Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,najde se nějaká mamina z Nového Města?
Jé,ahoj.Aspoň někdo kousek od nás.Já už myslela,že tu nikdo není
Četla jsem,že čekáš mimi.My už máme 4,5 měsíční holčičku,Karolínku.Je to zlatíčko.To bude první mimi?
ahojky
jo jo bude to naše první mimi. Zatím ještě nevíme co to bude. Nechali jste si to říct nebo jsi čekala na překavapení? ![]()
Ty jsi přímo z Nového Města?
Já jsem přímo z Nového Města,ale bydlím tady teprve rok.Stěhovala jsem se za manželem.My jsme pohlaví chtěli vědět,jenže se nám miminko nechtělo ukaázat.Ve 20.tt nám Dr.řekla,že to bude na 60% kluk,tak jsem s tím tak nějak počítala,pak už se nechtělo ukázat.A nakonec máme holčičku.Takže to bylo velké překvapení
Ale neměnila bych za nic na světě ![]()
Není tu někdo z Nového Města nebo okolí? Rokytno? Chtěla bych vědět jestli je tam sníh? Nevíte někdo?
Já tedy jsem úplně mimo nové město, ale mluvila jsem s kamarádem, co se tam odtud před týdnem vrátil. Sníh nikde nebyl, jen zasnezena sjezdovka na harusaku, ta v provozu je. Co se týká běžeckých trati, tak nemám tušení.
Děkuji alespoň nějaké info, třeba se to ještě do konce měsíce změní.,doufam. Děkuji. ![]()
Ahoj. Bydlím asi 3km od Rokytna a sníh nikde
ani to letos moc nevypadá.
Asi na bobováni nasnezi teď o víkendu. Jinak bezkovani mozne kolem skihotelu ve skiarealu, ale tento víkend MS bezkovani. Harusak jezdí, na boku lze sankovat apod.
@belladonna děkuji, chci to hlavně pro dcerku na to bobováni, loni bylo krásně, ale to byla mala ještě v nositku. Tak kdyztak zajedeme na ten Harusak.
@Anonymní píše:
Ahoj. Bydlím asi 3km od Rokytna a sníh nikdeani to letos moc nevypadá.
To mě mrzí, děkuji za zprávu. ![]()