Nová v Uherském Hradišti

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16928
17.10.13 17:20

Nová v Uherském Hradišti

Ahoj holky,

přítel pochází ze Starého Města a já jsem se do UH - SM strašně zamilovala. Na jaře se tam chceme přestěhovat a založit rodinu. Tak si říkám, že by bylo nejspíš dobré mít zde i nějaké kamarádky.
Momentálně koukám na nějaké nemovitosti, školky a jak se zde uživit.

Najde se někdo, kdo by si se mnou popovídal? Mě je 23, ale na věku nezáleží. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16732
17.10.13 18:07

@chs.jasmin :mavam: ahooj, já jsu přímo ze SM, ale jsem teda starší(i o dost :oops: ). A odkud jsi teď než se přistěhuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16928
17.10.13 18:14

@Sisi137 Úplně původem z Přerova, takže ne až tak z daleka. Ale momentálně s přítelem žijeme v Praze - kvůli práci. Rádi bychom se vrátili, tak koukáme po práci, ikdyž co z doslechu víme, tak je to tam špatné a spíš se propouští. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
17.10.13 18:15

@chs.jasmin no s prací nic moc, já dojíždím do Zlína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
17.10.13 18:16

Taky jsem nová v okolí Hradiště, sice jsem tu už rok ale i tak se tady cítím jak nováček. v jakém oboru hledáte práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16928
17.10.13 18:22

@berri Přítel má tamní zemědělku a teď pracuje jako řidič (má všechno kromě autobusu a teď chce ještě traktor, kdyby náhodou…). No a já jsem sestřička ale teď se živím jako učitelka v MŠ :nevim:
Co znám lidi z UH, tak buď dělají v obchoďáku, nebo dojíždí do Zlína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
17.10.13 18:24

@chs.jasmin taky jsem sestra, nevím jak je to teď v nemocnici, ale tuším začátkem roku měli stopstav-nepřibírali. Teď už je tam nějakou dobu nový ředitel tak se možná něco změnilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
17.10.13 18:26

No známí tady v okolí ještě dělají v Hame či AVX či Forsner či v letu..a ve školce či nemocnci nemusíš mít problém..co se týká přítele dá se tady jezdit traktorem družstev je spoustu v okolí..snad se uchytite ale je tu krásné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16928
17.10.13 18:30

@Sisi137 V nemocnici máme tetu a drží se zuby nehty a sama říkala, že tam propouštěli a sestry dělají strašné přesčasy a neproplácí to. Tak si spíš říkám, že to někdo vzdá a já bych se zapracovala :think: Ale bůh ví, jak dlouho bych to vydržela…

@berri Ona Barumka a ještě jedna firma na pneumatiky brala a teď zas nic. Hlídáme si to. Byt máme, teď ho pronajímáme, jde jen o tu práci.

Ale už teď se mooooc těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
17.10.13 18:43

No barum dělá nábor jednou za čas a údajně tam prý stojí fronty chlapů se životopisy ale. Nevím co je na tom pravdy..držím palecky aby vám vse vyslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
17.10.13 19:44

Já bydlím kosek od Uh. S prací je to tu bída. My máme vlastní dům takže s bytem nevím. Taky jsem o pár let-spíš o víc let starší jako ty :oops: Už tu kdysi byla diskuze s Hradišťankami a zakapala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
17.10.13 20:03
@Marka76 píše:
Já bydlím kosek od Uh. S prací je to tu bída. My máme vlastní dům takže s bytem nevím. Taky jsem o pár let-spíš o víc let starší jako ty :oops: Už tu kdysi byla diskuze s Hradišťankami a zakapala :(

a kolik to je(jestli neva, že se ptám) a odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
17.10.13 21:33

Ahoj holky, já jsem z Buchlovic. Sice jsem tu už dva roky, ale pořád skoro nikoho neznám… :roll:
Já před RD dojížděla do práce do Brna :cert:
JInak je mi 28 a malýmu je 17 měsíců. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16928
18.10.13 09:54

@Salvaje Vyplatí se dojíždět do Brna? Když si tam vybavím jak jezdíme zpět do Prahy… tak cesta trvá hoďku, benzín… :nevim: Zas člověk nežije z dávek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
18.10.13 10:26

@chs.jasmin Tak já jezdila autobusem. Jezdil přímo, cesta necelou hoďku, jedna cesta 64 nebo 72 Kč (podle toho, s kým jedeš). Ale bylo to docela náročný. Měla jsem pracovní dobu 9-18, takže jsem jezdila domů kolem 19:30, za předpokladu, že jsem bus z práce stihla. Jinak kolem 21. hod… Docela mazec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová