upravit
31289
29.11.22 21:02

To si nevyberes. Budou nextky hodné, zlé, starajici se malo nebo moc, ktere dovolí vsechno a nebo naopak nic.
Trochu nevdecna uloha podobně jak tchýně…
Ale je to logicky, jak se ti cizí ženská cpe do dětí, malokdy to dela presne jak ty chceš.
Zaklad je komunikace s otcem a doufat v jeho základní inteligenci, ze si k detem nepřivede úplnou hydru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.22 21:03

Co bývaly říkal, žárlivá je dost. Proti mě jde taky dost a snaží se všude špinit i když jsme se nikdy neviděli :think: právě každá žena co má dítě přijme i cizí, ale nevím jak to je u bezdětných. Za 2 měsíce co jsou spolu ( i žijí) tak malého viděl 2× jen se bojím aby boje nezačali a právě ty manipulace a podobně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.11.22 21:05

Ano naprosto souhlasím a vím, že si nevyberu. Jen právě doufám v to že jeho nezájem bude trvat nadále a nebude se nám montovat do života. A inteligenci moc nepobral, protože takovou přivedl :roll:

• Citovat
  • Upravit
31289
29.11.22 21:07

U nás se uz dětná nextka potrebovala vymezovat vuci mě, takze exovi věčně předhazovala, co sem ja delala ve vychove blbe a ukazovala, jak je to správně. Ona je ten „Autoritativni“ typ, takze syn z ni má osypky dodnes :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
29.11.22 21:09
@Anonymní píše:
Popřípadě mě zajímá jak nové partnerky přijímají děti z předchozích vztahu pokud své nemají. Co slýcham je peklo a převážně je nechteji :nevim:

Byla jsem v pozici macechy, muj exmanzel mel v te dobe syna 12 let a ja 18. Brala jsem ho uplne v pohode, nikdy jsem nemela pocit, ze by mi prekazel,
meli jsme ho ob druhy vikend a v lete na dovce.
Pak se narodil nas spolecny syn v jeho asi 15 a dobry.
Ale ja nikdy nebyla proti detem, me neobtezovaly, a tenhle byl hodnej kluk, nebylo proti nemu co mit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.22 21:13

Proboha 8o chudák váš syn i vy. Toto snad nikdy nepochopit :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.11.22 21:14

@marcellia takovou macechu bych přala každému díteti :*

• Citovat
  • Upravit
5837
29.11.22 21:26
@Anonymní píše:
Co bývaly říkal, žárlivá je dost. Proti mě jde taky dost a snaží se všude špinit i když jsme se nikdy neviděli :think: právě každá žena co má dítě přijme i cizí, ale nevím jak to je u bezdětných. Za 2 měsíce co jsou spolu ( i žijí) tak malého viděl 2× jen se bojím aby boje nezačali a právě ty manipulace a podobně.
:oops: :oops: i já měla ve svých 21letech rozvedeného s malými dětmi.
Děti mi nevadily, ale byla jsem ve věku, kdy jsem chtěla víkendy trávit jinak. Byla domluva, že on s dětma a rodinou a já u své rodiny + kamarádky.
Jeho žárlivost to nepobrala, i když to bylo jen někdy, děti si nechtěl raději brát… skončili jsme rychle.

Kamarád měl doma 18-tku a své nácti leté děti. S dětma to nějak šlo, zabavil všechny :lol: ale ona nedávala jeho dobré vztahy s ex manželkou, takže časem prudila jeho i ty děti.
Je to individuální :nevim: je to střet povah, nikdy to není jisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
29.11.22 22:08
@Anonymní píše:
Ano naprosto souhlasím a vím, že si nevyberu. Jen právě doufám v to že jeho nezájem bude trvat nadále a nebude se nám montovat do života. A inteligenci moc nepobral, protože takovou přivedl :roll:

Předsudky a předsudky. Nikdy nevíš, co jí o tobě navyprávěl a jak dalece ona čerpá z jeho informací. Tohle není o moc lepší jednání, než její, uvědomuješ si to? Vždyť ji taky vůbec neznáš a shazuješ ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí