Nová výmalba dětského pokoje

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
209
9.1.16 19:21

nová výmalba dtského pokoje

Moc prosím o radu, případně nějaké tipy a fotky. Chtěla bych 6ti letému synovi nově vymalovat pokoj, který zdědil po svém starším bráchovi. Nábytek máme z lamina, vestavěnou skříň - dělené dveře - oranžovo modro vanilkové, stůl má šuplíky také modro-oranžové. Dosud jsme měli vymalováné 2 stěny modré - odstín v barvě nábytku a ostatní bílé, chtěla bych nějak nově. Syn by chtěl pruhy. Koukala jsem i po tapetách, ale bohužel jsem nenarazila na žádnou, která by se hodila. Pokoj mi přijde už dost barevný a zdá se mi to přeplacáné. Navíc mě tlačí čas, malíř přijde už za týden a kousek. Napadlo mě vymalovat např. vanilkově a udělat nsapř. 3 různě silné pruhy v modré a oranžové. Neumím si to ale předstvit. Jestli máte někdo doma, byla bych ráda za fotky. Také se trochu obávám, zda světle žlutá bude praktická. Moc díky za zkušenosti. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
49159
9.1.16 19:27
@kvítko píše:
Moc prosím o radu, případně nějaké tipy a fotky. Chtěla bych 6ti letému synovi nově vymalovat pokoj, který zdědil po svém starším bráchovi. Nábytek máme z lamina, vestavěnou skříň - dělené dveře - oranžovo modro vanilkové, stůl má šuplíky také modro-oranžové. Dosud jsme měli vymalováné 2 stěny modré - odstín v barvě nábytku a ostatní bílé, chtěla bych nějak nově. Syn by chtěl pruhy. Koukala jsem i po tapetách, ale bohužel jsem nenarazila na žádnou, která by se hodila. Pokoj mi přijde už dost barevný a zdá se mi to přeplacáné. Navíc mě tlačí čas, malíř přijde už za týden a kousek. Napadlo mě vymalovat např. vanilkově a udělat nsapř. 3 různě silné pruhy v modré a oranžové. Neumím si to ale předstvit. Jestli máte někdo doma, byla bych ráda za fotky. Také se trochu obávám, zda světle žlutá bude praktická. Moc díky za zkušenosti. K.

bylo by dobré dát fotku - podle popisu si to neumím představit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.1.16 19:32

No podle mě je toho moc už teď, klidně bych zvolila bílou, max tu vanilku a vhodné doplňky. Já na moc vzorů a barev nejsem. Dneska jsme kupovali nové skříně a postel - pískovaný dub (do šeda) s bílou. A už ty dvě barvy mi příjdou dost. K tomu vymalujeme starorůžově. Malá totiž trvá na růžové, přes to vlak nejede :mrgreen: Ale k té šedé a bílé to bude hezké. Ještě musím teda vyřešit podlahu, to je pro mě největší oříšek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.1.16 19:34

Jinak pokud trvá na těch pruzích, tak ten tvůj nápad je dobrý, ale základ určitě bílá nebo vanilka. A jen pár pruhů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
9.1.16 19:44

Náš syn má v pokoji pruhy-v různých šířkách a v jiných barvách a vypadá to super. :)Ale nábytek má ve světlém dřevě a jednobarevný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
9.1.16 20:35

Vymalovala bych pouze světlou barvou vanilky či bílou…A dala tapetu i s pruhy na dvě zdi přes roh
 http://www.dimex-tapety.cz/…3/941253.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
9.1.16 20:50

A nebo si pohrát…vymalovat světlou barvou(bílou) a „vypruhovat“ nějaký obrazes do prostoru na zed, v barvách skříní (oranžová, modrá), podobně jako na obrázku
 http://img.obrazky.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
9.1.16 20:53

A úplně nejlépe mu k tomu pořídit i stejně pruhované povlečení…Ale s pruhy šetřit!!
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?…
 https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
9.1.16 21:34

Holky díky moc, zítra zkusím dát fotky. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
9.1.16 21:42

Holky, píšu blbosti, tady jsou fotky, odmyslete všechny doplňky, kapsář, obrázky, postýlku, vše půjde pryč. Jde mi o stěnu u postele, a tu kolmou, ta zůstane prázdná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.1.16 22:57

Zrovna dneska jsme udělali malému nový pokojíček - tak třeba pro inspiraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.10.17 14:25

Potřebuju vědět jestli můžu přemalovat tapety obyčejnou vnitřní barvou?? nebudou mi prosvítat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí