Praha 8, Bohnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1244
20.6.08 17:22

Praha 8, Bohnice

Ahoj maminky, nenasla by se mezi vami, maminka z Prahy 8, Bohnic na spolecne „kocarkovani“ ? My chodime na prochazku bud do LP Bohnice nebo v okoli Cimickeho haje. Ve dvou by to bylo urcite lepsi. :)
Tak pokud nektera budete mit zajem, dejte vedet. Budeme se tesit
Jeni (1983) a Justynka (5.6.2008)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
20.6.08 19:29

ahoj
já jsem zoufalá neplodka z Bohnic a tak s tebou navycházky rozhodně chodit nebudu.
Ale bacha na mě, možná ti děcko ukradnu :-)))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
20.6.08 21:00

Ahoj,

my jsme sice z Kobylis,ale můžem se sejít někdy v Čimickém háji nebo u nás v Ďáblickém :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
21.6.08 10:44

Ahoj Adel, ten Cimicky haj by byl fajn, tak az budes mit cas a chut tak posli SZ a kdyz to trochu pujde, tak s Tebou a detmi vyrazim kocarkovat moc rada. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
22.6.08 22:16

ahoj Jeni,

chodime kocarovat uz tri, ja jsem ze starych bohnic, holky ze sidliste, davame si sraz vetsinou u Alberta na konecne 200..... Posli mi mobil do SZ, napisu ti az pujdeme kocarkovat… mame same hokly 2× 4 mesice a 5 mesicu… Ostatni jste taky zvany, kdytz budete chtit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.6.08 12:24

Ahoj holky, my jsme také z Bohnic a moc rádi se někdy přidáme na společné kočárkování, mám chlapečka 2 měsíce a týden :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
24.6.08 14:00

Ahoj Endy,
poslala jsem ti SZ se svym mobilem.
Jsem moc rada, ze jsi se ozvala, budu se tesit navidenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.6.08 22:49

Ahoj, Adel, my jsme z dolních chaber, do ďábličáku to nemáme zas tak daleko..
Endy, nepůjdete zase někdy hřešit do naší cukrárny??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
24.6.08 22:59

Ahoj Nataso, ja nesmim! Jsou mi maly veci, co jsem oblikla po porodu! :oops:

Ale popravde…chodime ted spis tady u nas na kratsi vychazky, protoze v tom horku se to fakt dal neda… Andrea krmi UM a zacina s prikrmy, takze vzdycky na obed specha domu… Byly jsme v zoo a docela jsme si to uzily (az na to vedro)… Ted jestli vedra povoli, bychom chtely se Sasou vyzkouset konecne ty brusle a stezku u Vltavy…

Cimz oslovuju i ostatni Bohnicandy… Hassy, konecne zase jeden chlap ;o))))

Tak ja navrhnu termin na brusleni (PRISTI TYDEN) a kocarovani muzem domluvit uz ted - co treba ve ctvrtek v pul desaty u Alberta? Muzem to projit kolem Polikliniky do lesoparku nad botanickou, je tam hriste na petang (snad mi koule neutrnou kosik u kocaru) a je tam stin od stromu… a kousek odtamtud je cina - tak si muzem skocit pro jidlo s sebou, at nejsme o hladu a nemusime prchat domu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
25.6.08 14:14

Ahoj Endy, OK budu zitra v pul desate pred Albertem, mame modry kocarek a ja mam delsi hnede vlasy a bryle, snad se pozname :). Pocitam, ze budeme moct byt s vami tak hodku, mala je na UM takze tak v 11 budu muset byt zpet doma. Zatim pa, tesim se navidenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
25.6.08 22:00

Bezva, prida se jeste nekdo? Nataso? Hassy, Adel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
25.6.08 23:29

Endy, je to supr plán, šla bych ráda, ale bohužel jsem celý týden u rodičů na druhém konci prahy, manžel je na konferenci, tak se mi nechtělo být sama…
příště bysme se s vojtou určitě přidali..:)
užijte si to!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
7.10.08 12:25

Ahoj holky, brzo se budeme stěhovat do Bohnic, tak budeme taky Bohničandy :) Moc tuhle lokalitu neznám, teda kromě ZOO, jinak jsem tam byla akorát tak na prohlídce bytu, který kupujeme, tak jsem se chtěla zeptat kam tam s dětičkama i samy chodíte…je tam nějaké mateřské centrum? Nějaké cvičení? A co doktoři? Můžete někoho doporučit? Budu hledat nejen pediatra pro malou, ale i praktika a gynekologa pro sebe. Budu ráda za všechny typy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
7.10.08 21:31

Princess, to je na delsi povidani…az tu budete, tak muzem zajit na kafe nebo na prochazku… v jake casti budete bydlet?

Schazime se ted tri maminy s kocarama, chodime do lecebny do parku, na cviceni do KD Krakov, plavat do hotelu Step na Balabenku (to je ale kousek autem)…pro chodici prcky tu ted obnovuji nebo stavi pekna hristatka…

Urcite se ozvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
8.10.08 11:05

No vida to je zá:,–(ní informace, že se dá chodit na procházky do parku léčebny, to jsem vůbec netušila :) Tam je to moc pěkný, už se těším. Budeme na sídlišti jak je nákupní centrum Odra. Stěhovat bychom se měli koncem listopadu nebo začátkem prosince, takže je ještě čas, ale už trochu mapuju terén :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová