Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den,chtela bych se zeptat kdyz chci zalozit novou skupinu jak na to ?
Nahoře si najed na skupiny, obejví se seznam skupin a vpravo je velká cedule Vytvořit skupinu, tak na to klikneš a pak už se řídíš pokyny, nic složitýho ![]()
michaelas2010 píše:
a kdyz chci poslat pozvanky ? delam to poprve
Vpravo máš Nástroje moderátora skupiny a tam je i pozvat do skupiny ![]()
Temaho píše:michaelas2010 píše:Vpravo máš Nástroje moderátora skupiny a tam je i pozvat do skupiny
a kdyz chci poslat pozvanky ? delam to poprve
diky ,pak jsem to nasla
Chtěli bychom otevřít diskuzi děti březen/duben-aby skupina byla uzavřená, jde to???
Zdravím,
založte skupinu a diskutujte v ní. Při zakládání zvolte uzavřenou skupinu (pouze pro pozvané moderátorkou) a omezené přispívání (jen pro členy).
Příště stačí poslat SZ na nick admin.
Monika
Dobrý večer, chtěly bychom tuto skupinu uzavřenou s tím, že já budu moderátor. Děkujeme Katka
Tak si ji založ - klikni na skupiny a vpravo je velký nápis Přidejte novou skupinu (odkaz ZDE ) Obě možnosti (typ prohlížení skupiny a přidávání skupiny) dej uzavřená, vymysli název, zadej popis a důvod založení (v podstatě jakýkoliv důvod) a pak už rozesílej pozvánky ![]()
@JanaK88 píše:
Tak si ji založ - klikni na skupiny a vpravo je velký nápis Přidejte novou skupinu (odkaz ZDE ) Obě možnosti (typ prohlížení skupiny a přidávání skupiny) dej uzavřená, vymysli název, zadej popis a důvod založení (v podstatě jakýkoliv důvod) a pak už rozesílej pozvánky
jsi zlatíčko, nějak se nám to podařilo, i když nevím jak, ael děkuju, jsi hodná
@Káčulaa píše:
jsi zlatíčko, nějak se nám to podařilo, i když nevím jak, ael děkuju, jsi hodná
Musíš počkat než to schválí admini, u naší diskuze to trvalo ten den.
@JanaK88 píše:
Musíš počkat než to schválí admini, u naší diskuze to trvalo ten den.
už se to nějak zadařilo, zkoušela jsem 2 názvy…fakt to neumím, neznám…ale moc děkuju
@Káčulaa píše:
už se to nějak zadařilo, zkoušela jsem 2 názvy…fakt to neumím, neznám…ale moc děkuju
Tak gratuluji k úspěšnému založení diskuze
Mě překvapila ta promlka mezi založením a schválení adminy, tak proto to píšu.
Dobrý den,
chci se zeptat, jak založit uzavřenou diskuzi, děkuji ![]()