Nová v Uherském Hradišti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3307
18.10.13 11:42
@Sisi137 píše:
a kolik to je(jestli neva, že se ptám) a odkud jsi?

Už 37 :roll: a jsem z Vlčnova. Ale důležité je na kolik se cítíš-takže mám vlastně 18 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16967
18.10.13 12:10
@Marka76 píše:
Už 37 :roll: a jsem z Vlčnova. Ale důležité je na kolik se cítíš-takže mám vlastně 18 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To je hezkýý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
18.10.13 20:36
@chs.jasmin píše:
To je hezkýý :mrgreen:

Já vím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
18.10.13 20:42
@Marka76 píše:
Už 37 :roll: a jsem z Vlčnova. Ale důležité je na kolik se cítíš-takže mám vlastně 18 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16967
20.10.13 20:18

Docela by mě zajímalo jak je to v okolí UH s jesličkami? Nevíte? :nevim: Hledala jsem, ale nic mi to nenašlo ale našlo mi to hodně školek, takže asi nebude nouze o školky? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
20.10.13 20:38
@chs.jasmin píše:
Docela by mě zajímalo jak je to v okolí UH s jesličkami? Nevíte? :nevim: Hledala jsem, ale nic mi to nenašlo ale našlo mi to hodně školek, takže asi nebude nouze o školky? 8)

Jesle nevím. Ale školky jsou prý v této době plné-je moc dětí. U nás se letos nedostalo do školky 10dětí-a to jsme vesnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
20.10.13 21:42

Já zas četla, že v UH se školkama není problém a někde berou i dvouleté děti bez problému. Jinak jsou tam soukromé školky a miniškolky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16967
21.10.13 16:59

@Salvaje Já právě byla překvapená, kolik je tam školek a podle webu je hodně školek i v okolních vesnicích. Tak mě to zajímá. Ale švagrová vede nějaké kroužky a říkala, že volnočasové aktivity jsou v okolí hodně špatně řešené a kromě té lidušky v centru není nic. :nevim:
Tak si řákám že bych využila své pedagogické dovednosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
21.10.13 20:55

Tak pokud vím, tak je tam něco pro menší děti, tak od 1,5 roku. Případně pro maminy, s hlídáním atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16967
27.10.13 13:50

Holky ještě mě tak napadá, nevíte o nějaké místní firmě, která dělá levné rekonstrukce bytů? Přemýšlíme, že než se do bytu nastěhujeme, tak uděláme rekonstrukci koupelny. Je to byt po babičce, kde na nic nebylo sáhnuto x let a je tam umakartové jádro :nevim: což se mi jednak nelíbí a pak je to taky blbě řešeno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
27.10.13 14:11

@chs.jasmin podobně blbě řešené to máme my s tím, že z druhé strany umakartové koupelny nám visí stará kuchyň…nejlevnější rekonstrukci jsme vypočítali na nějakých 200 tisíc, nejdeme do toho…za pár let chceme do domečku tak to pak budem asi pronajímat…

• Citovat
  • Upravit
16967
27.10.13 21:25

@verulicek Já se teď na jiném foru o tom bavila s holkama a tam taky říkaly, že pod 100tisíc se žádná nedostala. Je fakt, že taky chceme do domečku a pak pronajímat. Jenže ten sprcháč údajně protéká a dělá sousedce zespod mapy na stropě :roll: Tak přeci jen něco bude potřeba udělat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
28.10.13 00:11

@chs.jasmin taky je občas vytápíme…ale zjistili jsme, že je to rozežranýma stupačkama - jsou tam díry od rzi, po sprchování nám kapalo ze sprchy přímo do té spáry…takže sprchu dáváme „odkapat“ do umyvadla (máme jetě to staré otočné)

• Citovat
  • Upravit
16967
28.10.13 10:56

@verulicek tento byt se kupoval asi před 15ti lety už se sprchovým koutem bez umyvadla - místo něj je napojená pračka. Ale už sem se koukala, že bych nechala umakart a dodělala za pár tisíc kuchyň tam předělala pračku a do koupelny dala umyvadlo a utěsnila spáry :think: No ráda bych se vešla do 20-30tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová