Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maminky, jak přidám svoji profilovou fotku?
Klikni na nastavení a úplně dole je ikonka - tam nahraj fotku - dej uložit a zmáčkni F5 ![]()
V pravo nahoře vedle odhlásit je Nastavení. Tak na to kliknout a sjet dolů. Tam je možnost nahrát Ikonku z pc ![]()
Nahoře vpravo na stránce eMimino.cz - Nastavení - Nastavení uživatele - Ikonka. Nezapomeň po nahrání fotky kliknout na tlačítko „Uložit údaje“.
Pro obnovení stránky s novou ikonkou zmáčkni na klávesnici F5.
Tereza
dobrý den,
poradte prosím, nejde mě změnit profilová fotka i s tím použití F5.
Děkuji
lulinka10 píše:
dobrý den,
poradte prosím, nejde mě změnit profilová fotka i s tím použití F5.Děkuji
Postup je stále stejný:
Nahoře vpravo na stránce eMimino.cz – Nastavení – Nastavení uživatele – Ikonka. Nezapomeň po nahrání fotky kliknout na tlačítko „Uložit údaje“.
Pokud se nedaří, pošli foto na email uvedený na profilu admin,
Tereza
Dobrý den,
a jak prosím vložit profilovou fotku? Jsem nejspíš natvrdlá, ale nemůžu na to stále přijít ![]()
@Lenuscha me to taky nesloo, uz jsem na to nadavala, nahrajes soubor, a nechas zakliknuto na : pridat novou ikonu…a nahrajes soubor…pak kliknes na svuj profil (nahore vpravo) a zmacknes klavesu F5 a melo by se ti to aktualizovat s novou fotkou
Nahoře vpravo na stránce eMimino.cz – Nastavení – Nastavení uživatele – Ikonka. Nezapomeň po nahrání fotky kliknout na tlačítko „Uložit údaje“.
Tereza
Vklidu, mně to taky nejde a to nejsem trotl a dělám to přsně podle návodu
už jsem rezignovala ![]()
Asi mám obdobný problém, nahrát mi jde, ale proč se mi nezobrazí pod nickem?
Zdravím,
přetrvává ještě problém? V jakém prohlížeči?
Monika
@Verunka.T Doporučila bych se zaměřit na formát fotografie, případně její velikost. Pokud ani to nepomůže, prosím o screen shot do Sz na nick admin nebo na info@emimino.cz
Monika