Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No, mi spíše vadí jak se v každé kontroverzní diskuzi založené nějakým nováčkem dokola probírá to, že prázdniny skončily, že to je provokace, vymyšlené atd atd… Každý byl jednou nováček a hodně z nás tady zavedlo právě nějaké to kontroverzní téma, které neměl kde jinde probrat.
Jo a samozřejmě mě takové ty diskuze baví, hlavně to, jak se stálice předhánějí v tom, kdo napíše vtipnější komentář, nebo kdo jich napíše více ![]()
@Nafrněná
některé dotazy jsou lehce dohledatelné na netu, ale lepší je, když se zeptají tady a někdo jim to vyhledá ![]()
@vyrovnaná žena píše:
@Nafrněná
některé dotazy jsou lehce dohledatelné na netu, ale lepší je, když se zeptají tady a někdo jim to vyhledá
tak takové dotazy nejsou moc kontroverzní… spíš ty o milenkách, milencích, análním sexu atd
Žij a nech žít.
Ať si každý zakládá diskuze dle svého uvážení, není přece nic snadnějšího než ty diskuze přeskočit.
@Nafrněná píše:
No, mi spíše vadí jak se v každé kontroverzní diskuzi založené nějakým nováčkem dokola probírá to, že prázdniny skončily, že to je provokace, vymyšlené atd atd… Každý byl jednou nováček a hodně z nás tady zavedlo právě nějaké to kontroverzní téma, které neměl kde jinde probrat.
Souhlasím.
Souhlasím s @Nafrněná. Víc než ujeté diskuze(které admini stejně smažou) mi vadí uživatelky, které u každého nováčka popichují ![]()
@brko píše:
Ahoj, holky, zdá se mi to, nebo se tu poslední dobou objevují zvláštní témata založená nováčky? Mám na mysli kontroverzní témata, spamy, obnovení diskuzi tak, aby to „popichlo“… Jak to vnímáte vy?
ne mě to nevadí - přijde mi to spíš logické že nové téma založí nováček, člověk co je tu déle svůj problém probere spíše v SZ nebo ve skupině a na diskuzi nemá důvod…
@Petule030 píše:
Souhlasím s @Nafrněná. Víc než ujeté diskuze(které admini stejně smažou) mi vadí uživatelky, které u každého nováčka popichují
tak ujetá diskuze podle mě neexistuje, když mi to přijde ujeté tak prostě nereaguju a je to
@Nafrněná píše:
tak takové dotazy nejsou moc kontroverzní… spíš ty o milenkách, milencích, análním sexu atd
copak anální sex, to ještě jde, ale o tom, že lze anál i bělit jsem se dozvěděla až tady na emiminu
![]()
@jdukolem píše:
copak anální sex, to ještě jde, ale o tom, že lze anál i bělit jsem se dozvěděla až tady na emiminu![]()
Buďme rády, že tu jsme. Já se taky ráda přiučím něco nového a tohle je opravdu zajímavost ![]()
Zato věčné probírání možnosti otěhotnění, rozebírání dušíků a vše kolem testů, přes Už přišel někomu rodičák?, začátek září, tak oblíbené plakání dětí ve školce, atd.
Pochopím technické věci, pochopím i dotazy, zda je na něco nárok, budiž, sama jsem zjistila něco, s čím jsem původně nepočítala, ale na různých fórech se řeší dotazy, který fakt nechápu, proč si ženská (matka) nemůže logicky zdůvodnit sama a potřebuje se na to ptát?
Zda je nutnost fusak do autosedačky při odchodu z porodnice, že ji známá říkala, že ji bez toho nepustí. Je už počasí na punčochy? Dala bych je dítěti, ale není příliš brzy? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj, holky, zdá se mi to, nebo se tu poslední dobou objevují zvláštní témata založená nováčky? Mám na mysli kontroverzní témata, spamy, obnovení diskuzi tak, aby to „popichlo“… Jak to vnímáte vy?