Partner kecá. Jak mu dát vědět, že o tom vím?

Anonymní
15.4.14 07:45

Partner kecá. Jak mu dát vědět, že o tom vím?

Ahoj, před několika měsíci jsem chlapovi našla v tašce cigára, podotýkám že to byla opravdu náhoda. Neměla jsem důvod něco hledat, tvrdil, že nekouří už dlouho. Tehdy to vysvětlil tak, že je našel někde vzadu v šuplíku a bylo mu líto je vyhodit, tak je s kámošem vykouřili. Od té doby prý nic, nekouří ani nic nekupuje.
Asi před 14 dny jsem se ho zeptala po nějakém srazu s tím samým kámošem, jestli kouřil. Řekl, že kámoš hulení měl, tak si jednou potáhl, ale stejně mu to nechutnalo a tím to zhaslo. Opět jsem uvěřila.
No a co mě před pár dny nenapadlo - podívat se do té samé tašky, ve které jsem před časem hulení našla… Je tam!!! Krabička téměř prázdná, osm z deseti cigár vyhulených. Tomu teda říkám „jednou jsem si potáhl a stejně mi to nechutnalo…“ :cert:
A CO TEĎ??? Dělá ze mě blbce, ačkoliv jsem mu tisíkrát říkala, že důvěra je pro mě ve vztahu to nejdůležitější a lhaní nenávidím. Vyčítá mi, že ho hlídám a chovám se jak jeho matka, sám se ale chová jak malý kluk…

Když jsem hulení našla poprvé, byl rozčarovaný z toho, že mu lezu do věcí (to ale tehdy opravdu nebyl úmysl, což mi ale nevěřil). Tentokrát jsem mu vlezla do tašky záměrně, abych si ověřila, jestli kecá. Fakt jsem nevěřila, že něco najdu, tolik se dušuje, jak mi říká ve všem pravdu…
Nevím co dělat. Chci ho konfrontovat s jeho lží, na druhou stranu nevím, jak obhájit, že jsem mu vlezla do tašky…
Dá se tohle řešit nějak kulantně??? :andel: dík

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19609
15.4.14 07:48

Hulení = marihuana nebo normální cigára?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.14 07:49

Nějaké doutníky či co, na tom ani tak nezáleží.
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
26716
15.4.14 07:52

Jestli kouří normální cigára, tak co ho nechat být? Prostě chce kouřit a jestli mu to zakazuješ, tak kouří na tajňačku :nevim: Taky bych to tak dělala :nevim: A hlavně bych byla naštvaná, kdybych měla partnera, který by mě takto omezoval. Kdyby drogy, ale cigarety si myslím může rozhodnout dospělý člověk sám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
15.4.14 07:53
@Anonymní píše:
Zakl.

no tak to by pro mě bylo zásadní, ale… Pokud sis ho našla kouřícího, proč mu netoleruješ, že se nechce změnit?! No ale zase Tě chápu s tou důvěrou, cigaretama to začne, nevěrou to skončí, třeba… Pokud nechceš vědět, nepátrej ani po cigárech, každýho věc

• Citovat
  • Upravit
195
15.4.14 07:53

Kdyby ti přiznal že kouří, byla by si naštvaná? Možná proto ta milosrdná lež..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
15.4.14 07:54

Předpokládám, že není malé dítě, abys ho „konfrontovala“. Je dospělý a jestli bude kouřit je jen jeho volba. Pokud ty s tím nesouhlasíš, musíš mu to říct a jasně mu vysvětlit svůj postoj.
Nejsi jeho máma, abys mu kontrolovala tašku a pak ho stavěla do latě.
A pokud píšeš o důvěře… :lol: kontrola tašky moc o vzájemném respektu nevypovídá :roll:

Příspěvek upraven 15.04.14 v 07:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404

Bych mu rekla, ze jestli chce kourit, at ti to rekne a nedela z tebe kravu. Na druhou stranu bych mu toto fakt nezakazovala. Vidis, ze clovek, ktery kourit chce, tak proste bude. Fakt nejsi jeho matka a on neni maly kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487

Mě teda nepřijde jasny, proč by si nemohl zapálit přes den v práci, když to z něj do odpoledne asi vysmrádne. Jinak bys to poznala, že kouří, protože by smrděl kouřem. Nedivím se mu, že je naštvanej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72728
15.4.14 07:57
@Anonymní píše:
Zakl.

já bych řekla, že to je celkem zásadní info - cigára a doutníky bych vůbec neřešila, trávu tedy rozhodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.14 07:57

Já mu kouření nezakazuju, štve mě, že mi v tom lže. Tvrdí pořád dokola, že nekouří. Proto ho chci konfrontovat - ne kvůli kouření, ale kvůli lhaní.
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
985
15.4.14 07:59

Zakazovat mu to prece nemuzes…A proc ti o tom lze? Nechce se s tebou hadat..Takhle ma klid..Rekni mu, ze si s tim relativne v pohode a pokud nahodou kouri dal, ze ti pripadne nemusi lhat..Pokud rikas, ze ti vadi lhani a ne koureni, nemel by to byt problem si s nim v klidu promluvit…

Příspěvek upraven 15.04.14 v 08:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.4.14 08:01

Ježiš ještě, že můj přítel nevyšiluje když mu šáhnu do tašky nebo do kapes. Jste rodina, proč tak vyšiluje? Já příteli lezu do tašky pořád, protože mu tam uklízím a často tam hledám příbory co mi krade. I dokumenty mu uklízím, protože by pak nic nenašel. Nějak toto nechápu, proč bych se měla bát se někam kouknout, jen do mobilu mu nelezu. Pokud tak vyšiluje, tak bych řekla, že má co před tebou tajit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
15.4.14 08:01

Chápu, narovinu bych si sním promluvila..řekla že pět si našla cigára, že je ti jedno jestli kouří, ale že ti dost vadí to lhaní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
15.4.14 08:03
@Anonymní píše:
Já mu kouření nezakazuju, štve mě, že mi v tom lže. Tvrdí pořád dokola, že nekouří. Proto ho chci konfrontovat - ne kvůli kouření, ale kvůli lhaní.
Zakl.

Podle mě z Tebe číší naštvanost už jen z komentářů a to se nedívím, že ti kecá :nevim: Raději chce mít klid, než dusno doma. Sice řikáš že se jako matka nechováš nebo nechceš nebo to tak vyznělo, ale mě to teda tak přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí