Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo tohle mě bude asi taky zajímat, aneb dřív těhotná než nějaký randění, tak jsem zvědavá jak to doženeme
@Anonymní píše:
Zdraví, ráda bych Vás poprosila o radu. S partnerem (přítel) jsme spolu pomalu 4 roky. Za ten čas bylo plno hádek, i nevěra, nespokojenost. Ale nevím proč, tak jsme spolu zůstali, otěhotněla jsem a jak se nám narodila dcerka tak se vše zlepšilo k lepšímu. Jsem do něj zamilovaná, a on mě má taky opravdu hodně rád a vím, že chce být s náma. Ale problém je v tom, že jsme toho plno přeskočili, nevíme kdo co má v sexu rád, v životě jak štakš. V sexu to dře, nevíme jak na sebe. Řešila jsem to i s psycholožkou když jsem byla před pár týdny na kontrole. (důvod psychologa byla dříve narozena dcera/stres) ta nám doporučila začít se poznávat a se vším od začátku. Co myslíte? Jen popravdě nevím jak na to. Máte ňáke rady či zkušenosti? Děkuji. Ráda bych zpetřila naš milostný život hlavně.
no mě napadlo, dát někam dcrku na dvě hodiny, jít někam dor estaurace na večeři a na sklenku vína, a takto se poznávat
, nebo dkyž usne, udělat si hezký večer, filmeček, jídlo, jedna sklenka či víc pokud nekojíš, tím se i uvolníš
, no počkej co poradí holky
@Bejbyy píše:
Jo tohle mě bude asi taky zajímat, aneb dřív těhotná než nějaký randění, tak jsem zvědavá jak to doženeme
kocko, par romantickych noci az budes mit po sestinedelce (to se budete moct tulit bez omezeni) a hned to pujde ![]()
Nemyslim to nijak zle, ale motam se ve tvem prispevku. Prvni, co me napadlo po precteni toho posledniho, cituji „my jsme se seznamili k vuli sexu, ze začatku jsme spolu spali furt… Jen mám pocit, že si ty 4 roky nepamatuji, nevím co má rád a td.“, bylo „Zkusit lepsi drogy“… Pises zmatene. Jen odhaduji, ze nemas orgasmus a prijde ti, ze za to muze on… Ale vazne si nejsem jista, co presne je problemem.
Tak ja to teda kvuli tobe edituji, jo ![]()
Příspěvek upraven 15.04.14 v 20:44
Zakladatelko, máte oba dva pusu? Když píšeš, že nevíte, kdo máte co v sexu rád?
@Regina Hero píše:
Zakladatelko, máte oba dva pusu? Když píšeš, že nevíte, kdo máte co v sexu rád?
nejaka touha po oralu?
![]()
@AniNevim píše:
nejaka touha po oralu?![]()
ne, ale stačí se zeptat nebo to druhém říct… takže vlastně ano, orální komunikace… základ všeho ![]()
@ElenaB píše:
kocko, par romantickych noci az budes mit po sestinedelce (to se budete moct tulit bez omezeni) a hned to pujde
no ja bych teda spis doporucovala to tuleni uz ted behem tehotenstvi, protoze teda par mesicu po narozeni ditete na nejakou romantiku teda fakt nebyla ani nalada, ani sily… ![]()
Zdraví
, ráda bych Vás poprosila o radu. S partnerem (přítel) jsme spolu pomalu 4 roky. Za ten čas bylo plno hádek, i nevěra, nespokojenost. Ale nevím proč, tak jsme spolu zůstali, otěhotněla jsem a jak se nám narodila dcerka tak se vše zlepšilo k lepšímu. Jsem do něj zamilovaná, a on mě má taky opravdu hodně rád a vím, že chce být s náma. Ale problém je v tom, že jsme toho plno přeskočili, nevíme kdo co má v sexu rád, v životě jak štakš. V sexu to dře, nevíme jak na sebe. Řešila jsem to i s psycholožkou když jsem byla před pár týdny na kontrole. (důvod psychologa byla dříve narozena dcera/stres) ta nám doporučila začít se poznávat a se vším od začátku. Co myslíte? Jen popravdě nevím jak na to. Máte ňáke rady či zkušenosti? Děkuji. Ráda bych zpetřila naš milostný život hlavně.