Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, potřebuju menší radu. Partner nemá vůbec chuť na sex. Teda má, ale jen 1× za 3 měsíce… Nevíte o něčem, co by u mě utlumilo chutě? Nějaké svůdné prádlo apod. nezabírá, vyzkoušela jsem všechno.
Kdybyste věděli o nějakých prášcích bez receptu, budu vám vděčná.
Díky
Mě spolehlivě zabírá antikoncepce, jak před porodem, tak po něm..hormony.
@Luca91 píše:
Mě spolehlivě zabírá antikoncepce, jak před porodem, tak po něm..hormony.
Tak po HA jsem spíš jako typická sexuální ubrečená barbie…
Myslím, že ti prášky nepomohou. Jsem v podobné situaci a znám tu zoufalost situace. Ale alespoň u mě to není jen fyzická záležitost, je tam silná psychická stránka. Sex a intimitu beru jako projev lásky, když není, vyprchává moje láska k němu.
Čaj z kotvičníku zemního, tebe to neutlumí ale jemu to výrazně zvedne libido. Je i skvělej na deprese a milion jiných věcí
Skoro bych řekla, že je blbost tlumit tebe, když má chlap problém…to má takhle od začátku, nebo je to až ted?
Spíš než sebe tlumit, bych jeho vyhnala k doktoru…může to značit problém i někde jinde… ![]()
@Karamelka86 píše: Čaj z kotvičníku zemního, tebe to neutlumí ale jemu to výrazně zvedne libido. Je i skvělej na deprese a milion jiných věcí
podepisuji se.
@AniNevim píše:
podepisuji se.
Doma jsme ho překřtili na čajíček kokotníček ![]()
@Antalast píše:
Ahoj, potřebuju menší radu. Partner nemá vůbec chuť na sex. Teda má, ale jen 1× za 3 měsíce… Nevíte o něčem, co by u mě utlumilo chutě? Nějaké svůdné prádlo apod. nezabírá, vyzkoušela jsem všechno.
Kdybyste věděli o nějakých prášcích bez receptu, budu vám vděčná.
Díky
Nevíme kolik mu je let, jak jste spolu dlouho, ani jestli není nemocný. Prášky existují pouze na erekci, ale nikoliv na libido.
Zakladatelko neblbněte a s vaším libidem zajděte za mnou
Mám to samé z druhé strany bohužel.