Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sisi137 píše:
a kolik to je(jestli neva, že se ptám) a odkud jsi?
Už 37
a jsem z Vlčnova. Ale důležité je na kolik se cítíš-takže mám vlastně 18
![]()
@Marka76 píše:
Už 37a jsem z Vlčnova. Ale důležité je na kolik se cítíš-takže mám vlastně 18
![]()
![]()
To je hezkýý ![]()
Docela by mě zajímalo jak je to v okolí UH s jesličkami? Nevíte?
Hledala jsem, ale nic mi to nenašlo ale našlo mi to hodně školek, takže asi nebude nouze o školky? ![]()
@chs.jasmin píše:
Docela by mě zajímalo jak je to v okolí UH s jesličkami? Nevíte?Hledala jsem, ale nic mi to nenašlo ale našlo mi to hodně školek, takže asi nebude nouze o školky?
Jesle nevím. Ale školky jsou prý v této době plné-je moc dětí. U nás se letos nedostalo do školky 10dětí-a to jsme vesnice.
Já zas četla, že v UH se školkama není problém a někde berou i dvouleté děti bez problému. Jinak jsou tam soukromé školky a miniškolky…
@Salvaje Já právě byla překvapená, kolik je tam školek a podle webu je hodně školek i v okolních vesnicích. Tak mě to zajímá. Ale švagrová vede nějaké kroužky a říkala, že volnočasové aktivity jsou v okolí hodně špatně řešené a kromě té lidušky v centru není nic. ![]()
Tak si řákám že bych využila své pedagogické dovednosti ![]()
Tak pokud vím, tak je tam něco pro menší děti, tak od 1,5 roku. Případně pro maminy, s hlídáním atd..
Holky ještě mě tak napadá, nevíte o nějaké místní firmě, která dělá levné rekonstrukce bytů? Přemýšlíme, že než se do bytu nastěhujeme, tak uděláme rekonstrukci koupelny. Je to byt po babičce, kde na nic nebylo sáhnuto x let a je tam umakartové jádro
což se mi jednak nelíbí a pak je to taky blbě řešeno..
@chs.jasmin podobně blbě řešené to máme my s tím, že z druhé strany umakartové koupelny nám visí stará kuchyň…nejlevnější rekonstrukci jsme vypočítali na nějakých 200 tisíc, nejdeme do toho…za pár let chceme do domečku tak to pak budem asi pronajímat…
@verulicek Já se teď na jiném foru o tom bavila s holkama a tam taky říkaly, že pod 100tisíc se žádná nedostala. Je fakt, že taky chceme do domečku a pak pronajímat. Jenže ten sprcháč údajně protéká a dělá sousedce zespod mapy na stropě
Tak přeci jen něco bude potřeba udělat ![]()
@chs.jasmin taky je občas vytápíme…ale zjistili jsme, že je to rozežranýma stupačkama - jsou tam díry od rzi, po sprchování nám kapalo ze sprchy přímo do té spáry…takže sprchu dáváme „odkapat“ do umyvadla (máme jetě to staré otočné)
@verulicek tento byt se kupoval asi před 15ti lety už se sprchovým koutem bez umyvadla - místo něj je napojená pračka. Ale už sem se koukala, že bych nechala umakart a dodělala za pár tisíc kuchyň tam předělala pračku a do koupelny dala umyvadlo a utěsnila spáry
No ráda bych se vešla do 20-30tisíc.